Jsem po první zkoušce!

pondělí 11. ledna 2016

Ahojte,

dnes jsem měla nařízený budík už na 5:40. V klidu jsem vstala, sbalila si a ještě chvíli jsem koukala na Óčko a jedla při tom. Pak nadešel čas vyrazit na bus. Už od rána jsem se bála a náš řidič je ukecaná povaha, takže jsem jela napjatá jak nit v nitkovém planimetru. Řidič se ptal, kam jedu a tak, tak jsme si chvíli povídali a řekl mi, že mi bude držet palce. 
Do Prahy jsem dorazila se čtvrt hodinovým zpožděním s jedinou myšlenkou a to: "Proč nemůže sakra známkovat outfit? To bych měla alespoň nějakou šanci". Dojela jsem se na kolej převléct, namalovat a vyrazila jsem do školy, kde jsem měla sraz s kamarádkou asi tak 3,5 hodiny před zkouškou. Ještě jsme si to spolu všechno procházely a jak se tak stává, čím víc se to blížilo, tím víc jsem se bála a chtěla jsem to mít za sebou!
Pan zkoušející nás napínal dost dlouho, přišel asi tak pět minut po tom, co měl. Chvíli si něco povídal, jemu bylo krásně no, když neskládal zkoušku. Já byla nervózní jak co, měla jsem pocit, že vůbec nic nevím. Naštěstí v tom svém povídání řekl, že když je nás tak málo, (na zkoušku přišlo jen 8 odvážných, míst bylo vypsáno 30) tak se k nám bude chovat, jako kdybychom měli předtermín, což bylo dost fajn. Hodně věcí nám odpustil, docela nám i radil. Díky těm jeho radám jsem přišla na dva ze tří příkladů. Když jsem si to zadání poprvé přečetla, začala mne chytat panika. Půlku věcí jsem tak narychlo z hlavy nevěděla. Něco jsem tam došmudlala a šla to odevzdat. 
No, v testu jsem si opsala blbě hned první část zadání, takže jsem to měla 100 větší, za což se mi vysmál. Naštěstí výpočty byly správně, když si to převedl na ty má čísla. Odvození mi chybělo, ale to jsem nějak neřešila. Druhý příklad jsem prý měla excelentní, ve třetím jsem prohodila cos se sinem, tomu se taky ušklíbnul, ale jelikož jsem byla první, kdo dobře spočet směrník, celkem to neřešil. Teoretickou otázku ani nečet, popsala jsem celou A4. Zavolal si mne na ústní, zeptal se, co bych chtěla za známku. Skromně jsem řekla, že Céčko by stačilo. Tak mi položil ještě dvě otázky a když jsem je zodpověděla, nabídl mi Béčko. No, byla bych debil, kdybych odmítla.

Jsem fakt šťastná, že jsem to udělala, zrovna tenhle předmět jsem chtěla mít z krku co nejdřív. Zajela jsem si do nákupáku pořídit nový krém, který jsem měla vyhlídnutý, tak na něj napíšu časem recenzi. Pak jsem dojela na kolej, dala si mango a snad 3 hodiny už koukám na videa holek z ACOS a užívám si, že dnes vůbec nic nemusím!

Denní péče proti červeným skvrnám
zdroj: http://www.yves-rocher.cz/



10 komentářů:

  1. Gratuluji :) Já mám první zkoušku až ve čtvrtek, tak doufám, že aspoň na E to dám :D

    OdpovědětVymazat
  2. Blahoželám, ja som už veľmi rada že mám po VŠ, už by som to znovu celé nechcela absolvovať.

    http://monyways.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, je to chvílemi docela stres -.-"
      A děkuji :)

      Vymazat
  3. Tak to je super, žes to takhle zvládla. Pan zkoušející musí být docela i dobrák.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On právě normálně moc není, ale měli jsme štěstí, že nás bylo tak málo, tak z toho měl dobrou náladu :D

      Vymazat
  4. Tak gratuluji ke zkoušce:)Krém bude určitě fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      zatím ho testuju druhým dnem a když ho mám na sobě, mám pocit, že fakt něco dělá, takže teď čekám na dlouhodobější efekt a doufám, že s ním budu spokojená :)

      Vymazat
  5. Mám pocit, že ten krém má spolubydlící :D.
    Yves je super značka, mám odtamtud kosmetiku.
    Gratuluju ke zkoušce,mně čeká jedna hnusná zítra, ještě jsem se neučila -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná už by to chtělo začít, ale určitě to zvládneš :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3