Mé vlastní ponožky

pátek 29. prosince 2017


Ahojte,
když se na blogerky.cz objevila výzva o vytvoření vlastních ponožek, neváhala jsem a musela jsem se okamžitě přihlásit. Kreativní tvoření miluji, ale nemám na něj moc času od té doby, co jsem na vysoké. Proto jsem byla šťastná, že přišla tato výzva a že přišla zrovna takto na Vánoce, kdy jsem si pro sebe ukradla pár dní naprostého nic nedělání. A do těchto dnů jsem právě zařadila vymýšlení a realizaci svých ponožek. A jak to dopadlo? To se pojďte se mnou podívat.


Když mi ponožky přišly, měla jsem jasno, jak zhruba bude celý set vypadat. Přece jenom jsem věděla, že zima bude ještě dlouhá a tak jsem se rozhodla zvolit zimní ponožky. No, kdybych lépe četla celou výzvu, věděla bych, že se soutěží o to, který návrh se bude prodávat v kolekci na podzim a zimu roku 2018 a bylo by mi jasné, že nějaký takovýto návrh si to žádá. Když jsem si to přečetla, měla jsem ponožky už hotové, takže mi spadl kámen ze srdce, že jsem se přesně trefila do stylu, který se po mne chtěl. Přece jen mne hrozně lákalo si vyzkoušet udělat své ponožky a upřímně jsem se vůbec nezajímala, co vyhraje nejlepší návrh.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Sněhové vločky



Když se řekne zima, hned mi naskočí takovýto návrh. Je to prostě znamení zimy. Vločky, které se sypou z nebe. A navíc vypadají fakt krásně a ponožky s tímto motivem byly první, které jsem prostě musela udělat. Navíc ta bílá barva samotné ponožky si o to úplně říkala. 

Červený proužek



Jestli mne někdo sledujete už déle, tak víte, že jsem zastáncem hesla "V jednoduchosti je krása". Tuto jednoduchost jsem chtěla přenést i do setu svých ponožek a tak jsem zvolila tyto jednoduché pruhy. Mne samotné se tento styl ponožek fakt líbí a jsou i hezkým detailem, který může vykukovat z vašich bot. 

Sněhuláci



A nakonec tu mám tyto roztomilé sněhuláčky. Ti byli také jasnou volbou hned po vločkách. Sněhuláčky mám ráda a proto v tomto setu nesmí chybět. Zvolila jsem nakonec stejné rozložení po ponožkách jako u vloček. Celkově se mi totiž na ponožkách nejvíce líbí tyto opakující se motivy. 

Tak a to by bylo ode mne dnes vše. Ještě jednou děkuji serveru blogerky.cz za možnost zúčastnit se této výzvy a těším se na návrhy dalších blogerek. Co byste na své ponožky nakreslili vy?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše


11 komentářů:

  1. Jéj, tak to je skvelá výzva! Tvoje ponožky sa mi veľmi páčia, najmä tie s motívom vločiek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek. Ponožky se mi moc líbí. :))

    Můj malý sen

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsou super, líbí se mi ty s vločkami a sněhuláčky :) já bych si asi vytvořila ponožky se sobíky :) :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, chtěla jsem tuto výzvu taky vyzkoušet, ale bohužel :) moc se ti to povedlo, taky miluji tvoření :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké, nejvíc se mi líbí ty sněhuláčci. Ty mi přijdou nejroztomilejší :) Takové bych si klidně koupila ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Milujem jednoduché a nepreprackané návrhy! Tvoje sú úplne sladké ^_^
    Ja by som použila určite nejakých rozkošných sobíkov, perníčky v tvare človeka, také tie klasické lízanky čo sú ohnuté, možno nejaký zaujímavý stromček :) Nápadov je veľa. Ani neviem o ktorých by som povedala, že sa mi najviac páčia, sú fakt tak jemné a sladké. Super práca...

    S pozdravom

    KRISTYN MARAMA

    OdpovědětVymazat
  7. These are so cute i love the prints in them!!!

    Would you like to follow each other? I'm already following you:)
    Visit me here:
    kelseylovescosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Ty s motivem vloček a se sněhuláky jsou moc krásné. Držím palce ve výzvě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Krásna výzva, naozaj kreatívna a zaujímavá. Tie vločkové sú parádne. :
    From Lenka

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadají skvěle, hlavně sněhuláci :) Já... asi bych zvolila nějaké knižní nebo zvířecí téma. Možná kočičky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Takové to ponožky s vtipným potiskem jsou skvělým dárkem pro každou příležitost! Ať už s nápisem, který se rozesměje, nebo hravým designem, dělají radost. Jsou to kousky, které vykouzlí úsměv na tváři a zároveň jsou praktickým a stylovým doplňkem. Výběr je obrovský, takže si můžete vybrat takové, které nejlépe vyjadřují osobnost obdarovaného.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3