Tentokrát studijní úspěchy!

sobota 23. dubna 2016

Ahojte,
je už docela trapné, jak se tu pořád omlouvám a jak nestíhám. No, je to tak. Nestíhám. Ve škole nám začali zápočty a velice rychle se blíží už i zkouškové. Takže bych se chtěla omluvit, ale studenti určitě chápu. Slibuji ale, že se pokusím se ozvat alespoň jednou týdně.
Jak jsem Vám psala o té nepovedené matice, tak ve středu jsem psala další test. Měl to být ten nejhorší test za celou tu matiku tam. No, nebylo to úplně lehké. Získala jsem ale 16 bodů a když se od toho odečtou ty 3 nepovedený, tak mam 13 bodů. Dohromady musím ze všech třech zápošťáků mít 24 bodů, abych dostala zápočet. No, to snad není úplně nemožné. Tento týden píšu chemii, angličtinu a mechaniku. Všechno je zatím v pohodě, jenom je toho moc najednou. Příští týden píšeme jenom fyziku, ale abych řekla pravdu, tak toho se bojím asi nejvíc. Tak mi se vším držte palce!

Jinak co se u mne děje mimo školu? Největší událost, co mne teď čeká je Utubering. Určitě na něm něco nafotím a napíšu nějakou reportáž nebo recenzi nebo něco takového. Chystáte se tam někdo? Chci vidět hlavně holky z A Cup of Style, jsou pro mne velkou inspirací. Tak snad se nějak dobře poštěstí!

Tak, jenom jsem si odskočila napsat tento článek a zase se musím vrátit k učení, protože večer jedu k příteli a půjdeme spolu k jednomu kamarádovi na grilovačku a celý zítřek strávím u přítele, takže nevím, jak se budu moct zítra učit, takže toho musím co nejvíce udělat teď. Tak se mějte krásně a jestli chcete nějaké příspěvky z mého života, můžete mne sledovat na snapchatu, kde jsem jako lenulkaaa a nebo na instagramu, hodím Vám se odkaz.

Vaše



Instagram

3 komentáře:

  1. Tak si říkám, že už jsem ráda, že mám školu za sebou :-/ ale tobě držím palce ať všechny testy zvládneš :-)
    Určitě sem pak dej nějaké fotky z utuberingu :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto plně tě chápu, teď toho je opravdu hodně, co se týká školy..Držím ti palce! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Držím se školou palce, ať to všechno zvládneš!! :) Vážně ti učení nezávidím! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3