Mám to za sebou!

pátek 12. února 2016

Ahojte,
na tento týden jsem měla v diáři dvě zkoušky. Matiku a stavební hmoty.
Na matiku jsem šla v úterý. Byla jsem nervózní, ale nějak jsem to napsala a po tom, co sem to dopsala jsem i celkem věřila tomu, že to mám. Už zbývalo jenom čekání a čekání! Dočkali jsme se, dostala jsem za E. Byla jsem šťastná, že mám zkoušku za sebou a nebudu muset jít na třetí pokus. Po tom, co přešla největší radost z úspěchu mi začalo být líto toho, že kdybych měla o bod více, dostala bych už za D. Ale tak to je přece jedno.
Včera jsem byla nastoupená na hmoty. Byla to má poslední zkouška a byla jsem z toho fakt hodně nervózní. Prostě jsem jí chtěla za každou cenu udělat. Přišla jsem do místnosti, ve které se to psalo a hned mne uklidnilo, že zadávající byli ti samí učitelé, spíše učitel a učitelka, které jsme měli na laboratoře. Pořád jim říkám učitelé. :D Nakonec jsem to napsala, teoretickou i počítací část. Pan učitel mi tak přišel říct, že to mám úplně bez chyby. Jupííí, poslední zkouška a za A!
Takže ode dneška mám týdenní prázdniny. :) Dnes jsem koukala na druhý díl PLL, uklidila si pokojík, už to fakt potřeboval, o zkouškovým jsem na to vůbec neměla čas. A po zbytek dne asi budu hrát simíky. :D
Jinak příští týden udělám vyhlášení giveaway a ještě jsem nachytala inspiraci k článku, aby to pořád nebyly jen deníky. 
Tak se mějte krásně a koukejte na svět růžově jako já teď. :)


Vaše



9 komentářů:

  1. Moc moc gratuluju!! :) Hlavně k tomu A teda, jsi šikula. :))
    Tyjo, v PLL už bych taky mohla pokračovat, ale vůbec si nepamatuju, u jakého dílu jsem skončila. :( :D
    The Sims? Jeeee. Miluju. :D Máš originál nebo jsi je někde stáhla? Já je chci taky. :D Hrála jsem je naposled někdy před 7 lety asi, pak se mi smazali. :(( :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele mám jeden dodatek originální, z toho CD to pouštím, ale k tomu mam všechny ostatní dodatky a základní hru dostahovaný :)

      Vymazat
  2. Gratuluju ke zkoušce a ta tvá fotka..., moooc ti to na ní sluší, k tomu gratuluji též! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teeda, tak to moc gratuluji k obou zkouškám :) to je fakt úspěch, zvláště pak ta druhá, občas to tak bývá, že to, čeho se bojíme nejvíc, zvládneme nejlíp :) Užívej si prázdniny, zasloužíš si je, mě čekají za týden, a už se na ně fakt těším, mám toho plný zuby :D Na té fotce ti to moc sluší, ať ti ten optimismus vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nabudúce už snáď tú matiku dáš minimálne za D :)Gratulujem k obidvom skúškam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně dala nejvíce fyzicky i psychicky zabrat Logika :D
    ... jsem ráda, že to už to máme pro tento semestr za sebou :3
    ... a přidávám i svou gratulaci :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3