Recenze - theBalm - Meet Matt(e) Hughes

středa 18. ledna 2017




Ahojte,
je tu středa a to znamená, že je na řadě nový článek. Píši ho sice ve stresu a během učení se, ale nemůžu vás o něj připravit. Jsem ráda, že jsme tu spolu. A že vás tu je už 99? To mi dělá neskutečnou radost. A co teprv až vás tu bude se mnou 100? Ježiš já se na to tak těším, budu skákat radostí! A třeba už i tento měsíc. Děkuju ♥. No a na co se dnes koukneme? Už určitě tušíte. Dnes se spolu podíváme na zoubek tekuté matné rtěnce od theBalm, Meet Matt(e) Hughes. Doporučila bych vám ji? Mám nádherný červený odstín, který se jmenuje Loyal.


Balení
Co si budeme povídat, theBalm balení prostě umí, to je skoro zbytečné tu psát. Je to věčně omílaná fráze. Jo, troufnu si tomu říkat fráze. A u této rtěnky opět theBalm nezklamali. Balení je vedeno v retro stylu. Rtěnku koupíte v krabičce, která má čtvercový tvar a je protáhlá, přesně tak, aby se do ní rtěnka vešla. (Jo, právě mne napadají slova jako stojna a charakteristický průřez A, ale tím vás teď nebudu trápit a spíš tím okouzlím profesory u nás ve škole. Teda možná.) Na krabičce je stejný obrázek jako na samotné rtěnce a je to jediné místo, kde je napsaný odstín. Trochu mi vadí, že název odstínu není i na rtěnce. 


Parfemace 
Parfemaci má rtěnka rozhodně originální, to se jí musí nechat. Je z ní výrazně cítit mentol. Mne tato parfemace nevadí, ale věřím tomu, že pro někoho by mohla být nepříjemná. Byla jsem ale docela překvapená, když jsem si k ní první přičichla, takovouhle parfemaci jsem doopravdy nečekala. Rtěnka ale na rtech není cítit, což beru jako významné plus.


Aplikátor a samotná rtěnka
Aplikátor je naprosto klasický, pracuje se sním dobře a nemám si na co stěžovat. Samotná rtěnka usychá do matného odstínu. Do tohoto finiše jsem úplně zamilovaná! Pigmentace rtěnky je skvělá. Na jedno přejetí krásně vybarví rty. Rtěnka se po zaschnutí ani moc neobtiskne, za což jí také připisuji velké plus. Mé rty ale trochu vysušuje. Jen tak pro upřesnění, mé rty jsou ale vysušený i když na ně den nedám žádný balzám, takže v tomto nejsem asi ten nejlepší zkušební "vzorek". Rtěnka na rtech rozhodně není nepříjemná. Trochu ji tam cítíte, (no kterou rtěnku ne) ale nosí se dobře. Přijde mi i, že dělá opticky bělejší zuby,


Výdrž
Rtěnka slibuje dlouhotrvající výdrž. To mohu jen potvrdit. Rtěnku jsem si ve dvou vrstvách natřela na rty, když jsem šla na silvestrovský večírek a rtěnka ho vydržela celý. Pila jsem, jedla jsem, prostě jsem dělala vše, co se na silvestrovském večírku dělá. Netvrdím sice, že byla po večírku úplně perfektní, ale rozhodně na rtech byla a i tam, kde má být. Rtěnka své dlouhotrvající sliby rozhodně splňuje.


Doporučila bych vám ji?
Po této recenzi už určitě musíte tušit, že ano. Jestliže tedy milujete matné a tekuté rtěnky a chcete si pořídit nějakou tu dražší, tato je rozhodně skvělá volba. 

Doufám, že jsem vám pomohla s výběrem rtěnky a jdu se znovu ponořit do učení. Achjo, ať už je po tom zkouškovém! Přeji vám pevné nervy a spolu to překonáme.

Vaše 


8 komentářů:

  1. Vypadá velmi dobře, hlavně teda ta barvička :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  2. Já matné barvičky celkově moc nemusím, ale od The balm bych taky ráda něco vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ja nevyhľadávam matné farby avšak táto má.zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá hodně dobře, akorát mě tyhle červené odstíny vůbec nesluší :D

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Creative and wonderful tips, thank you!
    Check out my blog if you want, you will love it: MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/3-moduri-in-care-poti-purta-rochiile-negre-din-piele/

    OdpovědětVymazat
  6. Tekuté matné rtěnky theBalm jsou perfektní, taky je mám ráda :) Oblíbila jsem si hlavně odstín Sincere, ale i tato červená je moc pěkná.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3