Můj únor 2017 - prázdniny, 50 odstínů temnoty, ples, lyžování

středa 1. března 2017



Ahojte,
je právě začátek měsíce a to je čas pro shrnutí toho uplynulého. Na facebookovém profilu blogu jsem už ráno psala, co na večer chystám, takže jestli mne tam ještě nesledujete, klikněte zde a napravte to. A že vás je! Ne, dělám si srandu, není to povinné, ale uděláte mi tím radost. Jaký jsem vůbec měla měsíc?


Únor mi začal prázdninami, které jsem si neskutečně užila. Až teď na vysoké škole dokážu prázdniny pořádně ocenit. Na základní škole a na střední jsem se celé prázdniny vždy hrozně nudila a přišly mi občas zbytečně dlouhé. Teď je ale vnímám jinak. Po zkouškovém prostě potřebujete nějaký ten čas na odpočinek. Nejsme stroje a nedokážeme jet na plno pořád. Mé prázdniny trvaly krásných 20 dní, které jsem si vybojovala včasným uděláním zkoušek. Relaxovala jsem, uklidila si pokoj a hlavně jsem si je pořádně užila. První týden jsem neopustila domov, po probuzení jsem si vždy četla, pak cvičila, odpoledne se koukala na seriály na TV Nova. Potřebovala jsem něco takto jednoduššího, abych z hlavy vyhnala veškeré zla ze zkoušek. Mimochodem, na víkend pro vám chystám článek na téma jak se nezbláznit ze zkouškového. Ale aby to nevypadalo, že jsem se jen flákala. Volno jsem pořádně využila i k práci na blogu, což mi dělalo fakt radost. Takového času na blog, to byl skoro splněný sen. Teď už mám zas času jen po málu a těším se, až zase přijdou další prázdniny a budu mít na blog daleko více času. 


Na Valentýna jsme si s přítelem vyrazili na 50 odstínů temnoty. Jo, nebyla bych mainstreamová, kdybych to vynechala. Musím se přiznat, že jsem se na ten film fakt těšila a nebyla jsem zklamaná. Přítel sice říkal, že v tom nějaký děj neviděl, já jsem se ale shodla s kamarádkou, že tam děje bylo více než v prvním dílu. Líbilo se mi to. Až tedy na jednu scénu s hlasitým výstřelem, to jsem se chvíli bála, jestli po tom zběsilém nadskočení z leknutí, přistanu zpět na své sedačce. Naštěstí jo a já z kina odcházela zklamaná, že už film končí. Jak to mohli nechat skončit tak, že to spíš neskončilo? Začala jsem tedy číst třetí díl, protože jsem byla až moc zvědavá, jak to dopadne. Viděli jste ten film? Co na něj říkáte?


Na svém instagramovém účtu jsem se zapojila do soutěže, kterou pořádá FaNN parfumerie. Ty z vás, kteří mne sledujete déle, to určitě nepřekvapí. Miluji všechny možné soutěže. Tato soutěž spočívá v tom, že si dojdete koupit nový šampon od dánské značky Gosh Copenhagen, který je ve zvýhodněné ceně za 99 Kč a napíšete na něj recenzi na svůj Instagram. Co jsem o něm napsala po pár použití? To se dovíte na mém Instagramu, kde soutěžím právě s touto fotkou. A jestli vyhraji, tak pro vás celou tu řadu pořádně proklepnu.


Tuto fotku také možná znáte z mého Instagramu. Takovéto boty jsem si vysnila už v létě, ale pořád jsem si jimi nebyla jistá, přece jen to není kousek za pár stovek. Když mne ale toto zalíbení nepřešlo ani za půl roku, byly moje. Jo, hodně tomu napomohlo to, že jsem si je v Deichmanu vyzkoušela a byly tak pohodlné! Pak se mi je na internetu povedlo vyhrabat v nějakém dětském provedení s normálním číslování o 600 levnější a byla jsem na svém obláčku štěstí. Teď už jen čekám na hezké počasí, ať si je hned napoprvé nevymáchám v tom dešti, který teď nepravidelně přichází.


Na konci tohoto měsíce se konal maturitní ples přítelovo bráchy. Celý večer jsem si náramně užila. Největší radost ale přišla během vyhlašování tomboly. Na pódium přinesli toto zrcadlo a vyhlásili nějaké číslo. V té chvíli jsem řekla kamarádce, kterou jsem tam po dlouhé době potkala, že toto zrcadlo prostě chci. Naštěstí si pro něj první majitel nepřišel a naštěstí jsem si po roce koupila tombolu a na další štěstí druhé číslo, které vyhlásili bylo moje. Takže jsem si celá šťastná odnesla zrcadlo. Jak málo mi stačí ke štěstí. Co nejlepšího jste kdy vyhráli v tombole vy?


