HAUL za září 2017

sobota 23. září 2017


Ahojte,
konec prázdnin pro mne každým rokem znamená to samé. Holčičí trip za nákupy. Ani tentokrát jsme tento rituál s kamarádkou nevynechaly. Opět jsme se vydaly do Prahy, na Čerňák a na Václavák. K obědu jsme si tradičně daly korejskou kuchyni v restauraci Bibimbap, kterou s kamarádkou úplně milujeme a obsluha si nás už pamatuje. Takže jestli jste někdy o korejské kuchyni slyšeli a chtěli ji vyzkoušet, doporučuji právě tuto restauraci. Ale teď už zpět k nákupům. Asi to už nebudu dlouho okecávat a jdeme rovnou na to. 


Černé džíny nesmí nikdy v mém šatníku chybět a pokaždé, když se mi nějaké seperou do nevzhledné šedi, běžím pro nové. Tentokrát můj konkurz na mé oblíbené černé džíny vyhrály tyto z Mohita. Kupovala jsem je v plné ceně za 599 Kč. 

Malinové tričko z Manga za 199 Kč. Tričko má zajímavý volánek přes prsa, ale mnohem víc, než zajímavým volánkem si mne získalo právě svou barvou, která je prostě nádherná.

Modrý Cardigan je z Housu a stál mne 399 Kč. Poslední dobou jsem si tyto cardigany hrozně oblíbila a tahám je skoro všude. Tento sice nepatří k těm nejteplejším, ale k těm oblíbeným v mém šatníku určitě jo.



Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Modré džíny jsem našla, když jsem navštívila Stravadius. U těch si už přímo nepamatuji cenu, ale řekla bych, že stály okolo 550 Kč. Je to můj oblíbený střih, skinny s vysokým pasem. Takovéto kalhoty bych mohla nosit pořád. 

Pletené tričko jsem sehnala v sekáči, stálo do sto korun. Je z obchodu Warehouse, ale ten neznám. Vypadá hodně kvalitně, drží tvar a je docela silné, takže úplný ideál do tohoto počasí.

Černý svetr jsem koupila v HM za 299 Kč, tuším. Pletených svetrů prostě není nikdy málo. Tento jsem si koupila schválně o trochu větší a budu ho nosit v dnech, kdy se mi nebude chtít přemýšlet o oblečení, které mám na sobě.




Nevím, jak jsem to dokázala, ale povedlo se mi dovyplácat všechny své Carmexy. Jelikož mi tyto balzámy na rty fakt sedly, nakoupila jsem si rovnou zásobu. Seženete je na Notinu, ty vysouvací za 79 Kč a ten vymačkávací, tuším, za 59 Kč. Jestli potřebujete pořádnou hydrataci, stačí je používat pravidelně a rty máte krásné. 

Tvářenky od Benefitu jsem sehnala na Vinted za 300 Kč. Je to už dlouho, co jsem úplně propadla odstínu Dandelion. Co si ale budeme povídat, tyto tvářenky nejsou úplně levné a nechtělo se mi za ně dávat plnou cenu. Hledala jsem proto jinde. A sehnala jsem a rovnou i s dalším odstínem, Coralistou, který je také povedený,


Po tom, co jsem si koupila Sweet Peach, jsem úplně propadla paletkám od Too Faced. Bylo otázkou času, kdy si pořídím další. A to přišlo teď. Zamilovala jsem se do této srdíčkové Chocolate Bon Bons. Určitě se můžete opět těšit na samostatný článek na tuto paletku. Ty odstíny jsou tak boží!

Dále jsem potřebovala své stálice, protože mi opět došly. Pudr Stay Matte od Rimellu, používám ho pořád dokola. Sice teď zkouším i jiné pudry, o jednom z nich chystám článek, ale tento je stále můj nejoblíbenější. Další věcí, co se u mne pořád opakuje, je gel na obočí od Essence. Je za pár korun a plní svou funkci na jedničku.

Dále mi došly linky na oči a tak jsem si slepě bez čtení recenzí koupila tyto od Catrice, které tam sice pořádně nejsou vidět, ale jsou od Catrice. Tak uvidím, jaké budou.

Jelikož jsem expert na zapomínání hřebenu doma, když jedu na kolej, pořídila jsem si hřeben i na kolej. Opět od Tangle Teezeru, tentokrát speciální na kudrnaté vlasy, tak schválně, jestli bude lepší než ten normální. 

Dochází mi můj stín na obočí a tak jsem začala shánět nový. Měla jsem štěstí a narazila jsem ve slevě na Brow Zings od Benefitu. Sleva byla v parfumerii Elnino, ale co jsem dnes koukala, už jim zbyly jen 2 odstíny z šesti. Snad jsem aktuální a nevyprodaly se i ty během těch 10 hodin, než tento článek vydám. V té slevě byl tento stín za cca 400 Kč, což je oproti ceně v Sephoře ( aktuální cena 990 Kč) docela bomba. Už se těším, až mi můj nynější stín dojde. 

To by bylo ze zářijových nákupů vše. No, nebyly malé. A teď budu opět zase šetřit, no nebo se o to alespoň pokusím. Snaha se přece cení, no ne?

Co říkáte na mé nákupy?


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše


13 komentářů:

  1. Pořídila sis zajímavé a hezké kosmetické kousky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci sis pořídila :) mě se moc líbí ty džíny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně takový svetr potřebuju! Tak jo, jdu do H&M. Ale na Čerňák určitě ne, brrrr... :D

    OdpovědětVymazat
  4. čierne rifle sú základ :) ale aj ostatné veci si si kúpila veľmi pekné ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Černé džíny jsou klasika, taky jsem nedávno pořídila :) pěkné věci :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si hrozně oblíbila cardigany a v poslední době se mi hrozně rozrostly :D Mám i teplejší na chladnější počasí :)
    Tričko ze sekáče je super, občas se tam uloví parádní kousky za pár korun :)

    OdpovědětVymazat
  7. S džíny souhlasím, černá musí být. Momentálně sháním i něco modrého, asi stejné džíny jako máš ty... bohužel na vysoké lidi se kašle -_- Tu too faced paletku bych moc ráda vyzkoušela, ale ta cena... a tak jsem si koupila "dupe" od Revolutionu :D ach jo.

    OdpovědětVymazat
  8. Boží věci, Carmexy si planuju poridit uz dlouho :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  9. Super věci sis pořídila. :)
    Mě se moc líbí ten svetr, teď na podzim a zimu je nosím hodně ráda. Zrovna nedávno jsem si koupila svetr, protože jsem potřebovala něco, co budu nosit k sukni, ráda na podzim nosím punčochy, sukni a kotníkový boty a vzhledem k tomu, že jsem si koupila i vestu, potřebovala jsem něco teplejšího pod to. :D
    Je zajímavý, jak kolikrát člověk zjistí na podzim, že vlastně nemá moc věcí na sebe. :D Já to takhle vždy zjistím s ponožkami, které přes léto nosím jen málo, že mi chybí, protože kolikrát je vyházím, že už jsou ošklivý nebo roztrhaný. :D

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou super nákupy. Hrozně se mi líbí pletené tričko že sekáče a taky ty carmex balzámy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  11. To tričko s volánikom sa mi veľmi páči, hlavne tá farba :)
    VictoriaTenshi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3