Hodinky za pár babek

sobota 4. listopadu 2017


Ahojte,

Už je to dlouho, co se lidstvo začalo honit za časem. Čas řešíme pořád, vlastně tak nějak ovládá naše životy. Poslední dobou je pro mne téměř nepředstavitelné se jen tak zastavit a ignorovat čas, který mi neúprosně utíká. Dost často nestíhám. Nestíhám si najít ani čas na sebe. Měla bych se naučit si ten čas lépe rozvrhnout, třeba bych si pak tu chvilku našla. Sice s časem bojujeme, ale potřebujeme ho znát a právě proto dnes přicházím s tímto článkem, který bude celý o jedněch hodinkách. Můžete je sehnat na eshopu www.postovnezdarma.czPořád ještě máte možnost pro mne hlasovat v Czech Blog Awards, tak kdo chcete, můžete zde. Tak a teď jdeme na článek. 



Hodinky byly na výběr ve čtyřech barevných provedeních. Já jsem si vybrala tyto hnědé s černým ciferníkem. Pásek hodinek je vyroben z umělé kůže, která mi nepřijde moc kvalitní. Rozhodně byste poznali, že to kůže nebude. Když ale opomeneme, že pásek měl připomínat kůži, je hezký. Je i příjemný na dotek, něčím vycpaný a měkký. Ciferník je klasicky vyroben z kovu a skla.  Hodinky se mi líbí svým vzhledem, působí na mne jednoduše a právě proto mi přijdou krásné. 

Pro pokračování ve čtení klikněte zde:



A jaké byly mé první pocity po tom, co jsem hodinky vyndala z balíčku? Když jsem je rozbalila, trochu mne překvapila jejich velikost. Čekala jsem je menší. To je ale opět má chyba, jednou jsem se o tom už zmiňovala a to ve článku zde. Nečtu prostě popisky u věcí, které si vybírám. Měla jsem proto obavu, jestli pásek vůbec půjde utáhnout na mou ruku o tloušťce pravítka, když jsem je poprvé viděla. Hned jsem se rozhodla, že to musím vyzkoušet a hodinky jsem si nandala na ruku. A hle! Poslední dírka byla ta pravá. Hodinky jsou unisex a musím říct, že teď mám opačnou obavu. Jak budou nějakému chlapovi s tlustší rukou, když jsou i mne s abnormálně tenkou rukou?  


Rozhodla jsem se, že si hodinky v pondělí vezmu, abych je otestovala i vzhledem k praktičnosti nošení. Hodinky jsem si tedy ráno nandala na ruku a vyrazila pryč. Nešly pořádně dát pod svetr a tak mi z něj vykukovaly. To mi ale tolik nevadilo, přece jenom na hodinky vidět chcete. Po dvou hodinách nošení jsem už ale byla celá v rozpacích, protože hodinky se mi na ruce kroutily jak se jim zrovna zachtělo a na svém místě rozhodně neseděly. Radovala jsem se předčasně, mé tenké ruce rozhodně nebyly tak, jak by být měly. A nebo toto prostě budou dělat všem, ale to nevím. Po těch již zmiňovaných dvou hodinách jsem tedy hodinky sundala, protože mne tlačily na kloubu, tím jak se otočily. Bylo mi tak nějak jasné, že pro mne nebude zrovna reálné je nosit. Opět jsem tedy začala závidět lidem s normální tloušťkou ruky. Jenže hodinky se mi doopravdy líbí, tak jsem přemýšlela, co s nimi udělat, abych je mohla využívat. Nakonec mi jejich velký ciferník přišel vhod a pověsila jsem je za špendlík na nástěnku a mám z nich krásné nástěnné hodinky. 


Tak a ještě bych se měla zmínit o tom, za kolik hodinky vlastně jsou, když už mám v nadpisu článku, že jsou za pár babek. Hodinky seženete zde za 215 korun, což je skvělá cena. Zatím ale nemohu říct, jestli půjdou obstojně, jelikož je mám týden. 

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


7 komentářů:

  1. Hodinky vypadají zajímavě a škoda, že ti nesedí. I tak jsi pro ně našla skvělé využití.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Hodinky vyzerajú zaujímavo ja tiež v poslednej dobe rozmýšľam, že si nejaké kúpim :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné hodinky, taky mám doma několik levnějších a fungují skvěle :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou fakt pěkný. A za ty prachy.. neber to.

    OdpovědětVymazat
  5. Hodinky sú zaujímavé a za skvelú cenu. :)

    Rebelliouslily SÚŤAŽ!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Hodinky se mi líbí a jsou i levné..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3