Nástup nového semestru a snaha sehnat brigádu

středa 24. února 2016

Ahojte,
týdenní volno jsem si užila jak nejlépe jsem mohla. Tento čas hrozně rychle utekl a já jsem se chtě nechtě ocitla v druhém semestru. Jako jedna z mála šťastlivců nic neopakuji, tak rozvrh není zas tak šílený. I když už to není taková pohodička jako v prvním semestru. Ale aspoň mám pátek volný. 

Pondělí: 8:00-17:00
Úterý: 9:00-16:00
Středa: 10:00-13:00
Čtvrtek: 8:00-17:00

Abych se přiznala, nejsem na tyto časy moc zvyklá. Ale zase na druhou stranu jsem myslela, že mi to bude vadit víc. Ve škole nás všichni hrozně straší, že jestli nás budou vyhazovat tímto tempem jako teď (z 800 studentů zbylo cca 400), tak další semestr nebudou mít co učit. Tudíž se bojím a mám chuť se učit. Ale bohužel jenom během těchto proslovů. No, třeba se na to o víkendu kouknou, copak já vím. :D


Ještě jedno jsem Vám dnes chtěla sdělit. Chtěla bych Vám fotit HAULy, přidávat hodně recenzí, ale na tyto činnosti jsou prostě potřeba peníze. Z těchto a mnoha dalších důvodů jsem se rozhodla, že si najdu brigádu. Příležitostí je o dost více než ve Strakonicích, kde bych na léto beztak nic nesehnala, proto si musím vydělat hodně než odjedu na prázdniny z Prahy. Bavila jsem se o tom s kamarádkou, která hledala práci na plný úvazek a říkala mi, jak rozdala tolik životopisů v obchoďácích. Myslela jsem si, že si projdu pár obchoďáků a taky jich pár rozdám. Jenže o brigádníky teď nikdo moc nestojí, většina chtěla lidi na plný a nebo alespoň na částečný úvazek. Po prvních dvou obchoďácích jsem pochopila, že to nebude taková sranda, jak se to zdálo. V prvních dvou obchoďácích jsem našla jenom jeden vyhovující post. Ale po tom, co jsem si vyslechla, že směny jsou prostě od devíti do devíti (to by mi nevadilo) a že volají den předem, že další den budu pracovat (to už mi sakra vadilo), tak jsem řekla ne. Prolezla jsem další obchoďák bez výsledku a už jsem to chtěla vzdát. Dala jsem ještě šanci svému oblíbenému. Tam už jsem jeden životopis udala (úplně rozdílný chování se ke mne oproti předešlé zkušenosti) a na další si vzala mailovou adresu a před chvílí jsem ho poslala. Tak třeba se mi poštěstí a vyjde mi to hned na první obchůzku obchoďáků! :)

Tak to je pro dnešek vše, ozvu se o víkendu, možná s nějakou recenzí nebo TAGem.

Vaše



6 komentářů:

  1. Pondelok a štvrtok by som asi neprežila :D
    Brigáda je určite dobrý nápad, o to lepší že si v Prahe. Držím palce, aby sa Ti čo najskôr ozvali s tým, že ťa berú :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak vidím, že to je všude s těma brigádama stejné, pokud člověk nechce do McDonaldu, tak má problém :-/

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, máš toho od pondělí do čtvrtka dost. Ale zase máš dobrý, že máš celý pátek volný. :)
    No s hledáním brigády ti přeji hodně štěstí! Snad najdeš něco vyhovujícího. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak ty vyhazovy jsou teda masakr, ale ty to určitě zvládneš. :-) Hledání brigády je problémem všude, pokud teda nechceš skončit v Mekáči. Tak ať Ti jedna z těch favorizovaných vyjde. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo, koukám, že v té škole jsi víceméně od rána do večera... Tak to pěkně zvládni :) Já jsem v posledním semestru, tak už to musím nějak doklepat :D Kde studuješ - viděla jsem v infu, že technickou školu...? :)

    Hodně štěstí s brigádou, někdy to je fakt fuška, najít něco pořádného... :) Já se poohlížím už po těch HPP, no :D Těším se na články! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme na ČVUTu, fakultě stavební a studuji stavební inženýrství :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3