HAUL za červen

pátek 24. června 2016

Ahojte,
dnes přicházím s haulem. Dlouho tu žádný nebyl, protože během semestru jsem vůbec neměla čas nakupovat a tak jsem si to vyhradila teď. Moje karta sice zaplakala a s ní i já, ale díky tomu Vám mohu představit tyto věcičky.


Tento modrý overal jste již mohli vidět v letních outfitech, ale zařazuji ho i sem, jelikož jsem si ho pořídila právě v červnu. Pro ty z Vás, kteří jste článek o outfitech nečetli, je z HM a stál mě 399.


Další novinkou je toto bílé tričko, které jste už taky mohli vidět v letních outfitech. (A i vlastně ta podprsenka, co trochu prosvítá :D) Tričko jsem koupila v Mohitu, byla to prostě láska na první pohled o.O stálo mě 249 korun, což tedy není plná cena. Měla jsem takovou tu slevu, co dostávají zaměstnanci.


Jako poslední novinku v oblečení Vám dnes ukážu toto bílé tílko z Manga. Dlouho jsem nějaké normální bílé tílko sháněla, chtěla jsem si tedy koupit nějaké v Takku, tam mi přijdou tílka nejlepší. Takový ty obyčejný, jestli víte, co myslím. Pak jsem ale viděla toto v Mangu, hned jsem si zamilovala jeho zajímavý střih. Postupně směrem dolů se rozšiřuje. A když jsem zjistila, že je ve slevě pouze za 99,-, muselo být moje.


Novinka za červen - ořezávátko na kosmetické tužky prostě. Žádný jsem neměla a jelikož doma pár tužek mám a nemám je čím ořezávat, byla to nutnost. Hledala jsem nějaké nejlevnější a našla jsem toto od Essence za 30 korun.


Další věc je tato klasika - korektor od Catrice, tekutá verze. Krásně mi voní, pěkně kryje, se štětcem se s nim i skvěle pracuje, za mne prostě skvělá volba. Byla jsem šťastná, když jsem ho snad po půlroce shánění konečně uviděla na prodejně Rosmannu. Na cenu si už bohužel nevzpomenu.



Další má láska na první pohled. Já úplně miluju růžovou a rose gold, takže když jsem tuto paletku viděla v regálu, musela prostě být moje! Světlé stíny by sice mohly být víc pigmentovaný, ale za mne je tato paletka prostě skvělá. Používám ji teď pořád. Je od Maybelline a já ji sehnala ve slevě za 300,- jinak její plná cena je 400 korun.


Tuto klasiku snad ani představovat nemusím. Tento pudr prostě miluju a zbožňuju a znovu miluju. Mám odstín 001 transparent a sedí mi skvěle. Rimmel 129 korun.


Další taková klasika, kterou prostě musí znát všichni. Řasenka od Maybelline. Já mám cat eyes a je prostě skvělá! Tuším, že jsem ji kupovala ve slevě za 150 korun.


Navštívila jsem i novou prodejnu NYXu v Novém Smíchově a něco si od tamtud odnesla. První tu mám tuto matnou rtěnku v odstínu MLS03 Hippie chick. Ta barva je prostě úžasná. Rtěnku jsem zatím nějak netestovala pořádně, jenom doma jsem si ji dala a trochu se mi vlévala do vrásek. Možná Vám toho o ní ještě časem řeknu víc. NYX, 19 korun.


Další věc z NYXu je tato jumbo tužka v odstínu milk. Naprostá klasika od nich. Nějakou takovouto tužku jsem potřebovala a tak mne napadlo, proč si nezajít přímo pro tuhle. Bohužel mi docela smrdí, ale tak když jí mam na spodní lince, tak to necítím. Jenom prostě musím přežít aplikaci. Jinak je skvěle pigmentovaná. O výdrži zatím nemohu nic říct. NYX - 159 korun.


Poslední věc z NYXu jsou tyto modré linky ve fixe. Měla jsem sice zálusk na ty růžové a nebo fialové se štětečkem, ale měli všechny vyprodaný a zbyly tam jenom dvě docela ošklivý barvy. A jelikož jsem nějaké barevné linky moc chtěla, vzala jsem si alespoň tyto. Barvu mají fakt krásnou! A možná se ještě někdy dostanu pro ty růžové. NYX 259 korun.



