(Ne)pěkné vyhlídky na následující měsíc či více

neděle 3. ledna 2016

Ahojte,
zítra jedu do školy na poslední týden zimního semestru a zároveň to bude i poslední týden mého prvního semestru vůbec. Po tomto týdnu mne čeká jedno velké neznámé nesoucí název zkouškové. Harmonogram na tento pekelný měsíc jsem si sice už vytvořila, ale na některé zkoušky se ještě nemůžu přihlásit, protože nemám zápočty. Takže na tento týden je to jasné. Musím získat ty zápočty. I když, u jednoho se to asi nepovede, trochu s tím už počítám... Fu a pak to přijde. Zkouškové. V pondělí mne čeká jedna zkouška, v pátek další... A v sobotu jedu do Primarku do Vídně, takže to se toho taky o víkendu moc nenaučím. Takže budu muset tento týden a o víkendu nebudu mít čas na článek... Takže jsem pro Vás něco připravila na zítra.

Dlouho jsem přemýšlela, jestli to fakt zorganizuji nebo ne. Plno lidí to odsuzuje ani já sama jsem si tím nebyla na sto pro jistá. Ale přece jenom jsem se rozhodla, že do toho pudu. Uspořádám menší giveaway na oslavu založení blogu. Takže zítra k večeru to tady čekejte. 


Tak se mějte všichni krásně, 
Vaše

Instragram x Twitter x Ask.fm x Snapchat: lenulkaaa

7 komentářů:

  1. Jéé se máš že jedeš do Primarku, taky bych se tam jednou chtěla podívat :)
    Tak ať zvládneš všechny zkoušky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, moc se tesim na giveaway.

    www.flovers-king.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee, moc se tesim na giveaway.

    www.flovers-king.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak hodně štěstí u zápočtů a zkoušek, já jsem na tom stejně. Do Primarku chci jet taky, ale až v únoru za odměnu za ty zkoušky (který stejně neudělám :D).
    Pěkně prosím, smutně koukám, že se tu pak objeví nějaký článek s úlovky z Primarku? Abych věděla, co pak očekávat v únoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě pak článek udělám, ale až spíš v pondělí večer a nebo někdy v úterý dopoledne :)

      Vymazat
  5. Se školou přeji hodně štěstí!! :) A Primark závidím, já v něm nikdy nebyla. :( :DD
    A fotka moc hezká. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně štěstí při zkouškovém! Já zase mám svou premiéru co se týče pololetí na střední, oproti základce (zvlášť té naší) docela teror. :'DD Ale zvládnout se to samozřejmě dá a na školu jsem šla s vědomím, že se učit budu a budu muset. :'D fuu, doufám že nám brzy uzavřou ty známky konečně. :D
    Až budeš mít čas a po zkouškách určitě přidej i nějaký článek o Primarku co sis koupila a tak :D Já tam taky nikdy nebyla, přestože jsem ve Vídni byla už několikrát.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3