Podzimní líčení

středa 2. listopadu 2016

Ahojte,
já vím, máte mne už dost. Pořád bych jen mlela o tom podzimu! Jenže já jsem se tento rok rozhodla, že mu prostě přijdu na chuť. Nechci začínat další školní rok ještě s tím, že je zas ten pitomej podzim. Už jsem podnikla pár kroků, pro to abych ho měla ráda. Koupila jsem si teplý svetr a pár svíček. Každý večer, no on to nemusí být úplně večer, si zapaluji svíčky a nevíte, jak si to užívám! Už mi chybí jen ta kniha u toho, ale to už nestíhám. Se začátkem školy jsme začali dostávat asi tak 14526487 domácích úkolů. Vypadá to u mne teď tak, že sotva přijedu domů na víkend, otevřu úkoly a jsem vždycky šťastná, když mám alespoň neděli volnou a nemusím už nic počítat a můžu se věnovat Vám. Už se tu zas vykecávám, no jdeme na článek! Dnes jsem si pro Vás připravila podzimní líčení. 

Základ jsem udělala stejný jako vždy. Nanesla jsem make-up, pak korektor a pak jsem celé dílo přepudrovala. Sáhla jsem zase po své nejoblíbenější paletce, kterou mám, konkrétně od The blushed nudes od Maybelline, určitě ji ode mne už znáte. Tentokrát jsem ale vynechala své milované růžové odstíny a zaměřila se na ty hnědé, které teď čím dál více používám. Víčka jsem vystínovala vyznačenými barvami, černých stínem od Miss Sporty jsem udělala tenkou linku a nakonec použila řasenku. A hurá na rty! Ty jsem první obtáhla transparentní tužkou na rty a následovně pečlivě přetřela tekutou matnou rtěnkou od NYX v odstínu Copenhagen.  A jak se celé dílo povedlo se můžete kouknout dolů. 


Co na líčení říkáte?








Vaše 



8 komentářů:

  1. Super líčenie! :) Na tekutý korektor od Catrice nedám dopustiť! :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Super líčenie! :) Na tekutý korektor od Catrice nedám dopustiť! :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší! :) pěkné líčení

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi ti to pristane! :) pekný článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Podzim... i když značí zimu a chlad, má v sobě i barvy a tak. - jsem to ale básník :D :D
    Ta škola, pořád něco s ní, mám to také tak. Když začnu myslet na volno, navazuje na něj zkouškové, což mě uvrhne ještě do větší deprese. :D
    Moc ti to sluší! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ta rtěnka je boží!
    Na hodně podobnou rtěnku jsem nyní dělala recenzi, kde najdeš i slevu! :) Tak určitě jukni! :)
    LifestyleBirdie - recenze na KIKO rtěnku

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3