Co jsem dostala k Vánocům 2016?

neděle 25. prosince 2016



Ahojte,
přicházím opět s článkem "co jsem dostala k Vánocům". Minulý rok jste ho tu už mohli vidět, byl to jeden z prvních článků na blogu vůbec. Vím, že plno z vás tyto typy článků odsuzuje jako vychloubání, ale jelikož jsem nedostala ani mobil, ani macbook, dokonce ani normální notebook, tak se nebojím své dárky zvěřejnit. Tak jdeme rovnou na to! A jestli chcete ještě dostat nějaké dárečky, zapojte se do mé giveaway! (ještě alespoň 9 lidí, moc bych si přála vykročit do nového roku se 100 odběratelema) Neberte mne vážně, ta účast je dobrovolná. :D


Hodně dlouho jsem chtěla nějaké dekorace na fotky. Mám jen své dva kaktusy a ty zase nemohu dávat do všech fotek. Vybrala jsem si proto tuto umělou kytku, který vypadá krásně na fotkách a i v reálu. Dále jsem pod stromečkem našla dvě obyčejné propisky, ty se hodí vždycky.


Od přítele jsem pod stromečkem našla toto krásné stříbrné srdíčko s kamínky. Udělalo mi obrovskou radost! Jen na krabičce od něj zapomněl cenovku, z toho jsem byla trochu smutná i za něj, nemám ráda, když se řeší, kolik který dárek stojí. Přece jen je to dárek a u toho člověk nemá znát cenu.


Dále jsem pod stromečkem našla tento set 60 ovocných čajů s netradičními příchutěmi. Čaje piju přes podzim a zimu hodně ráda, takže tito krasavci se hodí. A ještě ochutnám něco netradičního. Tipuju, že do konce ledna je budu mít vypité všechny, ještě když budu doma trávit o dost více času, protože se budu učit na zkoušky.


Co by to bylo za Vánoce, kdybych nedostala další tunu sprcháčů. Nemluvě o tom, že mi tu ještě jedna tuna zbyla z minulých Vánoc. Ten třešňový z aroma řady fakt nádherně voní. Ta sada sprchového gelu, soli do koupele a tělového mléka také. No a Fa je klasický Fa. Budu muset začít používat větší množství gelu jestli to mám někdy vypotřebovat.


Dále jsem si vybrala tyto krásné semišové bačkůrky s kožískem vevnitř. Mají měkkou podrážku, takže když v nich jdu, cítím se jako kdybych chodila po mracích. (Taky jste si to jako děti představovali?) Hned jak jsem si je rozbalila, nandala jsem si je na nohy a chodila v nich včera celý večer. Proto jsou už trochu špinavé.


Tak teď vážně. Kdybych nedostala k Vánocům ponožky, byla bych zklamaná. Jeden rok se to tedy stalo, byla jsem z toho smutná a příští rok jsem je už pod stromečkem našla. A od té doby pravidelně. Pak jsem si vybrala tyto vínové krásky v Zaře. Určitě vám je někdy ukážu v celé své kráse, ať už na Instagramu nebo tady.


Pomalu ale jistě mi začíná odcházet počítač. Pravidelně po 4 hodinách si řekne že net prostě nepude a musím ho restartovat, při zapínání se občas objevuje černá obrazovka, jednou na ní dokonce bylo napsáno, že mám nepravou kopii Windows, nefungujou mu některé písmena na klávesnici (ale za to můžu já) a celkově mu je už přes 6 let, možná i více. Pamatuje čas, kdy ho používala celá rodina, až pak jsem ho zdědila já. Mám ten nejstarší počítač z celé rodiny, heč. Program, ve kterém rýsuju výkresy do školy už taky moc nezvládá, pořád se seká a než něco načte, to je doba! Doma už všichni vidíme, že to má za pár. Tak jsem dostala externí disk, abych si mohla zálohovat své soubory, kdyby se nečekaně někdy nespustil. Takže mám o zábavu postaráno.


Dále jsem dostala skicák, to aby se mi při učení lépe prokrastinovalo určitě. A pak pero, kterým budu psát zkoušeky, tak doufám, že přinese štěstí! 


Svíčky také nesmí chybět. Větší jsem našla pod stromečkem a Yankee Candle jsem dostala dvě od kamarádky, jednu jsem ale spálila už včera a předevčírem. Dotvářela skvělou vánoční náladu. 


