Vysněný princeznovský koutek

neděle 16. dubna 2017



Ahojte, princezny,
tak teď se opět malinko zasníme. Kolik z vás chtělo být princeznami, když jste byly malé? No, přiznejte se! Já třeba jo. Hrála jsem si na princeznu často. Byla jsem taková princezna z vesnice a mým vzorem byla princezna ze mlejna. (Dobře, teď jsem nostalgická, ale asi si tu pohádku budu muset pustit.) Každá princezna ale potřebuje svůj koutek, kde se bude moc dělat ještě krásnější a kde se prostě bude cítit princeznovsky. Já nikdy nějak nepřemýšlela, že bych si takový koutek pořídila - doma na něj v pokojku není pořádně místo no a na kolej se také nevejde. Proto jsem byla šťastná za nabídku spolupráce od favi.cz. Úkol byl jednoduchý. Zasnít se o svém vysněném toaletním stolku. A já už teď vím, že tento stolek bych jednou ve svém budoucím bydlení mít chtěla. Tak jdeme do říše snů!


Tak takto by nějak vypadal. Ještě bych na něj dala nějaký menší modrý ubrus, aby nepůsobil tolik sterilně a ladil by se svícny a ptáčky. V zásuvkách stolečku bych schovávala kosmetiku, kterou bych nepoužívala každý den. Tu na každodenní použití bych měla v beauty boxu, protože by mne určitě nebavilo ji každý den uklízet do šuplíků. Prostě ji musím mít vždy po ruce. Dále bych do šuplíků určitě dala i laky na nehty. Věřím, že by se tam s tou kosmetikou vešly. Kosmetické štětce bych také umístila do nějakého šuplíku, je totiž nejlepší je skladovat tak, aby se na ně neprášilo. 



Právě nějaký takovýto beauty box bych si přestavovala. Prostě něco, do čeho by se vešel obsah mé kosmetické taštičky, který je docela obsáhlý, jak už víte z tohoto článku. Tento box vypadá, že by ten velký obsah mohl pojmout.


Je mi jasné, že můj toaletní stolek by se pro mne nestal jen pomocníkem při líčení se, ale že bych si u něj i plánovala den. Já totiž jsem schopná při líčení i dělat víc věcí najednou a skvěle se mi při něm přemýšlí. Je mi tedy jasné, že by mne právě při této činnosti napadaly některé věci, které musím ten a ten den zařídit, proto by se mi určitě hodil nějaký ten kalendář. (Který je mimochodem k sehnání na eshopu mé spolužačky ze základky.) A proč ne zrovna tento hravý?



Fotek není nikdy málo. Na mém toaletním stolku by tedy nesměl chybět ani nějaký takovýto fotorámeček, do kterého bych si buďto dala fotku s mou druhou polovičkou a nebo nějaký hezký balící papír, pořídila bych smazatelný fix a sklo rámečku používala jako "To do list" pro daný den v kalendáři. 


Další věc, která by zdobila můj toaletní stolek by byla nějaká vonná svíčka. Vonné svíčky úplně miluju, sice bych ji nezapalovala při ranním líčení, ale když si představím, jak se už v šeru připravuju na nějaký ples či party, svíčka by byla určitě skvělým pomocníkem. A ta by byla samozřejmě v bílé a nebo modré barvě, aby ladila. 


Stojánek na šperky  je další věc, která by na mém toaletním stolku nesměla chybět. Moc jich sice nemám, za to je nemám kde skladovat. Možná bych se nad ním měla zamyslet i v reálném světě a ne jen tomto vysněném. Tento bych používala hlavně na nějaké řetízky, náhrdelníky, náramky a prstýnky.


Na náušnice bych si nechala tento nápaditý s ptáčky, který by mi barevně zapadal do konceptu bílé a modré. Líbí se mi hlavně i jako dekorace, proto jsem se rozhodla, že si prosadím dva stojánky! :D


Tyto původně svícny by na mém toaletním stolku také nesměly chybět. Nepoužívala bych je ale už na svíčky, ale na různé gumičky, pinetky do vlasů a vatové tyčinky, které se vám při líčení se prostě hodí mít u sebe. 

Tak takto nějak vypadá mé vysněné holčičí království. Jak by vypadala to vaše? 

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše




24 komentářů:

  1. Máš skvělý vkus. O koutku také sním, v září de stěhujeme do nového tak snad najdem něco s dostatkem prostoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      pro koutek si určitě nějaké to místečko najdeš :)

      Vymazat
  2. Nádhera ♥ i já bych do budoucna svůj kosmetický prostor chtěla mít

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá super :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný! Já už se strašně těšim, až si budu dekorovat svoji šatnu a zapojím si tam i svůj kosmetický koutek :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Tak takýto kozmetický stolík by som chcela aj ja, len naň nemám miesto v izbe :( Inak by mi vôbec nevadilo investovať do neho :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Máš opravdu detailní představu! A musím říct, že v celém článku nebyl kousek, který by se mi nelíbil! Ale mé speciální oooo patří hlavné tomu stojánku na šperky! Ten mě okouzlil.

    S pozdravem,
    Natálie z Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som si podobný toaletný stolík kúpila len pred nedávnom a hneď to v miestnosti vyzerá čarovnejšie :)

    Skúšali ste už kokosový olej? Na blogu nájdete pár tipov na čo ho použiť a na čo zas nie
    http://www.anbeauty.sk/2017/04/kokosovy-olej-na-10-sposobov.html

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je přesně můj styl! Nádhera :))


    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný výběr, u nás se do léta budou přestavovat pokoje, takže bych si už také měla něco naplánovat :)

    OdpovědětVymazat
  10. Už několikátý článek co o tom vidím. Jsem ráda, že jsem se spolupráce nezúčastnila, je to všude jako lavina. :D

    Nicméně, stolek vypadá pěkně, takový vintage trošku. To mám ráda. :) Svíčky jsou potřeba všude a ten roztomilý kalendář? Ten je super. :)

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
  11. Vytvořila si opravdu krásný koutek. Něco podobného už chci hrozně dlouho, ale v mém pokoji, ač je opravdu velký, už na něj není místo, leda bych se musela vzdát svého čtecího koutku, ale to se mi orpavdu nechce :D Nehorázně se mi líbí ten stojánek na šperky! ty ptáčci jsou rozkošní.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Já si nedávno sen splnila a konečně mám v bytě, kde s milým bydlíme, kosmetický stolek a vůbec celý takový koutek. Je to super, konečně nemám roztahané všechny věci po psacím stole a tak. ^^ Navíc mám prostě svoje místo.

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  13. To je krásný :) Řekla bych, že nikdy není pozdě si zařídit svůj vysněný princeznovský koutek :) I když mi bude brzo 30, pořád jsem se toho snu nevzdala. A přemýšlím, že bych oslovila nějakou firmu na rekonstrukci celého bytu. Nějakou takovou třeba, co se zabývá interiérovým designem. A konečně bych si začala plnit svoje sny :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já třeba úplně souhlasím s tou vonnou svíčkou. Já bych si náš dům bez vonných svíček snad ani nedokázala představit. Obecně mám svíčky hrozně ráda. Parádní jsou třeba i takové ty ručně dělané svíčky. Právě teď tu nějaké mám a u těch se mi zase líbí to jak vypadají, mají totiž moc pěkný design. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3