Recenze - Maybelline - THE blushed NUDES

neděle 7. května 2017



Ahojte,
dnes bych vám ráda něco pověděla o paletce, se kterou jsem strávila hodně času, kterou jsem používala téměř každodenně. Jelikož mi ale začali docházet mé oblíbené růžové odstíny a světlý stín, rozhodla jsem se, že už je na čase ji ulevit a koupit si novou paletku. O té nové někdy příště, teď je ale na čase se "rozloučit" s tou starou. No rozloučit, samozřejmě ji nevyhazuji a odstíny, ve kterých není kilometrový kráter, můžu používat vesele dál. A jak se mi tedy s touto paletkou pracovalo?


Paletka je v plastovém, růžovém balení. Na své přední straně má kousek průhledného plastu, abyste mohli vidět, jak vypadají odstíny bez toho, abyste paletku otevřeli. Na tomto průhledném plastu se ale rády usazují rozprášené stíny, takže občas není zas tak průhledný. Pod ním je jednoduchý nápis - jméno paletky a značka, od které je. Nic víc, nic míň. To na designu paletky oceňuji. Na její zadní straně jsou tipy, jak se s paletkou nalíčit. Přiznám se, že jsem nepoužila ani jeden z nich, tak ani nemůžu hodnotit, jak na oku vypadají. 


Samotné odstíny mi přijdou velmi dobře poskládaný, vytvoříte z nich normální každodenní look, ale i nějaký slavnostnější na večer a nebo look na party. Měla jsem jen tuto paletku a vystačila jsem si s ní. Stíny s bází v pohodě vydržely na oku celý den.


Paletka má i svůj aplikátor, který jsem používala, když jsem ještě neměla kosmetické štětce. Když jsem stíny nanášela tímto aplikátorem, přišly mi ne příliš pigmentovaný a byla jsem z nich docela zklamaná. Má kamarádka si je pak koupila taky a bavily jsme se o nich a já jí řekla, že mi nepřijdou moc dobře pigmentované. Ona už v tu chvíli kosmetické štětce měla a říkala mi, že jsem jí řekla, že ty stíny nejsou moc pigmentované, ale ona když si je nanesla štětci, tak měla oči jako panda. Po té jsem si štětce koupila také a hned mi bylo jasné, o čem mluvila. Stíny hned měli lepší pigmentaci a já z nich přestala být zklamaná. Takže bych pro tuto paletku rozhodně doporučila nanášet stíny štětci a ten aplikátor rovnou vyhodit. Já ho tam nechala jen proto, že prostě neumím vyhazovat věci a je mi jich vždycky líto. 

Maybelline the blushed nude swatches

Samotné stíny pak byly trochu prášivé, ale nebyla to taková katastrofa, že by se s tím nedalo pracovat. Většina odstínu je třpytivá, jen jeden, starorůžová, byl matný. Ráda bych vám napsala, jaké odstíny byly mé nejoblíbenější, ale to už určitě vidíte na samotné fotce paletky. Měla jsem hodně ráda všechny stíny z první řady, ty jsem používala klidně na celé víčko. Kromě tedy toho posledního hnědého. Stíny z druhé řady jsem používala jen do záhybu oka, proto nevypadají tak vypotřebovaně. A co bych o paletce řekla na závěr? Podle mne se jedná o hodně povedenou paletku na drogerii. S paletkami od Essence a Miss Sporty se nedá srovnávat. Jestli hledáte nějakou pěknou paletku z drogerie, doporučila bych vám právě Maybelline, dají se sehnat i za 250 korun, právě za tolik jsem koupila já tuto ve slevě. 

To by bylo pro dnes ode mne vše. Znáte tuto paletku? Co na ni říkáte?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


 


16 komentářů:

  1. Je pěkná, i ty odstíny, i když teda poslední dobou mám v oblibě spíše matné stíny, líp se mi s něma pracuje. Podobný odstíny mám v paletce od Make-up Revolution Iconic 3 a v paletce od Essence All about nude. Na denní líčení dieál, ale taky se s nima dá vytvořit look na večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu od Makeup Revolution neznám, ale od Essence mám All About Grey a nějak mi nesedla, obávám se, že s tou All About Nude bych na tom byla stejně -.-"

      Vymazat
    2. No hele já neměla zas tu Grey, ale nude je za tu cenu fajn, pigmentace je docela fajn, nepráší, s bází výdrž tak průměrná, ideální na den. Já jsem nejvíc využívala ten vanilkový odstín, růžový a fialový. U těch metalických bylo nejlepší nanaášet je prstem :)

      Vymazat
    3. Tak to mne nenapadlo to nanášet prstama :D ale prostě se mi s ní nepracuje dobře -.-"

      Vymazat
  2. Recenze na tuhle paletku jsem četla už mnohokrát. Mně osobně se líbí nejvíc ty barvičky, ale prý hodně práší, takže nevím, jestli bych po ni sáhla. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako práší, ale myslím, že to není zas tak příšerný, aby se nedaly používat :)

      Vymazat
  3. Tahle paletka je moc pěkná, Maybelline kosmetiku celkově umí, takže věřím tomu, že jsi byla spokojená :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že testují na zvířatech. :(

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku poznám, odstíny má moc hezké. Taky bych nejvíce využívala tu první řadu. :)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Na paletku jsem v Drogerii koukala, ale bála jsem se její pigmentace. :/ Stíny má moc hezké, akorát mi vadí, že je většina s schimmerem. :! Uvítala bych, kdyby tam bylo více matných stínů. :)
    Super recenze! :) <3
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Na tvém blogu jsem poprvé, ale určitě ne naposled! Jsi moc milá, sympatická a vtipná a tvůj blog je úžasný! <3
    Také mám blog a byla bych nejšťastnější na světě kdyby ses podívala! :D <3
    Já se jdu hned přidat mezi tvé pravidelné čtenáře a followers na všech sociálních sítích! :D <3
    Přeju ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych uvítala víc matných stínů, to je taky pravda, ale on ten schimmer tam nebyl zas tak výrazný :)

      Děkuji moc za milý komentář, jdu udělat to samé, líbí se mi tvá upřímnost :)

      Vymazat
  7. Paletka má moc hezké odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá docela hezky, možná jí někdy dám šanci :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3