3 letní outfity

pátek 17. června 2016


Ahojte, 
dnes jsem si pro Vás ve spolupráci s e-shopem juvelora.cz připravila 3 letní outfity. Ve všech outfitech jsem použila tento kytičkový náhrdelník právě z juvelory. Doufám, že se Vám budou outfity líbit a že na Vás z nich dýchne léto jako na mne. Jak já to léto mám ráda!


Modrý overal
Jako první outfit bych Vám chtěla ukázat tento. Takovýto overal jsem už sháněla minulý léto, ale nepovedlo se mi najít nějaký, který by mi seděl a zároveň se mi líbil. Proto jsem si řekla, že se o to pokusím i toto léto. Trvalo to sice hodně dlouho, ale nakonec jsem takto vyhovující kus oblečení našla a jsem za to ráda. Zepředu vypadá sice hodně jednoduše, ale zezadu má zajímavě vystřižená záda. K overalu jsem ještě přidala pásek, aby to podtrhlo postavu a přes něj přehodila bílý cardigan, kdyby bylo k večeru už chladněji. Boty jsem zvolila na klínku a na tomto outfitu se mi nejvíc líbí to, jak mi ty boty s overalem dělají dlouhé nohy! Takhle dlouhé jsem je snad ještě neměla...






brýle - Kik
pásek - Takko
kabelka - Lindex
cardigan - Camaieu
overal - HM
náhrdelník - juvelora.cz 
boty - Deichmann

Zelené kraťasy
Na léto samozřejmě nesmí chybět i kraťásky. Mne už celkem omrzely ty klasické džínové a nebo černé, proto jsem zvolila tyto zelené (a v dalším outfitu oranžové). K outfitu jsem zvolila černé páskové sandálky a bílé tričko s krajkou, pod kterým krásné prosvítají zelené kraťasy a když zvednu ruce tak i pupík. Na večer bych outfit opět doplnila něčím s delšími rukávy, tentokrát tímto modrým semišovým křivákem. 






bunda - F&F
boty - Deichmann
kabelka - New Yorker
tričko - Mohito
kraťasy - Kik
náhrdelník - juvelora.cz

Oranžové kraťasy
Jako poslední outfit Vám představuji tento. Jeho základem je obyčejná bílá košile a oranžové protrhané kraťasy. Přes toto jsem přehodila černou vestu, kterou jsem přepásala páskem, aby postava vypadala víc žensky. V tomto outfitu se úplně vidím, jak se procházím někde u moře večer podél pláže a přitom se třeba někde stavím na drink. 





kraťasy - Vero Moda
košile - Reserved
vesta - F&F
pásek - Takko
kabelka - F&F
náhrdelník - juvelora.cz 

Doufám, že se Vám dnešní článek líbil a že Vás outfity baví stejně jako mne bavilo je pro Vás sestavovat. Už se těším. až si jedem z nich vezmu a vyrazím si užívat léto. 
Ještě bych Vám chtěla říct, že máme doma nové koťátko. Zatím mu říkám Mimi a je úplně úžasné. Jestli ho chcete vidět na videích, sledujte mne na snapchatu: lenulkaaa
Mějte se krásně. 
Vaše
PS: Který outfit se Vám líbí nejvíc? :)


22 komentářů:

  1. Nejvíc se mi asi líbí ten overal,má moc pěkně udělaná záda,to je super ^^ jinak ja jsem spíš pro klasické nebo míň výrazné barvy,ale tobě tyhle sluší :) jdu se juknout na tvoje ostatní články! :)) snad jsem ti vykouzlila úsměv na rtech <33
    Budu moc ráda když se jukneš na můj blog:
    Essdeesthoughts.blogspot.com ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se mi asi líbí ten overal,má moc pěkně udělaná záda,to je super ^^ jinak ja jsem spíš pro klasické nebo míň výrazné barvy,ale tobě tyhle sluší :) jdu se juknout na tvoje ostatní články! :)) snad jsem ti vykouzlila úsměv na rtech <33
    Budu moc ráda když se jukneš na můj blog:
    Essdeesthoughts.blogspot.com ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Tak za mě určitě overal! To je fakt pecka a je na léto jako dělaný, nemůžu se jich nabažit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné letní outfity! ♥ Nejvíc se mi líbí overálek, ale je to asi jediný kousek, který si na sobě nedokážu představit :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se líbí ten prostřední, ale sluší ti všechny :)

    BLUDIČKA VEČERNICE

    OdpovědětVymazat
  6. Pekný článok :)
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY : partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ten modrý overal je nádherný!! H&M má skvelé overaly! ♥ Máš moc krásny blog, som nová čitateľka :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  8. pěkné outfity:) nejlepší je ten první :)

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny outfity jsou moc pěkné! Ten overal je naprosto bombový a sekne ti :) A taky se mi moc líbí tričko z druhého outfitu! :)
    Jinak máš moc pěkný blog :)

    můj blog: FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  10. Modrý overal ti moc sluší, ten určitě v létě nos :) Co bych ale úplně nepochválila jsou zelené šortky, jsou spíše sportovní a takové lítačkové, jestli mi rozumíš a k romantickému krajkovému topu se příliš nehodí :) A vestička z třetího outfitu je super! Tyhle vestičky jsou teď moc trendy :)
    Jinak kdyby jsi chtěla ke mně nakouknout, budu moooc ráda, založila jsem si nový (asi stý :D) blog.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  11. Ten overal je super! Sekne ti! Já jsem si včera zkoušela černo-bílý a vůbec mi neslušel. Možná to bylo těma barvama a vzorem.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  12. Pekné outfity veľmi sa mi páčia.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Overál v prvom outfite je pekný a celkovo outfit vyzerá fajn, až na tú kabelku, ktorú by som vymenila za inú. A taktiež, odporučila by som ti kúpu nových slnečných okuliarí, nakoľko tieto ti zakrývajú väčšiu časť tváre, tj. zakrývajú až moc a si vďaka nim nevýrazná. No druhý a tretí outfit je podľa mňa všetko zle. Tričko ukazuje viac než by v tvojom prípade malo (neber to zle, ale predsa len by si k sebe mala byť troška viac sebakritickejšia). A vesta zakrýva až moc, strihom sa k celku absolútne nehodí a už vôbec by som nevolila takúto vestu ku kraťasom, lebo to vyzerá spredu celkom vtipne. :))

    leuslifestyle

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, mně se líbí nejvíc ten třetí outfit!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3