RECENZE - BOMB cosmetics - Strawberry Sunrise

pátek 2. prosince 2016


Ahojte, 
dnes se podíváme na zoubek koupelovému balistiku od BOMB cosmetics, o který si v pondělí budete moct zasoutěžit v připravované giveaway, kterou pořádám k 1. narozeninám blogu, který budou právě v pondělí. Tak co, bude o co stát?


První pocity
Balistik jsem si objednávala s ještě dalšími věcmi. Když jsem balíček otevřela, cítila jsem jasnou sladkou jahodovou vůni právě od balistiku. Hned se mne zmocnily obavy, jestli vůně po vhození do vany nebude až moc intenzivní a jestli mne z toho nebude bolet hlava, když je takto cítit i pod igelitem. Každopádně mne uchvátila propracovanost vzhledu balistiku, není to jen obyčejná barevná koule. A každá koule je jedinečná a že jich BOMB cosmetics nabízí.


Značka
Teď bych vám něco řekla o samotné značce. Vychází z poznatků o účincích aroma terapií na tělo. Výrobky této značky dokážou provonět místnost - s tím musím souhlasit. Dostala se do našich podvědomí právě díky výrobě koupelových balistik a vonných svíček. Pochází z Anglie a její výrobky jsou dělané ručně z čistých přírodních ingrediencí, je šetrná k životnímu prostředí.


A jak se koupelová balistika chovala při vhození do vody?
Po vhození do vody bomba začně šumit od nejtmavší části, která taky krásně zbarví vodu. Ve výsledku je voda růžová právě podle této části. Téměř za stejný čas odšumí i vrchní kulatá část. Tyto dvě odšuměly během napouštění vody. Červené ozdobné kuličky se také ihned rozpustily. Horší už to bylo s ozdobou. Její bílá část se rozpustila asi v půlce celé koupele a o jahůdku, ze který odšuměla barva a ona zežloutla, jsem zakopávala ještě na konci koupele. Nakonec se ale rozpustila také, jen jí to trvalo celou koupel.


Mé hodnocení
Jak jsem se strachovala o intenzivu vůně, tak zbytečně. Vůně byla ve výsledku míň intenzivní než při nerozpuštěné bombě a příjemná, nevtíravá. Po rozpuštění bomby byla vody taková "mazlavá" jako kdyby v bombě byl nějaký koupelový olejíček a bylo to příjemné. Zalíbila se mi i barva vody, konečně nebyla taková nudná průhledná, ale růžová. Celkově bomba mi zpříjemnila koupel a vám ji mohu jen doporučit. Seženete ji na notino.cz za 79 korun.

Teď se mi docela ulevilo, že vám neslibuji do giveaway něco, co mi nevyhovuje. Teď si můžu oddychnout a jít s klidným svědomím spát. Takže se máte na co těšit v pondělí! :)

Vaše



13 komentářů:

  1. Ta vypadá krásně, škoda, že nemáme vanu.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. jéj, vyzerá super, určite to musel byť parádny relax :) ja mám práve doma Intergalactic z Lushu, no šetrím si ju na nejakú super príležitosť ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle jsem ještě nezkoušela, ale celkově podobné balistiky miluju :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají nádherně, hned bych si napustila vanu a vyzkoušela :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to úžasne, musí to byť super relax. Teraz hrozne ľutujem že nemáme doma vaňu. :-(

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  6. och božinku tak to musím vyskusat je to take krasne a mile :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Koupila jsem ji sestře na Vánoce, jen fialovou se sovičkou. Tak teď se nemusím obávat, že by byla špatná.. :)
    Kendy’s world

    OdpovědětVymazat
  8. Nikdy jsem to nezkoušela, ale určitě musím :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  9. Vždy som túto značku chcela vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  10. O tomhle už jsem tolik slyšela, moc mě to láká si koupit, ale zatím jsem se k tomu ještě nedostala ikdyž bych ji hrozmě moc ráda vyzkoušela :-) Ale recenze to je moc pěkná! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3