Neobvyklý zážitek | výzva pro blogerky.cz

sobota 14. října 2017


Ahojte,
už hodněkrát jsem se zapojila do výzvy pro blogerky.cz a je to tady zase, tentokrát ve spolupráci s dodoland.cz, serverem, který se specializuje na neobvyklé zážitky. A jelikož středeční článek bude také do výzvy s blogerkami, přijdu zítra ještě s jedním normálním článkem. Se toho sešlo hodně najednou. Tak alespoň bude o jeden článek více. Teď ale jdeme rovnou na tento!

Zadání tentokrát zní, že si máme vybrat jeden zážitek, který bychom chtěli zažít a o tom napsat článek. Já si toto zadání trochu poupravím, tak snad mi to projde. Dnes totiž budu psát na téma, jaký zážitek z tohoto serveru bych chtěla darovat. 


Vybrala jsem romantický pobyt pro dvě osoby v zámeckém hotelu nedaleko zámku Hluboká. Toto místo máme skoro za barákem, až je mi divné, že jsem tam byla jen jednou! Ale teď jsem se trochu odpojila od tématu. Zážitek bych chtěla darovat rodičům k Vánocům. Vzhledem k tomu, že studuji, není pro mne úplně reálné něco takovéto rodičům koupit. I když bych chtěla. Když jsem se dověděla o této výzvě, okamžitě mne napadlo, že bych se mohla pokusit vyhrát tento zážitek právě pro rodiče. 


A proč jsem vybrala zrovna tento? Za prvé, mají to skoro za barákem, takže se nebudou mít na co vymlouvat. Mamka miluje zámky a veškerou tu historii kolem nich. Věřím, že právě tento hotel by se jí fakt zalíbil. Táta ji ani nikam moc nebere, protože je zvyklí být doma v pohodlí, takže ho člověk musí trochu popíchnout a nedat mu šanci říct ne. Pobyt je jen na jednu noc, takže je ideální na víkend, takže by neprošla ani tátovo klasická výmluva, že má moc práce a nemá čas na takovéto akce. 

Tak to by bylo z dnešního článku vše, budu se na vás těšit zítra! :)

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


3 komentáře:

  1. To je krásný, že bys takto chtěla udělat radost rodičům, tak snad se to podaří! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádherný, taky jsem na něj koukala. :)
    My rodičům řešili dlouho nějaký pobyt k výročí, konečně jsme to vyřešili, ale ještě ho bohužel nemáme objednaný.

    OdpovědětVymazat
  3. Uplne te chapu ze by jsi chtela vyhrat vyzvu pro rodice a darovat jim romanticky pobyt. Je tezke kdyz chces vyjadrit jak moc ti na nich zalezi ale finance ti to nedovoli.
    Sarka z blogu www.skarkiska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3