Přicházím...

sobota 5. prosince 2015

Ahoj.
Jmenuji se Lenka, tady na blogu budu vystupovat jako eL. Je mi 20 let a studuji stavební inženýrství na ČVUT v Praze. Jsem teď v prvním ročníku. Pocházím z jižních Čech, ale naprostou většinu času trávím v Praze, kde jsem na koleji.
Ve světě blogování nejsem úplným nováčkem. Svůj první blog jsem měla už v jedenácti letech. Odkaz Vám sem radši dávat nebudu, protože to byl takový ten blog typu ctrl+c a ctrl+v. Měla jsem tam plno "foteček" celebrit a tak. Pak jsem měla ještě pár blogů. V roce 2012, v prosinci, jsem založila svůj blog www.lee-chan.blog.cz, ze kterého se sem stěhuji. Tento blog byl už autorský, přidávala jsem na něj plno deníčkových článků, občas jsem vymyslela i svůj článek, občas jsem sepsala recenzi.
Tento blog jsem založila, protože z blogu chci udělat větší součást svého života a mám pocit, že na blog.cz se mi to moc nedařilo, právě proto jsem se přestěhovala sem. Chci udělat něco trochu víc na úrovni. A co sem budu přidávat? Tento blog bude tématicky stejný s mým předešlým. To znamená, že budu psát deníčkové články, recenze, své články, fotit outfity. Ráda bych tu i začla s DIY, což jsem na starém blogu neměla. Budu se pokoušet přidávat pravidelně jednou až dvakrát týdně. Středu bych si sama pro sebe určila jako den, kdy určite nějaký článek vyjde.
To bude pro teď vše. Doufám, že se Vám tady bude líbit a že se sem budete s radostí vracet.
Pac a pusu, Vaše eL.

4 komentáře:

  1. Ráda se tu u tebe zastavím a pokud i ty aspoň občas přijdeš ke mně,budu ráda:)Tak ať se ti na novém blogu líbí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak nech sa ti na novom blogu darí. Ja som tiež nikdy nepridávala články ako DIY.. prvý raz asi pred mesiacom, či dvomi :-D ale celkom ma to bavilo.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, nový blog. Já také začínám se svým současný blogem, ačkoli jsem dřív už nějaké měla. Připadá mi, že tvůj blog v jedenácti letech byl pravděpodobně více na úrovni než ten můj ve dvanácti... koneckonců, taky jsem o tom napsala článek :)
    Jane z janepise.blogspot.cz || Stručná historie mé blogérské slávy blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3