A jako poslední věc, kterou Vám chci dnes ukázat, jsou tyto štětce od Zoevy. Mám z nich naprostou radost, dlouho jsem nějaké štětce chtěla a když jsem zjistila, že kdybych si koupila nějaké od Sephory a nebo od Hakuro, cena by nebyla o tolik jiná jako kdybych šla rovnou do Zoevy. Rozhodla jsem se tedy pro Zoevu a doufám, že je za tu cenu budu  mít hodně dlouho! A jak jsou úžasně jemný a hebký na dotek. Zoeva - 2570 korun.

Tak to je pro dnes vše. A bohužel i na docela dlouho. Celý červenec a srpen se do obchodů pořádně nedostanu a v září to možná nebude o moc lepší. Tak alespoň teď byl pořádně dlouhý HAUL! Doufám, že se Vám dnešní článek líbil a já se loučím a přeji Vám krásné prázdniny! <3 

Vaše

snapchat: lenulkaaa


 můj instagram







20 komentářů:

  1. Štětce - jedním slovem, paráda! :) Také uvažuji nad koupí nových štětců, ale nedokáži se pro nějaké rozhodnout, já byla se nedávno dívat po obchodech a absolutně mě to nebavilo, takže jsem si nekoupila vůbec nic, nechám to asi až na vánoce. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor od Catrice je klasika, je super! :) Štětce závidím, ale tolik peněz bych za ně nikdy nedala :O Ať dobře slouží :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  3. Korektor od Catrice je klasika, je super! :) Štětce závidím, ale tolik peněz bych za ně nikdy nedala :O Ať dobře slouží :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  4. Overálek je vážně dokonalý! ♥ Určitě pak dej vědět, jak jsi spokojená se štětcema, sama si chci nějaké koupit, ale moc se v tom nevyznám a nevím, po jakých šáhnout, abych nebyla zklamaná, nebo abych za ně zbytečně neutratila pár tisíc..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky moc nevěděla, jaké vybrat, tak jsem sáhla po opěvované klasice. Jsou krásně jemné a když líčíš oči stínama, tak je v tom fakt mega rozdíl, než s těma aplikátorama o.O stíny jsou intenzivnější a o tom, že se s tim pracuje milionkrát líp snad ani mluvit nemusím. o.O Nic víc v tuhle chvíli asi říct ještě nemůžu :)

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď :) Štětce zní jako úplný ideál, ale ta cena :/ Zase je fakt, že by to byla investice a štětce by mi vydržely dlouho, ale zase nejsem do kosmetiky zas až takový fanda, abych musela mít takto dražší štětce.. Teď jsem začala docela uvažovat, že bych zkusila nějaký štětec od Petry LovelyHair, ale pořád si nejsem jistá, achjo :D

      Vymazat
    3. Kámoška taky měla od Petry a pak přešla na Zoevu, protože ji dostala k Vánocům, ale říkala, že jí ty od Petry vyhovovaly :)

      Vymazat
  5. Krásne nákupy :D korektor od Catrice je moja srdcovka :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  6. Pekný haul. Musím aj ja urobiť nejaký ten "nábeh" na nejakú drogériu, pretože moja kozmetika sa míňa.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné věci sis pořídila! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. s tím korektorem souhlasím, že je klasika, vidím ho všude a opravdu musí být skvělý:) Overall se mi líbí i to první bílé tričko, jen je škoda, že je průsvitné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Ty modré šaty jsou naprosto nádherné :) Sama bych takové nějaké chtěla, tak uvidíme, zda na léto seženu:)
    Korektor od Catrice jsem si koupila zrovna před chvílí a jsem na něj moc zvědavá:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  10. Overal je naozaj brutálne krásny :) Wau že kočka

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. I love that Catrice's corrector! :)

    WIN A BURBERRY LIPSTICK OF YOUR CHOICE with Elisette. Visit www.facebook.com/elisette.official to attend.

    Betty
    www.elisette.com

    OdpovědětVymazat
  12. Po tý paletce toužííím :D :D Pěkné :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3