Back to school - makeup a outfit inspirace

sobota 2. září 2017


Ahojte,
už je to skoro tady. A ani nevíte, jak vám závidím, taky bych v pondělí šla. Přece jenom na léta na gymplu vzpomínám ráda. Tak rychle to uteklo a já své spolužáky už skoro ani nevídám. Ani ty, s kterýma jsem si byla hodně blízká. Lidi, užívejte si střední dokud to jde, až z ní odejdete, už to rozhodně nebude takový. Takže další školní rok rozhodně není katastrofa, tak proč ho tak brát? Připravte se na něj, hezky se oblečte, namalujte a půjde to rozhodně lépe. Víte už jak v pondělí půjdete? Jestli ne, mám pro vás menší inspiraci.

Make-up


Líčení jsem vyzkoušela na sobě. Rozhodla jsem se, že oči svěřím paletce od NYXu, kterou jsem si sama sestavila. Mohli jste o ní číst zde. Z článku už víte, že je hůř pigmentovaná, takže s ní jdou jen jednoduché, ne příliš výrazné looky. A to je podle mne na střední školu naprosto ideální. Proto jsem vytáhla právě ji a oči jsem si jen lehce vystínovala. Pleť jsem sjednotila a použila stejné produkty jako vždy. Obočí a řasenku jsem samozřejmě také nevynechala. Co jsem ale vynechala a hodně ráda, je rtěnka. Ta podle mne do školy, moc nepatří, když už tak ta nude. Rty jsem přetřela jen svým oblíbeným balzámem na rty od Carmexu. A jak look dopadl? Klikněte na "přečtěte si celý článek".








Outfit

Outfit jsem klasicky poskládala z věcí, které můžete najít na Zootu. Volila jsem ho s přihlédnutím na počasí, které právě panuje venku. A moc teplo tam není, to si musíme přiznat. Proto byl jasnou volnou cardigan a plné boty. Vzpomínkou na léto jsou výšivky na džínách. K barvě výšivek jsem ladila boty, kabelku a hodinky. Uzel na košili dodává outfitu hravosti a neobyčejnosti. Jo, pořád je to ten můj jednoduchý styl, ale podle mne právě tento styl vypadá nejlépe. Tak snad tu najdu někoho, kdo se mnou bude souhlasit.


Jak se těšíte na pondělí? Už víte, co si vezmete na sebe? Zařadili byste se mezi ty, kteří jsou smutní, že se musí do školy a nebo mezi ty, kteří se tam těší? 

Mějte se krásně, v dalším článku vám představím kosmetické novinky, které jsem si pořídila za prázdniny. 

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše


13 komentářů:

  1. Pekné líčenie aj tip na outfit. Ja som sa vždy na začiatok školského roka tešila. Ale pravdupovediac už by sa mi do školy teraz chodiť nechcelo.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se outfit moc líbí, i já jsem výšivkám propadla :) Já jdu do třetáku na Bc., je hrozný, jak to uteklo a docela se bojím :D asi taky vezmu cardigan.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení i outfit. Já se do školy nikdy netěšila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny make up aj líčenie, presne v mojom štyle :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi ty outfity a líčení je pěkné :) já ještě v pondělí nikam nejdu, na VŠ začínám až za dva týdny :)

    http://ladylenna.blog

    OdpovědětVymazat
  6. Stou strednou to cítim rovnako, boli to najkrajšie roky :)
    Líčenie si zvolila skutočne vhodné pre stredoškoláčky, nehodí sa v škole byť nejak výrazne líčena :)
    Ak by si mala chuť mrkní aj na môj blog .Lauris

    OdpovědětVymazat
  7. pekné jemné líčenie a outift je tiež skvelý! :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  8. pekný, jemný, príjemný make up vhodný do školy a s outfitom by vyzeral úžasne! :).

    KEJMY | GIVEAWAY .

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som si toto leto konečne kúpila Carmex <3 tak snáď bude aj podľa mňa taký skvelý :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší a ten výběr outfitu se mi moc líbí! :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, super outfit i líčení. Už do školy nechodím a moc jsem se na ní tedy po prázdninách netěšila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3