Sexy Pulp ultra-volume mascara - Yves Rocher

neděle 6. března 2016


Ahojte,
vítám Vás u dnešního článku. Dnes bych Vás ráda seznámila s řasenkou od Yves Rocher - Sexy Pulp ultra-volume mascara. Řasenku jsem dostala zadarmo k registraci do jejich věrnostního programu někdy před Vánoci. Začala jsem ji používat ale asi až před měsícem, protože jsem potřebovala doplácat svou starou milovanou Miss Mangu. 


Co o řasence píše výrobce?

"Řasenka pro dokonalý objem řas Sexy Pulp

Maximální objem řas
Jedinečný kartáček perfektně nabarví řasu po řase. Jeho jemně zkosená vlákna obalí řasy po celé jejich délce. Řasy získávají objem a Váš pohled je absolutně okouzlující a nezapomenutelný.


Textura obohacená o karnaubský vosk obalí a zahustí řasy, aniž by je zatížila. Řasy zůstávají pružné a zároveň husté a objemné.
Složky rostlinného původu: karnaubský vosk."
Zdroj: www.yves-rocher.cz 

Cena: 385,- (nyní v akci za 269,-)
Řasenka je nabízená ve třech barvách a to: modrá, hněda a černá. Já mám černou.


Balení
Jednoduchý fialovo-růžový obal a nápisy. Písmo na obalu se nesedře, za což má Yves Rocher u mne velké plus. U jiných řasenek se mi písmo hned sedřelo a řasenka vypadala, jako by byla z doby válečný. Celý obal je hladký a lesklý. Ze shora řasenky je logo firmy. Jediné, co mi na něm trochu vadí je to, že štěteček nelže postavit na víčko, ale zase na druhou stranu je obal designově zajímavější takhle než s rovným víčkem. 


Štěteček
Za štěteček má u mne Yves Rocher velké mínus. Pro mne naprosto nevyhovující tvar, je moc velký, jak s ním dobře nalíčit i spodní řasy je pro mne stále velká neznámá. Jenom u horních řas mi trvalo pekelně dlouho, než jsem na to přišla. A právě tento štěteček bude důvodem, proč si řasenku příště nekoupím.


Samotná řasenka
Náplň rozhodně není nějak moc mokrá, naopak, její konzistence je naprosto vyhovující. Po vytažení z tuby zůstane na kartáčku malé množství, který utvoří takový "ocásek" (viz. foto), ale ten se jednoduše otře a můžeme s řasenkou pracovat. Její parfemace ani neurazí a ani nenadchne. Prostě taková ta klasická řasenková vůně. 


Celkový dojem
U řasenky mi nestačí jenom jedna vrstva. Ale to u žádný, takže z tohohle pohledu je to v pořádku. Řasenka slibuje zvětšení objemu řas. Toto i splňuje. Řasy po nalíčení doopravdy vypadají, že je jich více a mají větší objem. Možná by se i stala mou nejoblíbenější, ale právě kvůli kartáčku tou nejoblíbenější nebude. Takže jestli Vám nevyhovují velké kartáčky, pravděpodobně Vám nesedne ani tato řasenka. Každopádně jsem ráda, že jsem ji vyzkoušela. Určitě ji i dovypotřebuji. (Třeba se do tý doby naučím i líčit si s ní spodní řasy!

A ještě jedna fotka pro porovnání. Jedno oko s jednou vrstvou řasenky (mam hrozně světlý řasy, bez té jedné vrstvy byste si jich ani nevšimli :D) a druhé oko (napravo) se dvěma vrstvami. Za mne je výsledek hezký!


Vaše 

PS: Už jste četli článek o tom, jak se my, Češi, chováme na dovolený?






9 komentářů:

  1. Skvelá recenzia! Mám ju, ale ešte som ju ani raz nevyskúšala. Jej kartáčik ma tiež veľmi neláka, ale snáď sa nejak skamarátime a výsledok sa mi páči :).

    OdpovědětVymazat
  2. Výsledný efekt je skvělý! :) Ale stejně jako tobě, i mě přijde kartáček příliš velký.. za mě určitě můžu doporučit žluté řasenky od Maybellin, ty jsou podle mě bezkonkurenčně nejlepší :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P.S. Nevíš, proč mi pořád nejde stát se tvojí pravidelnou čtenářkou? ..zkouším to už několik týdnů, ale stále mi to píše, že mýmu požadavku nebylo možno vyhovět :(

      Vymazat
    2. Ahoj.. nevím proč, už mi i někdo psal, že se mu to u mne taky stalo..-.-" a i mne samotný už se to u nějakých blogů taky stalo, nevím, čím to je -.-"

      Vymazat
    3. áha, škoda.. no nic, budu to průběžně zkoušet dál a ono to jednou půjde! :)

      Vymazat
    4. psala jsem dotaz na facebookovou skupinu blogerů, třeba mi někdo poradí :)

      Vymazat
  3. Túto riasenku som ešte nevidela. Musím povedať, že má akt divný tvar :D S takou obrovskou kefkou je to akurát na vypichnutie oka

    OdpovědětVymazat
  4. má perfekntú kefku, také ja môžem :) a tebe urobila perfektné riasy :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3