Můj leden 2018 - nakonec jeden úspěch za druhým, nový život starému oblečení

sobota 3. února 2018


Ahojte,
leden byl tady na blogu takový chladný. Neměla jsem totiž na blog tolik času, kolik bych chtěla a tak jsem s vámi ani moc nekomunikovala v komentářích. Spíše tedy vůbec, co si tak vzpomínám. Důvod byl jednoduchý - zkouškové. Proto budu i v tomto článku docela stručná, protože jsem kromě učení téměř nic jiného nedělala. No, sice budu stručná, ale pozitivní. Tak jdeme na to!


Celý leden jsem ve zkratce strávila nad učením a zkouškami. Sice jsem neměla čas na něco jiného a byla jsem z toho docela otrávená, to se přiznám, ale nakonec to své ovoce přineslo. Všechny zkoušky jsem nakonec udělala napoprvé a dokonce jsem si pro sebe ukradla i necelé 3 týdny prázdnin, které mi právě probíhají a já si je neskutečně užívám. Musím i říct, že jsem toto zkouškové měla fakt štěstí, ale nebudu vás tu nudit popisováním každé jedné zkoušky, stejně se v tom většina z vás absolutně nevyzná. Jen vám řeknu, že se mi povedlo nasbírat abecedu známek a to A, B, C, D, E. Přišlo mi to docela i vtipné.


No a jestli sledujete můj Instagram, tak víte, že jsem královna prokrastinace a tak jsem se dala do přešívání starých kalhot. V poslední době se mi líbil tento trend v podobě našitých perliček, ale docela mne odrazovaly ceny těchto kousků oblečení v obchodech a tak jsem vzala své staré kalhoty a perličky, které mi zbyly z mých vánočních DIY. Výsledkem jsou tyto kalhoty, které si neskutečně užívám. Celkově mne toto dovedlo k myšlence, že bych použitelné staré oblečení neměla vyhazovat jen proto, že se mi už nelíbí. Měla bych ho změnit a předělat ho tak, aby se mi líbilo. Doufám, že obdobnou radost budu mít i z dalšího předělaného kousku z mého šatníku.

Tak toto by bylo ode mne pro dnes vše. Uvidíme se zase ve středu! :)

Jaký byl váš leden? Co zkoušky? Předěláváte si staré vyřazené oblečení?


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše





26 komentářů:

  1. To je dobře, že se ti zkouškové povedlo :)
    A ty kalhoty se mi moc líbí, ale muselo to být docela pracné, ne? :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani ne tak pracný, jak zdlouhavý :D nepřišívala jsem každou perličku zvlášť, ale navlíkla jsem si delší nit a jela jsem, takže jsou tam nitě zevnitř, ale nijak mi tam nevadí :)

      Vymazat
  2. Tak to gratuluji, že jsi zkoušky zvládla! :) Kalhoty jsou super. Já vyřazené oblečení dávám dál rodině, u nás je to už takovým zvykem. :D A já jsem ráda, že oblečení, které již neunosím bude dělat radost další roky někomu jinému.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Já oblečení, který vytřídím a ani nemám nápad co z něj udělat dávám dcerám sousedů :)

      Vymazat
  3. Držím palce, aby se ti ve škole i nadále dařilo a volno si užij, je zasloužené. Já si staré oblečení nepředělávám, ale určitě je to skvělý nápad. Ty perličky by se mi líbily i na nějakém svetříku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) to si ty dny užiju a doufám, že se ke konci už budu nudit, abych se těšila do školy :D
      na svetříku jsou také krásné ♥

      Vymazat
  4. Také mě po letech čekaly zkoušky, protože jsem se vrátila do školy a dopadly docela dobře. Kalhoty jsou super, viděla jsem už u tebe na insta a moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že si se vrátila do školy, určitě ti to k něčemu bude :)
      Děkuji :)

      Vymazat
  5. Leni, ty džíny jsou s perličkami super. Já sice tomuto trendu nepodlehla, ale jsou hezké :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Já nepředělávám, protože moje staré oblečení je už v tak hrozném stavu (potrhané, vytahané), že už je akorát tak na hadry a nebo na vyhození, protože už by ho nikdo ani neunosil. Zkoušky už mám všechny za sebou, také jsem nasbírala celou úspěšnou škálu 1,2,3 (u nás je známkování číselné) a ještě čekám na jeden výsledek, který by ale neměl dopadnout špatně. Jsem ráda, že už mám první zkouškové za sebou a tobě gratuluji, že se také povedlo :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, takhle opotřebované oblečení taky nepředělávám, ale často se mi stane, že si něco koupím a pak to tolik nevyužiji a nebo mne něco prostě přestane bavit a pak přichází na scénu jehla a nit :)
      Určitě to dopadne dobře! :) děkuji :)

      Vymazat
  7. Gratuluju ke zkouškám! Ten trend s perličkama, se přiznám, jsem ještě neviděla, ale vypadá to moc zajímavě...Rozhodně je fajn, že jsi šikovná a zvládneš to takhle sama, já jsem na veškeré ruční práce absolutní nemehlo :D

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Neviděla? Tomu se mi ani nechce věřit. Jo, když si něco zamanu, tak si to většinou i vyrobím :)

      Vymazat
  8. Jéé, tak to moc gratuluju ke zvládnutému zkouškovému :) Kalhoty jsem obdivovala už na Instagramu, jsou dokonalé ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem ku skúškam :) Aj mne sa tento rok podarila lepšia polovica abecedy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) skládat abecedu je prostě sranda a hlavně když máš před poslední zkouškou a chybí ti A a ty tajně doufáš, že se ti to povede :D

      Vymazat
  10. Gratuluju ke zkouškám, já už mám taky zkoušky hotové a užívám si prázdnin. Ty kalhoty jsou boží, bohužel nejsem až tak zručná, abych si je udělala sama.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) také ti gratuluji :)
      určitě se nějaký podobný dají sehnat i v krámech :)

      Vymazat
  11. Gratulujem ku skúškam. A tie nohavice vyzerajú super 😊

    OdpovědětVymazat
  12. tá košeľa je skvelá :) voľno si poriadne uži ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  13. Košile je perfektní.:) Podobnou má sestra. Mě se téměř povedlo ve zkouškách získat to samé jako tobě. :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3