Předposlední událost, která stojí za zmínku je to, že jsem opět po roce stála na lyžích. Přes zkouškové to moc nešlo, takže jsem byla ráda, že nám to konečně klaplo teď v pondělí. Doslova na poslední chvíli. Počasí bylo nádherné, zimou jsme rozhodně netrpěli. Právě teplo bylo nejvíce vidět na stavu sněhu. Byla to spíš mokrá břečka, ale i tak jsme se na ní vyblbli a já se lyžováním pořádně unavila. Už jsem to ale naštěstí asi dospala.

Minulý týden mi skončily prázdniny a znovu pěkně do reality. Nikdo se s námi moc nepárá, domácí úkoly hned od prvního dne. V úterý od dvanácti do osmi, ve středu od osmi do dvou, ve čtvrtek od devíti do osmi ob týden a v pátek od osmi do dvanácti. Jako ten rozvrh docela vyčerpává. Hlavně když si od Vánoc zvyknete vstávat jak se vám chce a téměř neznáte slovo budík. A když jste zvyklí být v 8 už dávno v posteli a odpočívat. No nic, to přece dám! A pak o prázdninách budu vstávat na brigádu a na konci prázdnin se budu budit v půl páté sama od sebe s tím, že je přeci čas jet na brigádu.

To by bylo ode mne pro dnes vše. Koukám, že jsem se fakt nějak rozkecala, takto dlouhé shrnutí měsíce dlouho nebylo! Už vás nebudu dále zdržovat. Jen se vás zeptám, jaký byl váš únor? Jak jste se poprali se zkouškami? 

Mějte krásný březen,
Vaše



17 komentářů:

  1. Jee, tvůj první týden zní skvěle, taky by se mi teď takovýhle odpočinek moc hodil. Já v tombole nikdy nic nevyhrála :´( Pro mě byl únor měsícem maturitního plesu a taky pohnutkem k tomu, že bych se už měla konečně učit, a taky tak vypadají moje jarní prázdniny :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to skvělý odpočinek :)
      učení do školy nemáš na celý život a určitě si poděkuješ, až to budeš umět :)

      Vymazat
  2. Pěkné fotky, knížku si taky pak chci přečíst. :) Hezké boty. :)

    OdpovědětVymazat
  3. páni botky jsou úžasné, knihu bych si chtěla koupit a ten šampon jsem taky chtěla :( koupím si ho až bude i za 200 :D hlavně to chci zkusit.

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten šampon už není ve slevě jo? O.o to se vyprodal docela rychle..:D

      Vymazat
  4. Nádherné fotky :)

    ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já už mám školu naštěstí za sebou a občas takto vypnout potřebujeme všichni. Já jsem v tombole nikdy moc štěstí nemívala. Jen jednou jsem vyhrála vánoční hvězdu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych už chtěla mít školu za sebou, ale zatím se to moc neblíží :( :D
      Já jednou vyhrála internet na rok zadarmo od firmy, která naši vesnici nepřipojuje :DD Až teď jsem vyhrála něco, co se prostě hodí :D

      Vymazat
  6. Když jsem si četla, jak jsi trávila své dny o prázdninách, chtělo se mi skoro brečet, co bych teď dala za takové nicnedělání :D Strašně moc se mi líbí tvoje nové boty, jsou úplně mega krásný! Taky si teď plánuju koupit nové tenisky na jaro, tak snad se zadaří :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky budeš takový nic nedělání mít :) ale asi to bude až po tomto semestru, taky si nedělám naděje, že bych další takovéto flákání měla dřív :/
      Držím palce, ať taky najdeš nějaký přesně podle tvých představ :)

      Vymazat
  7. Čauky, jéé jak já bych si znova zkoukla všechny tři díly 50 odstínů :) Když šel v kinech poslední díl, na který se mi podařilo vytáhnout přítele, tak jsem si říkala "tyjo, mě to asi nestačí, chci vědět víííc" :D No přítel měl 2 měsíce na to narozeniny, tak jsem vymyslela ďábelský plán a koupila poukaz sem.. Nebudu tajemná, byla to taková lehčí BDSM masáž a byli jsme tam spolu. Noo mazec! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3