A jsme  u dvou posledních věcí. Deku jsem dostala protože jsem notorická zmrzlina - vemu si ji teda do Prahy, abych tam neumrzla. Na koleji zrovna netopí tak, jak bych si představovala. Chloé Chloé jsem nadělila sama sobě. Vyhrála jsem totiž poukaz na 700 kč do Notina na tomto blogu. Po této krasavici jsem toužila dlouho, ale trochu mne odrazovala její cena. Ta ale s poukázkou nebyla už vůbec hrozná a já mám tuto krasavici doma a neskutečně si to užívám! Mám sice balení jen s 30ml, ale já si své oblíbené voňavky hrozně šetřím, takže se nebojím, že by mi nevydržela rok. Beztak mi vydrží ještě dýl. A ještě jednu fotku! Je neskutečně fotogenická.


Psaní tohoto článku jsem si  neskutečně užila. Miluju nechat si všechny dárky vyndané a prohlížet si je skoro celýho 25. prosince. Tak snad se vám článek líbil a nemáte pocit, že se vychloubám. Mám tyto články ráda, vždy se ráda kouknu, co kdo dostal, občas mne to i inspiruje. Tak se mějte krásně a užijte si zbytek svátků a své dárky.
A podělte se se mnou, co jste dostali vy. 

Vaše








19 komentářů:

  1. Super vecičky, ja som dostala svoje vysnivané cižmy 💘 srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné dárečky :) Jako vychloubání to neberu, jak si psala, může to inspirovat do dalších let. Dostala jsem vysněný diář, nové štětce, spoustu kosmetiky, deštník, oblečení, popisuju to, co vidím na stole, jinak ještě asi něco dalšího :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tá deka má úžasnú farbu a Chloe musí úžasne voňať! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne veci :) Presne tu sviečku som dostala aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Hezkého Ježíška jsi měla :) Srdíčko od přítele je krásné, ale mě se nejvíc zamlouvá deka a bačkůrky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, dostala jsi krásné dárky :) Ty a tvůj notebook jste mě docela uklidnili, můj notebook je sice mladší jak tvůj, ale taky už má to nejlepší za sebou, oproti tvýmu je na tom ale ještě docela dobře :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné dárečky jsi dostala. Ten parfém musí krásně vonět a věřím, že cena s kuponem byla o dost příjemnější. I já letos dostala parfém, ale od Beyonce a strašně hezky voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem letos sprcháče nedostala. Aspoň mám konečně příležitost vypotřebovat ty, které se mi nastřádaly z předešlých Vánoce. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné a praktické dárečky! A Chloé voní nádherně, kdysi jsem ji také měla:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  11. Ten skicák si musím pri najbližšej návšteve Tigeru zobrať so sebou! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  12. Ty čaje vypadají skvěle! Budu se muset mrknout, jestli je někde najdou, protože bych si je taky pořídila. A bačkůrky jsou taky nádherný! Úplně miluju tyhlety kožíškový a jediný, co mě na nich vždycky mrzí, že se brzo vyšlapou a pak už to není ono :( A ta deka je naprosto báječná! Taková se nikdy neztratí :D

    Karolína

    OdpovědětVymazat
  13. Dostala jsi krásné dárečky :) Je super, že sis udělala radost tím parfémem od Chloé - vypadá nádherně!

    HAUL | Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně věci jsi dostala, z tvých slov jde cítit, jakou z nich máš velkou radost :)

    BLOND SITE.CZ

    OdpovědětVymazat
  15. Nejdulezitejsi, ze jsi dostala ponozky ;) Me se bracha ptal, co chci k vanocum a rekla jsem, ze budu rada za ponozky, ze mi je nikdo nedava. No a kdyz podivate sem https://www.kupujem.cz/index.php?tpl=&_artperpage=20&cl=alist&searchparam=&cnid=868c4012d83b26a7415527b5b390bb29 tak mi koupil presne tech 20 paru, co jsou na prvni strance :-D ale jsem rada. Hodi se a maji krasne vzory.

    OdpovědětVymazat
  16. Tú vôňu zbožňujem :) nádherné darčeky

    TheDaniellaBlog

    OdpovědětVymazat
  17. Vôňu od Chloé chcem aj ja! :D Je krásna ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3