HAUL | Listopad 2017

sobota 25. listopadu 2017


Ahojte,
už dlouho tu nebyl žádný HAUL, co? Nebo si to jen nevybavuji? No, stejně se nic nemění na tom, že ho právě teď čtete. A tento HAUL bude výjimečný, jen jedna věc totiž nebude ze ZOOTu. Právě na ZOOT jsem si vybrala dárkovou poukázku, kterou jsem vyhrála ve výzvě s bonusway - článek jste mohli číst zde - takže hlavně díky tomuto článku si ten můžeme předvést HAUL za měsíc listopad. Jinak bych si totiž před Vánoci tolik nevybírala pro sebe. Tak už to nebudu dál takto zmatečně okecávat a pojďme rovnou na to. 


Tak a rovnou začneme s jedinou věcí, kterou jsem nesehnala na Zootu. Bílé tričko s vyšívanými květinami jsem viděla v CA už někdy v létě. Už tehdy jsem si ho zkoušela, ale nelíbila se mi tolik jeho cena a tak jsem si ho nakonec nevzala. Nedávno jsem se byla po nějakém čase jen tak kouknout po CA a našla jsem tam znovu toto triko, ale tentokrát už stálo 160 korun. Došla jsem si ho znovu vyzkoušet a za tuto cenu jsem ho tam už nenechala. Druhé tričko je obyčejné šedé s nápisem. A kdyby teď byl nápis vidět celý, bylo by vám hned jasné, proč jsem si ho koupila. Má na sobě napsáno "dream a little" a to se naprosto skvěle hodí k mému blogu. Je od značky Jacqueline de Yong Bolette a přišlo mne na krásných 174 korun. 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Jako další tu mám proužkované kalhoty od značky Tally Weijl. Takovéto kalhoty jsem viděla u nějaké youtuberky, nebyly to ty samé, ale střih mne zaujal, takže když jsem tyto viděla na Zootu, řekla jsem si, že si je alespoň vyzkouším i kdybych si je neměla odnést. V kabince mi ale kalhoty padly a já se radovala, že mám krásné kalhoty na teplé jaro/léto. Nakonec jsem se spletla, protože kalhoty jsem na sobě měla už tento víkend a to na maturitním plese. Nechci se vychloubat, ale dlouho můj outfit na plese nevyvolal takovou vlnu chvály. Kalhoty stály 329 korun. Černé tričko s falešným chockerem je od značky Noisy May. Žádné trička s výstřihem nemám a vlastně jsem si ho objednala jen proto, abych si zkusila mít výstřih. Jestli to tedy dává smyl. Nakonec se mi ale tak zalíbilo, že bylo mé. Stálo mne 199 korun. Vínového kulicha jsem si kupovala hlavně ke kabelce, kterou dostanu k Vánocům. A taky už mne nebavilo mít věčně zmrzlé uši. Pamatujete si taky tu módu ze základky, kdy bylo moderní nenosit v zimě žádnou čepici? Nechápu, jak jsem mohla tak dobrovolně mrznout. Cena kulichu je 249 korun.


Jako další tu mám obyčejné modré džíny od značky Haily's. Ne, kecám, nejsou obyčejné. Mají díry na kolenou a rozpárané konce nohavic. Opět to nejsou kalhoty, které bych si z vesela mohla vzít teď v zimě. Přece jenom pro kolena není dobré, když na ně táhne a nechci zažít mít v nich vodu. Takže i tyto kalhoty si na vynošení počkají do jara, ale už se na ně těším. Hold jsem je sháněla tak dlouho, dokud nepřišla zima. Stály 499 korun, když byly ve slevě. Teď jsou na Zootu k dostání za 629 korun zde. Jako další jsem si vybrala lehké černé sako od Miss Selfridge. Nad tímto kouskem jsem v kabince váhala snad nejvíc. Má široké rukávy, na které nejsem vůbec zvyklá. Nakonec se mi ale něčím zalíbilo a vzala jsem si ho. Bylo za 399 korun ve slevě. A jako poslední na této fotce je světle modrá halenka s volánky značky Only. Přesně takovouto halenku jsem hledala celé léto. A ona zase musela přijít až v zimě. Ale tentokrát mi to nevadí, mohu ji vesele nosit i v té největší zimě. Jen se trochu bojím, že by mne vůbec nezahřála. Stála mne 364 korun.


A máme tu poslední fotku. Na té jsou samé košile. Nějak nebezpečně mne začalo bavit je nosit. Jako první tu je světle modrá košile na uzel. No, snad víte, co myslím a jestli ne, pod tímto odstavcem budou fotky se všemi věcmi na mne. Já si kdysi dala předsevzetí, že už si nebudu kupovat tolik růžových věcí, protože jsem si kdysi kupovala vše jen růžové. Růžová je samozřejmě dál mou nejoblíbenější barvou, ale nechtěla jsem mít šatník jen z jedné barvy. A tak jsem začala nakupovat všechno modré, což je na této fotce skvěle vidět. S tím jsem si tedy fakt pomohla! Teď jsem ale odbočila. Košile je od značky Only a stála 319 korun. Jako další tu máme tmavě modrou košili s výšivkami od mé milované Vero Mody. Ta si mne získala hned. Byla za 647 korun. A jako poslední tu máme košili s výšivkami od značky Haily's, do které jsem si zamilovala hned na první pohled a musela být má. O takovéto košili jsem taky už nějaký ten pátek snila a když jsem ji objevila na Zootu, neváhala jsem a objednávala jsem ji. Jediný, co bych ještě poupravila, je velikost. Mám S a mám ji takovou lehce oversized, což normálně moc nenosím. Toto bude ale taková pohodlná hezká košile, když se mi nebude chtít nosit něco upnutého. Stála 524 korun.










Tak a to by ode mne bylo pro dnes vše. Co jste si pořídili vy v poslední době? A jaký máte vztah k čepicím, máte je rádi nebo je nenosíte?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše









15 komentářů:

  1. Naozaj veľmi krásne kúsky! Mne sa najviac outfit 8. Tie čierno,biele nohavice a to tričko je naozaj veľmi krásne! ;) :)

    Ann´s Life

    OdpovědětVymazat
  2. Tolik krasnych kosil a sako se mi moc libi :) paradni, ze jsi nafotila vse na sobe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) myslím, že tyto články bez nafocení na sobě nemají moc smysl :)

      Vymazat
  3. Opravdu pěkné kousky. Taky velmi ráda nosím košile. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné outfity! Já čepice moc nenosím, ale ráda je mám. Přijde mi, že mi nesluší. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Taky sháním sako, jenže takový to co je úzký v pase a dál je delší :) Ta tmavě modrá košile je boží a ty proužkatý kalhoty jsou sen :))

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásný věci :) Nejvíce se mi líbí sacko a ta první košile :)
    Jinak jsem tě začala sledovat :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké věci :) Nejvíc se mi líbí kulich a sáčko ♥

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  8. Najviac ma zaujali košele, hlavne tá čierna :D a to ich nenosím. No v poslednej dobe sa mi tento kúsok začína páčiť, a tak zvažujem, že svoj šatník o nejakú košielku rozšírim :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné úlovky! Nejvíc se mi líbí ty košile!

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné oblečení. Já jsem dostala nový kabát, samozřejmě jsem si ho vybrala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3