Co nosím ve své kosmetické taštičce? | 2017

středa 5. dubna 2017



Ahojte,
dnes jsem si pro vás připravila exkurzi do mé kosmetické taštičky. V té mám vše, co potřebuji každý den a plus rtěnky, které mám ráda, ale každý den je nepoužívám. Co tedy potřebuji téměř každý den?


Dříve jsem měla malinkou kosmetickou taštičku, kterou jsem si přivezla z Lince někdy před pěti-šesti lety. Dříve mi stačila, to jsem nosila tak řasenku a pudr. Pak mi přestávala stačit a tak jsem si o novou řekla kamarádce, když se ptala, co bych si přála k Vánocům. Koupila mi tuto o hodně větší než byla ta má. Jak jsem měla větší taštičku, začala jsem nakupovat novou kosmetiku a teď mám už plnou i tuto. No aspoň je to pro mne stopka, že už musím přestat nakupovat novou kosmetiku!


Jako první, co z kosmetické taštičky beru, je tento makeup od Rimmelu. Už mi pomalu dochází a místo něj plánuji True Match od Loréalu. Ne, že by byl Match Perfection špatný, to ne, ale mám už bůhví kolikáté balení a chci vyzkoušet něco jiného. Korektor používám tento od Catrice. Catrice korektor musí znát taky snad každý. Vše vždy zapudruji tímto Stay Matte pudrem od Rimmelu, u kterého mám snad 10. balení. Taky jsem místo něj chtěla vyzkoušet něco nového, ale bojím se, že za tu cenu prostě nic lepšího neseženu. 


Na obočí používám tuto sadu na obočí Focus and Fix od Makeup Revolution London. Musím se přiznat, že používám jen světlý stín vpravo nahoře. Gel je sice v balení bezbarvý, ale nějak mi nejde přes nos, abych ho používala bez toho kartáčku. Mám tedy Make me brow od Essence, který mám hodně ráda. 


Pod stíny používám tuto bázi od Artdeca. Zatím jsem ale nepřišla na to, jestli fakt báze něco dělá a stíny drží lépe a nebo ne. Používám ho ale pořád. Stíny, po kterých sahám nejčastěji, jsou ty z paletky TheBlushedNudes od Maybelline. Je to asi vidět, mé oblíbené růžové odstíny mi pomalu docházejí a světlý stín do vnitřního koutku a po obočí také. Stíny od Miss Sporty používám jen málokdy, nejsou tak dobré jako ty od Maybelline. Poslední stín, který u sebe pořád nosím je Color Tattoo od Maybelline. Mám ho v ostínu pink gold, jak jinak. *haha*


V mé kosmetické taštičce jsou i tyto dvě tužky. Tedy tužky, spíš stíny v tužce od Essence a jumbo tužka od Nyxu. Stíny od Essence drží dobře, poslední dobou mi ale nejdou moc dobře nanést. Jumbo tužku jsem dříve používala místo báze pod oční stíny. Tu jsem si teď koupila, takže ji používám už jen do spodní vodní linky. Nemůžu si na ni ale vůbec v ničem stěžovat. Jumbo tužka potřebuje občas ořezat a proto to ořezávátko od Essence.


Linky mám sice dvoje, ale nevím, kam se mi ty gelové od Rimmelu teď zatoulaly. Takže vám dnes představím jen tyto od Essence. Jsou za pár kaček a drží dobře, dá se s nimi i pracovat. Vystačím si proto s nimi. Ale mám radši ty gelové. Řasenka, kterou momentálně používám je tato Show Me Volume Mascara od Gosh Cosmetics, o které si můžete více přečíst zde


Tuto paletku tvářenek jsem vám už představovala v tomto článku. Proto už jen ve zkratce. Za málo peněz hodně odstínů kvalitních a dobře pigmentovaných tvářenek. 


Jako poslední vám ukážu produkty na rty, které s sebou nosím. Mám jednu tužku na rty, která je transparentní. Moc ji ale nepoužívám, krémových výrazných rtěnek moc nemám, asi tak žádnou, takže bych se bez tužky určitě obešla. Já mám ráda matné tekuté rtěnky, které mi vydrží hezký i bez tužky. Na fotce mám všechny své tekuté rtěnky, které vlastním. Bourjois Rouge Edition Velvet v odstínu Hap´s pink, Meet Matt(e) Hughes od theBalm v ostínu Loyal, o kterém si můžete přečíst zde a NYX Soft Matte lip cream v odstínu Copenhagen. EOS balzám jsem zde označila za propadák, proto ho používám už jen pod rtěnku. A rtěnku od Loréalu, která je v odstínu mých rtů, ale trochu lepší.

To by bylo z mé kosmetické taštičky vše. No, nosím toho možná trochu víc, ale na druhou stranu věřím, že jsou lidé, kteří jsou na tom ještě hůř než já. Jaké kosmetické věci u sebe musíte mít každý den vy?

