Výlet - Červená Lhota

pondělí 15. srpna 2016

Ahojte,
o víkendu jsem byla na zámku Červená Lhota, který leží v okrese Jindřichův Hradec. Dlouho jsem se tam chtěla znovu podívat (byla jsem tam už když jsem byla malá, ale to si z toho nic napamatuju). Přemluvila jsem mamku a včera jsme konečně vyjeli i s bratrem a babičkou. 

Zámek je krásný - však se koukněte sami. Je umístěn v rybníčku a kolem něj plavou loďky, je tam prostě nádherná atmosféra. Dostala jsem se i do zámku a to na prohlídku interiérů 1. patra. Nikdy v životě jsem si prohlídku neužívala více než tam. Jen jedna věc tam byla na houby. Muselo se tam chodit v obrovských papučích, které jste si navlékli přes vaše boty a v tom jste museli chodit. A mě to bylo tak děsně velké, že jsem se spíš klouzala než v tom chodila. Jediné, co mě mrzelo bylo to, že jsme se už nedostali kvůli nedostatku času na prohlídku podkrovních pokojů, ty bych taky chtěla hodně vidět. No, budu se tam muset vydat znovu! 

Všude bylo hodně lidí, ale ty prohlídky byli tak dobře zorganizovaný, že se tam dlouho nečekalo, všichni ti lidé se tam ztratili. (Možná jen ve frontě na loďky to bylo znát, ale tam jsme nešli.) Zámek rozhodně doporučuji. :)









Vaše





7 komentářů:

  1. Vyzerá to na naozaj krásne miesto :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé! ♥ Na Červené Lhotě jsem byla taky jako malá a moc si z ní nepamatuju, ale vždycky, když ji vidím na nějaké fotce, říkám si, že se tam musím znovu podívat :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné fotky a blog ♥ Navíc tam se přeci točila pohádka Zlatovláska ne? :) Taky bych se tam chtěla někdy podívat. :) dávám odběr páč se mi tvůj blog moc líbí, taky píšu tak pokud by ses chtěla mrknout případně dát taky doběr, budu moc ráda. :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Zlatovláska :) je to tam kouzelný, doporučuji :)

      Vymazat
  4. Tam jsem taky byla, je to tam boží :)

    OdpovědětVymazat
  5. to miesto je prekrásne a fotky vyšli super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3