Primark HAUL + recenze na Primark jako takový

čtvrtek 14. ledna 2016

 

Ahojte,
když jsem se zmiňovala o tom, že jedu do Primarku, někdo z Vás po mne chtěl HAUL, aby se koukl, co tam teď mají. Já jsem se rozhodla mu to splnit a k HAULu připíšu ještě takovou svou recenzi na Primark pro ty, kteří jste tam ještě nebyli. Já se totiž vrátila plná dojmů. Tak ale první co jsem si koupila.





Potřebovala jsem normální černé kalhoty. Tak jsem tam objevila tyto asi za 13 Euro. Budu si je sice ještě muset zkrátit, ale jinak snad dobrý.


Dále jsem si koupila tento náhrdelník za 7 Euro. Do těchto náhrdelníků jsem v poslední době úplně zamilovaná, tak jsem bez něj prostě odjet nemohla.


A další náhrdelník. Tento už jsem měla na sobě v pondělí na zkoušce, proto není na původním "obalu". Byl za 4 Eura a na té zkoušce mi přinesl tolik štěstí, že ho teď asi budu tahat na každou!


Dále jsem měla vyhlídnutý termo hrnek, který jsem si chtěla koupit. Viděla jsem ho u Lucky z ACOS ve videích z Erasmu, tak jsem taky nějaký takovýto chtělo. Tento se mi ze všech 3 druhů, co tam měli, líbil nejvíc. Bohužel jsem si hned nevšimla, že má uražený zapínání, takže ho asi moc nikam nebudu moct nosit, ale jako hrníček na koleji slouží skvěle, žádný takhle velký sme tam neměli.


A jako poslední věc, co jsem koupila je tato svíčka. Chtěla ji po mne kamarádka a když jsem tam konečně očuchala všechny a našla pro mne jedinou vonící, tak jsem ji rovnou koupila i pro sebe. 


A teď k samotné recenzi. Chtě nechtě můj HAUL už o tom i trochu napovídá. Docela jsem se tam těšila, měla jsem to popsané jako jeden velký zázrak za málo peněz. Na první pohled tam těch věcí bylo plno, ale na druhý? Moc věcí se mi tam nelíbilo a když už jo, Sko prostě neměli. My jsme tam s kámoškou byly hned po otvíračce, takže jsme ještě nějaký našly, ale když jsme se tam potom vracely odpoledne, tak už to bylo docela beznadějný. Ceny nízký byly, proto si tam toho každý bral plné ty koše. Já ovšem přemýšlela jako jestli se mi ta daná věc fakt líbí a nebo ne. Bohužel jsem hodněkrát dospěla k názoru, že prostě ne. A když se mi už něco líbilo, tak neměli Sko. No, takže já jsem přijela z Primarku zklamaná. Někde jsem četla, že ten v Anglii je lepší a větší, no tak třeba ještě někdy, ale spíš se mi tam chtít nebude. Ještě tam bylo toooooooolik lidí všude, že prostě žádné nakupování v klidu se nekonalo. 

No a jelikož jsem nechtělo odjíždět úplně smutná a zklamaná, koupila jsem si dlouho vyhlížené boty v Deichmannu. Čekala jsem, až mi je zlevní a to se konečně stalo, takže jsem nakonec vlastně byla happy! Ale vůbec ne z Primarku. A ještě jsem sehnala ve Vero Modě krásné broskvové kraťásky za 5 Euro na léto, takže na ty se taky těším, až si je budu moct obléci.



Vaše


PS: ZAPOJTE SE DO MÉ GIVEAWAY, UDĚLÁTE MI RADOST :-)





10 komentářů:

  1. Takže sis nakoupila,co se ti líbílo a to je fajn.Taky nemám ráda takové obchody,kde je plno lidí a nejradši nakupuji na internetu:)

    OdpovědětVymazat
  2. slyšela jsem, že je to docela hrabárna ... no každopádně bych tam chtěla!! :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. V primarku som ešte nikdy nebola. Ale vždy keď vidím Primark na nejakom blogu, sú tam skvelé a hlavne lacné veci

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Aa, tu svíčku mi přivezla spolubydla. Akorát jinou :DD.
    V Primarku jsem byla v Dráždaněch i v Londýně na Oxford Street (tam jsem byla pečená vařená :D). A nevím, v Londýně mi to prostě přišlo levnější, možná to taky bylo tím,že jsem si to neplatila, ale rozhodně byl větší výběr..ale i víc lidí,takže tam něco jako zkušební kabinky nepřipadalo v úvahu, lidi si to zkoušeli u stojanů :D. Podle mě je u nás New Yorker nebo Gate něco jako jinde Primark.

    OdpovědětVymazat
  5. Já byla v Drážďanech v Primarku s přítelem.. přivezla jsem si odtamtud šaty za 6 euro, v nějaké slevě :D jinak mi to přišlo ale jako "hadrárna"... pokud člověk něco potřebuje, určitě je to super, ale bylo tam MILION lidí, milion Čechů, spoustu přehrabaného oblečení a jak říkáš, Sko většinou neměli... takže podle mě, pokud nic nesháníš, tak je to spíš takové jen nakupování z nouze..... já sháněla košile do školy, vyzkoušela jsem jich asi 6, ale žádná neseděla... a za 13 euro, tj. nějakých 350 Kč, je koupíš i u nás ve slevě a alespoň máš možnost je kdyžtak reklamovat.. :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  6. Ten termo hrnček je rozkošný. Škoda, že najbližší primark mám až v rakúsku, mohli by sa už rozšíriť aj na SVK :D
    The Noela

    OdpovědětVymazat
  7. Noo, i přesto bych Primark docela ráda navštívila. Už jen proto, že o něm lidi tolik mluví. Tak bych si taky chtěla udělat vlastní názor. :D Ty náhrdelníky jsou krásný, hlavně ten druhý. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty náhrdelníky jsou krásné. A ten hrneček taky.
    Byla jsem v Primarku v Anglii a ono asi záleží na tom, kam zavítáš. Byla jsem ve dvou ale v tom jednom jsem byla jenom tak deset minut, takže jsem si to nestačila prohlídnout, ale vypadalo to, že je to tam docela dobrý a i docela velký. Ten druhý byl menší a byla jsem docela zklamaná. Ceny dobré ale výběr nic moc. Oblečení jsem si nekoupila ale pořídila jsem kamarádce hrneček, který byl strašně krásný. Tyhle věci tam měli dost pěkný a levný, takže jsem tam spíš nakoupila dárky, no :D
    lets-talk-about.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3