my favorite hrníček aneb proč je dobré číst popisky

středa 14. června 2017



Ahojte,
já už jsem prostě taková. Odjakživa soutěživá. Zapojila jsem se tedy opět do výzvy na portálu blogerky.cz, který se tentokrát spojil s eshopem fotorada.cz. Vybrala jsem si hrneček. Úplně jednoduchý, vzhledný a stylový.


Letos v zimě jsem si hodně oblíbila pití čajů. Začala jsem mít ráda ovocné čaje a zelený čaj, který si dopřávám každý den k snídani. Paradoxně na čaje nemám žádný svůj infantilní, roztomilý, neodolatelný hrneček. Chtěla jsem to změnit a vybrala si takový, který na sobě má napsáno "My favorite". Těšila jsem se jak přijde a budu z něj každé ráno pít. A bude prostě můj absolutně nejvíc favorite.

V pondělí zazvonila pošťačka na zvonek s velkou krabicí, fakt velkou krabicí na jeden hrníček. Krabici jsem si donesla do obýváku a pustila se do rozbalování. Těšila jsem se na velký hrneček z velké krabice. Opak byl pravdou. Hrneček byl poněkud menší, než jsem si představovala, že bude. Jo, možná kdybych si přečetla, že je na 190 ml, tak to budu vědět dopředu, ale takovéto popisky přece číst nemusím. Ale měla bych. A asi i začnu. Jo a mimochodem, ta velká krabice byla celá pořádně vycpaná a hrneček omotaný na několikrát bublinkovou fólií, aby ani Česká pošta neměla šanci ho rozbít. České poště se to tedy doopravdy nepovedlo a já tu nemusím psát článek na pár keramických střepů, ale na celý hrneček.



Bylo mi tedy jasné, že na ranní čaj je hrneček prostě moc maličký. Jsem přece jen zvyklá na ty klasické hrnečky a občas nepohrdnu ani tím půl litrovým. Další možnost by byla využít ho na espresso. Což by byla skvělá možnost, kdybych ovšem tento druh kávy pila. Kdybych pila alespoň nějakou kávu. Poslední dobou kávu piji s chutí asi tak jednou za dva měsíce a z povinnosti asi tak stejně jako na chuť. Takže mi i tato možnost padla.



Hrníček bych mohla použít i jako stojánek na tužky. Jenže. Podívejte se sami, ty tužky v tom prostě nevypadají dobře. A to vůbec. Nebo stojánek na rtěnky. Kdybych vám ale minulý článek nepředstavovala nový pořadač na kosmetiku, který má na rtěnky přímo místa. Ale musím podotknout, že rtěnkám tento hrníček sluší a nebo hrníčku rtěnky sluší. No prostě se mi v tom líbí. Takže až jich budu mít moc, že se nebudou moct vejít do stojánku, dám je do hrnečku.


Je mi jasné, že hrníček bude vypadat skvěle na fotkách a že se na tyto účely bude dát dobře použít. A tak bych do něj mohla dát mé sedmikrásky, které jsem si teď doopravdy zamilovala, mám je v panáku (ano, beru rodičům panáky a dělám z nich vázičky na kytky. Máme se přece starat o zdraví našich blízkých, no ne?) teď nonstop a úplně si tu dekoraci užívám. Takže možná na to. Jako dekorace je hrníček určitě skvělý.  Jo, asi ho budu používat jako dekoraci. Vypadá totiž fantasticky. Nejvíc se mi líbí ta hvězdička v něm.


Takže lidi. Jestli z tohoto článku plyne nějaké ponaučení, je to to, abyste si vždycky, než si něco objednáte, přečetli všechny popisky a neřídili se jen obrázkem. Já už to tak budu taky dělat. Ale nějak nelituju toho, že jsem si tento hrneček vybrala, protože se mi fakt líbí.

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše





7 komentářů:

  1. Já mám taky radši velké hrnky :) a tento vypadá hezky s těmi sedmikráskami se mi líbí nejvíc

    OdpovědětVymazat
  2. Mám raději velké hrníčky a popisy u výrobku už taky vždycky čtu. Jinak je hrníček moc pěkný, jen pro mě taky dost malý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám najradšej svoj pollitrový hrnček, nedám naň dopustiť :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, ten je krásný, líbí se mi ty hvězdičky, ty sou opravdu super, ale i tak si mu našla super využití a souhlasím - na fotkách vypadá opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Malé hrnečky na čaj také nemám ráda:/ nedávno jsem si pořídila hrnel/misku na polévku s uchem a piju z toho zásadně jen čaj :D

    OdpovědětVymazat
  6. Pekný jednoduchý ♥ Ja by som ho použila práve na tú kozmetiku ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovědětVymazat
  7. S těmi květinkami vypadá opravdu asi nejlíp. :))


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3