Chorvatsko 2017 - fotočlánek

neděle 6. srpna 2017

Ahojte,
v minulém článku jsem vás seznámila s tím, co si balím na dovolenou. Teď, v neděli, jsem z ní už bohužel doma a čekají mne už jen dva měsíce strávené pracovně. Ať už na brigádě a nebo tady s vámi na blogu. Přiznám se, že hlavně blog mi docela chyběl. Dnešní článek pojmu tak oddechově, krátce vám něco řeknu a pak se s vámi podělím o nějaké ty fotky. Více jste jich mohli vidět už na mém Instagramu.

Na dovolenou jsem vyrazila přímo z práce. Vyhnula jsem se tak stresu z toho, že nemám sbaleno, že nebalím a že se mi nechce balit. Od nikoho jsem nebyla pochopená, já jsem ale byla šťastná, že poslední čas před odjezdem na dovolenou netrávím u balení. Cesta autobusem mi moc neutíkala, neumím v autobuse spát a byla jsem celá rozlámaná už v Rakousku. Cestou jsem koukala na dva filmy, na Seznamku, což nestojí za řeč a na Všechno nebo nic. Do tohoto filmu jsem se zamilovala. Určitě vám ho doporučuji.
Naše dovolená měla jednoduchý průběh. Ráno jsme vstali, došli jsme se nasnídat, pak na pláž, na oběd, odpočinout na pokoji, na pláž, na večeři a po večeři buďto posezení na balkóně a nebo jsme šli do města. V Chorvatsku jsem oslavila své 22. narozeniny. Letos ta deprese nebyla tak hrozná, jelikož jsem neměla šanci myslet na to, jak jsem zase starší. Škoda. Nechce se mi být zas o rok starší.
Cesta zpět už byla horší. Usnout se mi podařilo zase až někdy ve 4, v 6 jsem už byla vzhůru. Následně jsem musela jet k příbuzným na pouť, upéct dort do práce a teď vám píšu tento článek. Po něm si dojdu do koupelny a zalezu do postele. Jak já se těším! Tak už se pochlubím fotkami a vy si užívejte zbytek prázdnin! Uvidíme se opět ve středu.
V Chorvatsku jsem byla už několikrát, ale nikdy ne v jednom a tom samém ubytování. Vždycky jsem tedy přímo já, a nebo někdo z mého blízkého okolí, hledal ubytování a nebo rovnou celý zájezd. Ráda bych se tedy zmínila o webové stránce, kde jsou na jednom místě shromážděné informace právě o cenách hotelů včetně recenzí. Najdete ji zde a já doufám, že vám pomůže k nalezení ideálního ubytování!



















Nakonec bych řekla, že jsme byli v Gradacu. Je to fakt kouzelné místo, důkazem tohoto tvrzení je i to, že jsme se do něj letos úmyslně vrátili.

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše



16 komentářů:

  1. Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám! :) krásné fotky, úplně z nich jde cítit ta pohoda na dovolené, odjíždím ve čtvrtek, tak jsi mě navnadila :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj moc pěkný fotky také se přikládám k opožděné gratulaci k narozeninám. Kde v chorvatsku si byla jestli pak to neni tajemstvý fotky jsou mi nějak moc povědomé. Měj se fajn

    Ijacek.007

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neni to tajemstvi, dokonce je to v clanku napsane, ze se jedna o Gradac :)

      Vymazat
    2. heh tak to je ostuda protoze jsem si dole pod fotkama všiml jen te poslední věty. Díky za informaci.

      Ijacek.007

      Vymazat
    3. V pohode, asi jsem to měla nechat nad fotkami ☺

      Vymazat
  3. Krásne fotky, ten klobúčik ti veľmi pristane, kočka. .)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. V Chorvatsku jsem byla jednou a nějak mě to neoslovilo. Na fotkách to ale vypadá pěkně :)
    Autobusem bych ale jet teda nechtěla, jela jsem tak do Anglie, a za 2 dny jsem naspala přesně hodinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekde je to v Chorvatsku krasne a obcas se to nepovede :)
      Hele tak to sem lepsi, me se povedly naspat hodiny dve :-D

      Vymazat
  5. Dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám. :)
    Ty fotky jsou nádherné. Líbí se mi ten západ slunce. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný fotky, taky bych se letos ještě ráda podívala k moři :) Máš krásný šaty

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní fotky, moře jak moře ať si říká každý co chce. Myslím, že Chorvatko je krásná země.
    Šárka z blogu skarkiska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tak alespoň opožděně přeji všechno nejlepší! :)
    Moc hezké fotky. Já už si také letos Chorvatsko odbyla :( Hned bych jela zpátky :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3