Vaše



26 komentářů:

  1. Ten pudr mám taky ve své kosmetické taštičce. Jinak máme velmi podobné výrobky, jen jiných značek. Balzám na rty Eos mi taky moc nesedl a zdobí mi poličku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten EOS už dopatlám, když už jsem si ho jednou koupila, ale úplně na hydrataci se použít nedá, tak takhle :)

      Vymazat
  2. Teda, ty toho nosíš. :) Ale já to mám podobně. Ale zas jak kdy. Vždycky u sebe mám balzám na rty, pinzetku, pudr a řasenku. Někdy teda i stíny na oči. Už se mi to hodněkrát osvědčilo, kolikrát mi nafouká do očí a hned je třeba make up spravit, protože se mi rozslzí oko a je to v háji. :D Proto nosím někdy ještě vatové tyčinky.


    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ja nemám toho toľko, ale tiež sa u mňa nájde celkom veľa vecí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kosmetickou taštičku máš krásnou :) gel na obočí Essence jsem si teď taky koupila a je super. Leni, já u sebe hlavně přes den potřebuju balzám na rty a krém na ruce a případně rtěnku, kterou rty přes den doplňuju :). A ještě voňavku, víc u sebe nenosím :) I když těch rtěněk bys u mě našla někdy i 5

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Bez balzámu na rty bych se neobešla ani já :) měl rty jsou pořád hrozně suché a potřebují hydrataci :)

      Vymazat
  5. Ta taštička je moc krásná! A to nosíš každý den s sebou, nebo je to to co používáš každý den? :D máme jinak podobný výběr, pudr i gel na obočí jsou supr :)
    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně s sebou to nenosím, vždy ráno ji otevřu a použiju zrovna to, na co mám náladu, takže ani nepoužívám vše každý den. Jelikož ale nejsem přes týden doma, vozím si vždy všechno toto s sebou :) a přes týden tak nějak vše použiju, kromě těch rtěnek, ale to už je vysvětleno v článku :)

      Vymazat
  6. Taky obdivuju pěknou taštičku :) Já jakože sebou ven nosím jen pudr a balzám, to mi na den na spravený stačí. Jinak téměř denně taky vytahuju korektor, pudr - na ten od Rimmelu furt slyším chvály :D Asi si ho koupím, jak mi dojde ten můj. Ale taky dám tipa na super. Gabriella Salvete - Nude powder s arganovým olejem. Do stovky a drží skvěle :) Pak taky klasika gel na obočí, tužka oči. Báze, matné stíny, nkědy linka a vždy řasenka. Finišuju s balzámem, tužkou na rty - E-style Frosty Mauve nejlepší :) a rtěnka samozřejmě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu :)
      Já s sebou ven nosím snad jen ten balzám na rty, moc na to předělávání makeupu nejsem, neumím se líčit ve stoje, pšššt..:D
      Tak tento pudr od Gabriely jsem ještě nezaregistrovala, kouknu na něj, dík za tip :)

      Vymazat
  7. Ta taštička je krásná, ale jak se znám, hned bych ji měla od šminek zaprasenou :D

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já ji mám ještě čistou, nemusím snad dodávat, že nechápu, jak je to možné :D

      Vymazat
  8. Stay matte púder mám aj ja veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten korektor od Catrice je dobrý ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. True Match je obstojný make up.. jestli chceš objevovat, zkus Revlon Colourstay, ten je naprosto perfektní. A NYX Copenhagen je prostě klasika, jen by se nemusela tak snadno rozparlar všule kolem rtů:D

    Koukám, že máš docela zastoupený Rimmel, tak kdybys chtěla přídavek, na blogu mám Giveaway o řasenku, fix a stíny od Rimmel. Neber to jakože si dělám reklamu, nepíšu to na každý blog, spíš jen u lidí, u kterých si myslím, že by je to mohlo poťešit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď už mám koupený True Match, ale zkusím si ten od Revlonu zapamatovat :) hele já s Copenhagenem problém nemám :)

      Kouknu se :)

      Vymazat
  11. Ta taštička je parádní, s nádherným vzorem! :)

    A překvapeně koukám, kolik toho nosíš. Až si říkám, že musím být děsně zastaralá, když používám jen řasenku a tužku na obočí. :D

    http://zapisnikjednezrzky.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      No hele spíš já toho tahám až moc a ty jsi úplně normální :D

      Vymazat
  12. Také mám podobné kousky ve své taštičce. Rimmel make-up si kupuju dost často, ale s tím červeným víčkem a naprostá spokojenost :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem ještě nezkoušela, já vždycky měla jen tento :)

      Vymazat
  13. Máš krásnu kozmetickú taštičku! Na každý deň toho potrebujem dosť, ale asi predsa len menej než ty, avšak brať so sebou mi stačí málo - iba korektor, gél na ruky a krém na ruky a zrkadielko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      začínám mít pocit, že jsem s tím hrozná, že toho fakt tahám moc :D

      Vymazat
  14. Aha, a smysl takoveho článku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro pobavení, některé lidi to baví, tebe evidentně ne, tak to číst nemusíš :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3