Mé září 2016 - nemocnice, setkání s Makynou016

sobota 24. září 2016

Ahojte,
dříve jsem byla taková, že jsem na blog nejčastěji psala právě deníčkové články. Pak jsem ale tvořila a měnila své názory a bylo mi jasné, že musím přijít i s něčím jiným, že dělat jenom deníčky asi není to pravé. Začala jsem tedy tvořit různé články a doopravdy, ty články měly mnohem větší úspěch než deníčky. No ale už jsem deníček pěkně dlouho nenapsala, takže jsem se rozhodla se mu dnes věnovat. A ještě když Vám chci povyprávět o jedné akci a nechci na ni psát samostatný článek. Takže Vám dnes povím jaký bylo mé září.


7. září jsem měla nastupovat do nemocnice na odstranění cysty na krku. Celé ty dny před nástupem jsem se jen stresovala. V nemocnici jsem naposled byla jako malé škvrně, kdy tam s Vámi může být i rodič. Teď jsem tam měla jít sama a to čekání bylo hrozné. No, krátila jsem si ho různými soutěžemi - zmíním jednu. Copatá party se Shopaholic Nicol. Ačkoliv mi pár lidí říkalo, že mám skvělou fotku a že mám šanci to vyhrát, tak ne, neměla jsem štěstí a na copatou party se tedy zítra nepodívám. No nevadí, zabavilo mne to na chvíli a chvíli jsem neležela v posteli smutná a bojící se operace.


V nemocnici to moc zábava nebyla. Nudila jsem se tam a jako největší tragedii jsem brala to, že jsem ležela na jediné posteli, která neměla zásuvku. Ale hojilo se to rychle, tak jsem šla čtvrtý den po operaci domů. A začal týden, kdy jsem téměř nic nemohla dělat. Ale i ten jsem nějak přežila a od tohoto týdne už jsem celkem aktivní. 

Fotka před změnou:


Tuto středu jsem se vypravila do Prahy, protože jsem právě na tento den vyhrála proměnu s Makynou016. Hrozně jsem se toho bála, ale na druhou stranu jsem se i těšila. Bála jsem se hlavně toho, že jsem tam byla sama a nikoho jsem neznala. Já a komunikace s cizími lidmi nejsme zrovna kamarádi. Nakonec jsem ale plno cizích lidí zvládla a užila si pohodový den, který se ale trochu protáhl. Místo slibovaných 4 hodin jsem s týmem z BlogTV a Makynou strávila 7 hodin. Z celé proměny bude video, které nasdílím na svou facebookovou stránku, kterou najdete zde, tak jestli mne tam ještě nesledujete, tak do toho, ať o to nepřijdete.

Makyna byla milá. Sice během proměny nebyl na nějaký dlouhý pokec čas, ale pár slov jsme prohodily a já jsem ráda, že jsem se s ní setkala. Už jsem se s nějakýma youtuberama setkala a zatím na mne nikdo nepůsobil takovým "normálním" dojmem jako Makyna. Prostě středoškolačka, která je trochu známější. Dále jsem se setkala s Pavlem Bauerem, což pro mne byl taky zážitek. Vizážista, který se stará o modelky a mne řekl, že mám hezký obličej, rty a velký oči. Úplně jsem plavala na šťastném obláčku! 

A teď už tedy foto po změně. Není to nic profesionálního, fotila jsem se na koleji po akci. Byla už tma a ta fotka tak vypadá, ale jinou zatím nemám. Až se něco objeví, určitě to bude na mém facebooku.


Včera jsem byla s přítelem a dalšími lidmi na pouti. Po dlouhé době jsem se svezla na kolotoči, na kterém jsem jako malá jezdila pořád. Celý večer byl prostě krásný i když uznávám, že na kolotoče jsem už asi moc stará. Tedy alespoň na ty mírumilovný, těch ostatních se bojím.


Teď už mne čeká jen oslava tříletého výročí s přítelem, stěhování se na kolej a přítelovo narozeniny a pak opět back to school. Škoda, že se nezačínalo už dřív, když vycházely všechny ty články a videa o návratech do školy. Teď už to prostě nebude mít tu atmosféru. To abych si je udělala sama! Zkusím něco naplánovat.

Jaké bylo Vaše září?

Vaše






8 komentářů:

  1. Super článok :) Natočené vlasy ti veľmi pristanú ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, byla jsem si jistá, že se díky svojí fotce na copatou party podíváš, fakt se ti moc povedla! :) Moc ti gratuluju k výhře proměny, musel to být úžasný zážitek a už teď se moc těším na video! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi všichni kromě Nicol :D tak nevadí, zkusím to příště :) Byl to skvělý zážitek, hrozně jsem se bála, ale nakonec jsem pak byla fakt štastná, že jsem šla :) uteklo to hrozně rychle :) :D

      Vymazat
  3. Ty vlasy ti opravdu moc sluší :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moje září bylo docela pracovní, ale moc pěkné a hlavně teď ty poslední dny je venku krásně sluníčko, tak mi to dodává energii.

    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3