Krásné Vánoce 2016!

pátek 23. prosince 2016


Ahojte,
já mám takovou radost! Zítra už je to tady, sice jsem asi jediná z rodiny, kdo není vystresovaný a má Vánoce rád, ale nevadí. Užiji si je sama se sebou! Už se těším až budu zdobit stromeček a rozbalovat dárky. A jestli byste si i vy rádi rozbalili dárek, sice trochu zpožděný ale přece jenom, zapojte se do GIVEAWAY.

Mé Vánoce začínají idylicky. Udělala jsem si burger a při prvním soustu jsem si na svůj vánoční svetr vykydla kečup z burgeru. Jak jinak. Ale nevadí, mne to vánoční náladu nezkazí. Svetr jsem si v ruce umyla a dala sušit a zítra bude zas připravený. Poprvé v životě mám zapálenou Yankee Candle, ano i na mne se dostalo. Dostala jsem dvě malé svíčky od kamarádky, moc děkuji. Vánoční atmosféru už mám tedy doslova na stole. 


A co budu dělat zítra?
Nedodržuji půst, abych viděla zlaté prase. Občas jsem se o to sice pokoušela, ale nikdy jsem to nevydržela. K snídani si sice dávám jen nějaké to cukroví, ale přece jen trochu jím. Během dopoledne si nejspíš pustím svůj oblíbený vánoční comeback. To už je taková má tradice. K obědu míváme rybí polévku a po obědě konečně přichází můj čas. Jdu zdobit stromeček! Toto mám beztak nejradši na celém tom dnu. Po zdobení stromečku je čas na slavení mamky svátku. Potom ještě dozdobuji stromeček. Zítra vám ho vyfotím, ať už na instagram a nebo na facebookovou stránku blogu. Odpoledne běží televize a tak nějak si každý děláme co chceme. Rodiče Vánoce nějak nemusí, takže si nejradši jen tak lehnou k televizi a nějak nemají zájem o společně procházky a tak. Když se setmí, začne klasicky večeře. Většinou okolo šesté. Po večeři nastává 2. nejoblíbenější čas ze dne - dárky. Kdo by je neměl rád. Už teď jsem natěšená na to, jak se budou ostatní tvářit na to, co jsem jim dala a na to, co dostanu já. Po rozbalení dárků jdeme k prarodičům a pak postupně odpadáváme ke spánku.



Jaké to bylo, když jsem byla malá?
Ty časy, kdy jsme byli malí a věřili na Ježíška jsou už dávno pryč. Achjo. Žádné shánění dárků, jen dětská upřímná radost. A jak to měli rodiče vymyšlený. Vždy jsme po obědě šli s tátou na procházku, při které jsme vyhlíželi na obloze Ježíška. Mezitím mamka ozdobila stromeček a když jsme se vrátili z procházky, říkala vždy, že už tu byl Ježíšek a přivezl stromeček. A pak nastalo nekonečné, ale fakt nekonečné čekání na tmu. Když se trochu setmělo, přemlouvali jsme mamku, ať už začneme s večeří. Po večeři nás táta opět vzal ven a střílel ohňostroj. Mezitím mamka nanosila dárky pod stromeček a když jsme přišli, řekla nám, že už tu byl Ježíšek.
Jak rodiče hráli před vámi Ježíška?







Ale proč Vám vlastně dnes píšu takovýto článek? Chtěla jsem vám všem jen popřát krásné Vánoce a bohatýho Ježíška. Mějte se krásně, Vánoce si pořádně užijte, udělejte radost svým blízkým a uvidíme se opět u dalšího článku - jak jinak než co jsem dostala k Vánocům. 

Vaše









8 komentářů:

Děkuji za komentáře <3