Výraznější líčení se Sweet Peach paletkou

sobota 8. července 2017



Ahojte,
zdravím vás z mého šíleně rozlítaného víkendu. Tedy, tento článek píšu v pátek, jelikož je mi jasné, že zítra ani nestihnu zapnout počítač. V sobotu mám nějaké povinnosti plus přijede přítel a v neděli se chystám znovu se podívat na lom Velká Amerika, cestou určitě i na Malou Ameriku a také na Karlštejn. Určitě zase něco vyfotím, takže sledujte můj Instagram. Teď už ale s čím přicházím. Nedávno jsem si zasedla za stůl a řekla jsem si, že se pokusím nalíčit nějak výrazněji. To nedělám zas tak moc často, jelikož jsou pro mne výrazné barvy na víčkách vykročením z komfortní zóny. Proto pod pojmem výraznější čekejte fakt výraznější oproti mé klasice, ne to, na co jste třeba zvyklí od různých youtuberek. 


Pro další fotografie a povídání o kosmetice klikněte na:


Nedávno jsem začala používat Satin base od Dermacolu a nechápu, jak jsem bez báze pod makeup mohla vůbec někdy žít. Makeup s bází pod makeup vypadá rozhodně lépe než makeup bez báze pod makeup. 

Make up nyní používám od L'oreálu. Jejich True Match. Tento makeup mi vyhovuje, při jeho nošení mám pocit, jako bych ho vůbec neměla. Do pleti se mi zapracovává hezky, jsem s ním spokojená. Odstín, který jsem si vybrala mi i dokonale sedí. A pořád. I když jsem si ho vybírala na začátku jara. Jsem hold pořád ředitelka vápenky.

Liquid Camouflage od Catrice je další mou stálicí. Vypotřebovala jsem snad už tři balení a právě proto mám chuť vyzkoušet opět něco nového. Ne z důvodu, že by mi korektor nevyhovoval, je skvělý, ale prostě už se začínám nudit s tím jedním samým produktem. Je mi ale jasné, že se k němu stejně brzo vrátím.

Pudr Stay Matte od Rimmelu jsem sice už vyměnila, když jsem si koupila transparentní pudr od NYXu. Ale když mi došlo, jak se v létě potím a že veškerý pudr rychle steče, vrátila jsem se k Rimmelu a nechávám si stékat z tváře ten. Prostě za málo peněz hodně kvalitní muziky.



Na obočí používám Focus and Fix eyebrow shaping kit od Makeup Revolution London a Make me brow od Essence. Toto combo mi vyhovuje. Vždy vyplním stínem obočí a to pak celé zafixuji gelem a je to. 

Na spodní vodní linku používám nejradši ikonickou jumbo tužku od NYXu v ostínu milk. Stíny jsem použila z paletky Sweet Peach od Too Faced, ale o té tady toho už bylo taky plno řečeno. Řasy jsem svěřila řasence od Maybelline. Zkouším jejich novou "zlatou" Big Shot, která vypadá krásně a dělá viditelný efekt. Ten ale bohužel na fotkách neuvidíte, jelikož jsem si tentokrát dokonce nalepila i řasy.

Ještě před řasenkou a řasami jsem vykouzlila linku s tekutými linkami od Essence. Nemám jim co vytknout, no a za tu cenu? 

Na rty pak přišla rtěnka od L'oreálu v odstínu 102 Mauve Cherie, kterou jsem dostala od kamarádky. Zkoušela jsem tento look i s výraznou rtěnkou, ale přišlo mi, že mu výrazná rtěnka spíš škodí, takže jsem nakonec zvolila tuto rtěnku "mé rty ale lepší".



Tak a máme za sebou líčení, které je pro mne vykročením z komfortní zóny. Rozhodně si ho zase někdy vykouzlím, ale spíše až na nějaký ples a nebo party. Jaké prvky v líčení jsou pro vás vykročení z komfortní zóny?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše





26 komentářů:

  1. Jé to ti moc sluší! Krásné barvy a moc hezky udělaný make-up. A ta linka je dokonalá, já to mám vždycky jak šmouhu od propisky:D

    www.cityscape-bliss.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) ty linky jsou hodně o tréninku, určitě se to dá naučit :)

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí vybrané odstíny, přesně moje barvy :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný, já mám asi pod pojmen výraznější líčení jinou přestavu, ale chápu, že zrovna tohle je hodně individuální :) Pro by to byly určitě sytý barevný stíny, jako je zelená a fialová, modrá. Jsou holky, ženy, které je umí zkombinovat na oko tak, že je to úplna nádreha, ještě i s linkou, ale pro mně by to bylo asi hodně nezvyklé, to max, na ples :) Já si i dokážu k tomu líčení představit hezkou matnou, výraznější rtěnku, ale těžko takhle říct :) Podobný rtěnky, jako máš tady na líčení, taky mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je mi jasné, že toto mé výrazné líčení nemusí pro někoho být vůbec výrazné. Ale jak už jsem psala, jsem zvyklá na něco jiného a už tohle je takový krok dopředu. Matnou výraznou rtěnku jsem k tomu zkoušela, ale asi to nebyl správný odstín :)

      Vymazat
  4. Moc hezké líčení, já nejraději nosím takové jemné barvy :) nic přepláceného, je to akorát :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení, já jsem se ještě nebyla schopná naučit udělat pořádně horní linku.. :D:) ale teĎ se už stejně téměř nelíčím, tak to neřeším :)


    Cácorka z Prahy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až se jednou budeš chtít začít líčit, věřím, že se linku naučíš :)

      Vymazat
  6. Líčení vypadá moc hezky, líbí se mi a na mě by bylo taky dost výrazné, protože mám hodně ráda přirozenější líčení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení je krásné :) Já se už dlouho chystám na to, abych se konečně naučila dělat si černé linky, které by pro mě byly právě i tím vykročením z komfortní zóny :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ti držet palce, ať se do toho pustíš a ať se ti povedou :)

      Vymazat
  8. krásne spravená linka, ja si ju takto neviem nikdy urobiť :-) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  9. Líčení je to krásné, to není pochyb. Ale pod pojmem výraznější líčení si já představím smokey eyes se třpytkami a hustými řasami, nebo neonové barvy :) Samozřejmě je to na každé z nás, jak to cítí. Zůstávám u toho, že ti to moc sluší :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš, každý si pod tím představí něco jiného :)
      Děkuju :)

      Vymazat
  10. Krásne líčenie, je vidieť že si sa s tým pekne vyhrala :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne líčenie :) Jemné a ženské :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezké, u mě jsou to určitě oční stíny, rtěnky a tvářenky, to moc často nenosím, ale sem tam si zaexperimentuju :D

    http://ladylenna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. krásný líčení, líbí se mi linka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3