Vánoční nehty 2016

úterý 20. prosince 2016



Ahojte,
moc ráda bych řekla,že o víkendu nevyšel článek právě kvůli balení dárků, zdobení pokoje a kvůli plno dalším vánočním aktivitám. To bych ale musela lhát - dárky mám už dávno zabalené, mé vyhlídnuté světýlka v Jysku někdo vykoupil než jsem si pro ně stihla dojít a vánoční náladu musím potlačovat. Všechno toto má své jedno velké protože. Protože škola. Takže jsem si alespoň našla pár minut na to svou vánoční náladu realizovat ne svých nehtech, když už jsem nemohla v aktivitách.



 Červený a zlatý lak jsou vánoční klasiky. Chvíli jsem přemýšlela, že si udělám klasiku - 4 nehty červené a jeden zlatý. To se mi ale nakonec zdálo bez nápadu a tak jsem sáhla po své oblíbené houbičkové metodě. A nakonec jsem se i rozhodla pro obzvláštnění celého vzhledu jediným nehtem se stromečkem.


Vždy si ustřihnu kousek z obyčejné houbičky na nádobí. Na ustřižený kousek dám vrstvičky dvou laků nad sebe - jak vidíte na fotce. Pak už jen ťupkáte na nehty a bohužel i na kůži okolo. Já nemám žádný ten "no-mess" lak, takže vždy musím odlakovávat. Ale za výsledek to podle mne stojí, co na to říkáte vy?






Doufám, že už máte taky vánoční náladu. A dárky. Já jsem musela včera na poslední chvíli shánět něco pro spolužáky, protože najednou řekli, že pro nás něco mají. A ty obchody byly něco hrozného. Tolik lidí všude. Ještě že už mám vše. I to neplánované. 

Už máte také vánoční náladu? :)

Vaše










5 komentářů:

  1. Lakování vypadá hezky, já už mám dárky nakoupené, ale nějak se mi nechce do balení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Super inspo, v pátek letíme na Vánoce domů a hned se chci vyřádit na nehtech :))
    https://www.bloglovin.com/blogs/ejnet-3612817

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonale nalakované nechty! Táto inšpirácia sa mi skutočne páči, si šikovná! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3