Recenze - Chocolate Bon Bons - Too Faced

neděle 11. února 2018


Ahojte,
když jsem si kupovala Sweet Peach paletku od Too Faced, myslela jsem si, že si s ní vystačím až do doby, kdy mi dojde. Vystačila bych si s ní. Ale prostě jsem okusila to, jaké tyto paletky jsou a začala jsem chtít další. Nějakou s více studenými odstíny. Výběr jasně padl na Chocolate Bon Bons, protože prostě měla všechny odstíny, které mám ráda. Od studených hnědých odstínů až po ty růžové, bez kterých také nemůžu být. 


Pro paletku jsem si byla nadvakrát. Jednou mne zklamal informační systém Sephory. Tvrdil mi, že paletka na prodejně je, no nebyla. Musela jsem si na ni počkat, než pojedu znovu do Prahy. A toho čekání rozhodně nelituji. Paletku jsem koupila v papírové krabičce. Součástí balení byl i návod na tři líčení, nikdy jsem je ale nezkusila. Vymýšlím si ráda svoje. Balení samotné paletky je plechové a tudíž i hodně bytelné. Má v sobě zrcátko, před kterým se v pohodě dá nalíčit. Naprosto mne dostali tvary stínů, ty srdíčka jsou fakt dokonalé. 
Pro pokračování ve čtení klikněte na:


Jistě jste si všimli, že dva stíny jsou výrazně větší a s jiným tvarem. Někomu by to mohlo vadit, přece jen by se tam mohly vejít další dva odstíny. Mě to nevadí - za prvé oba dva stíny používám hodně ráda a často, ten bílý dokonce na každé líčení, a za druhé nevím, které ty stíny by tam místo nich byly a když to nevím, tak mi to tam logicky nechybí. Paletka samotná je podle mne krásně uspořádaná a vymyšlená. Fakt s ní uděláte snad každé líčení - od nahého po hodně tmavé kouřovky. A dokonce i ty hodně extravagantní růžové stíny. S touto paletkou bych si asi vystačila, kdybych měla jen ji. 


Co se týče kvality stínů, je to prostě klasický Too Faced. Stíny jsou nádherně pigmentované, dají se vrstvit, dají se v pohodě blendit a na oku vypadají fakt krásně. Nepřijde mi, že by nějak prášily, prostě dělají to, co mají. Na oku sedí celý den, mne dokonce i bez podkladové báze, protože tu jsem přestala používat. Jsem prostě líná. No, naštěstí to té paletce vůbec nevadí a drží a drží a drží.


Almond truffle vypadá na oku přirozeně. Je hodně světlý a já ho používám, když chci udělat takové to líčení, které není vidět, ale dodává tomu oku lepší rozměry. Prostě ho krásně opticky "vytvaruje".
Cashew chew používám snad na každé líčení. Je to přesně takový ten typ stínu, který sice na oku není vidět, ale krásně sjednotí víčko a skryje nedokonalosti.
Dark truffle používám ráda místo linky. Ten odstín tmavě studené hnědé se mi fakt líbí, akorát pro každodenní líčení se mu nedostává tolik prostoru a tak jím dělám alespoň ty již zmíněné linky.
Satin sheets využívám také hodně často. Nejraději ho dávám na střed víčka, líbí se mi, když se pak víčka na středu lesknou.
Cotton candy nevyužívám tolik často, protože nejčastěji používám normální hnědé stíny. Když mám ale chuť na růžovou, tuto využívám ráda.
Café au lait mám také hodně ráda. Stín je skoro až metalický a ráda ho používám na vnější půlku očního víčka a také ho tam dávám docela často.
Tottaly fetch je stín, se kterým si z této paletky rozumím nejméně. Ne, že by se mi nelíbil, to se mi líbí, ale mám pocit, že ho neumím nosit. Ale pořád se s ním snažím sžít a věřím tomu, že si jednou budeme rozumět.
Sprinkles používám také málokdy, ale hrozně se mi líbí. Je to taková krásná, ale trochu i zvláštní barva. No, vždyť ji vidíte sami.
Bordeaux nepoužívám také tolik často, protože když si v této paletce chci vybrat hnědý stín, sahám spíš po tom studenějším. Ale i tento u mne nachází využití.
Earl grey v této paletce rozhodně nesmí chybět. Sice to není stín, který budete používat každý den, ale rozhodně je to stín, který by mi tam chyběl. Díky němu totiž mohu vykouzlit i výrazné líčení a také ho ráda používám jako linku.
Molasses chip také používám ráda. Poslední dobou se mi totiž hrozně líbí tyto stíny, které jsou hodně třpytivé. I tento stín ráda používám.
Mocha dávám nejradši na vnější půlku očního víčka. Tam tenhle stín sedí skoro v každém líčení.
Malted používám při každém líčení do ohybu oka. Je to prostě odstín, bez kterého by tato paletka nefungovala tak, jak funguje.
Black currant je stínem, který také nevyužívám tak často, ale opět musím říct, že se mi líbí a když tvořím líčení, do kterého se hodí, ráda ho tam přidám. 
Divinity používám na každé líčení. Ještě jsem s touto paletkou nedělala líčení, ve kterém by tento stín nebyl. Dávám ho pod obočí a do vnitřního koutku oka. 

Jo, paletka sice není úplně nejlevnější, ale podle mne se vyplatí do ní investovat. U stínů je totiž kvalita docela znát. Máte nějakou Too Faced paletku? Co na ni říkáte?


Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

34 komentářů:

  1. Too faced paletka vyzerá fakt krásne, je nádherná, nič od tejto značky zatiaľ nemám ale urćite sa po nej pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Too Faced jsem ještě nic nezkoušela, ale ty paletky všichni chválí...Musím říct, že z téhle paletky se mi nejvíce líbí odstín Sprinkles, je fakt nádherný :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, to je poklad :) krásná! Od značky Too Faced nic nemám, ale hrozně mě něco láká vyzkoušet, i když ty ceny jsou fakt vyšší, ale za kvalitu se vyplatí připlatit :) Asi půjdu do čokoládové krásky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky se mi protáčely oči, když jsem ji platila, ale na druhou stranu to je dost dobrá investice, když víš, že si děláš často stíny :) ona se určitě vrátí :)

      Vymazat
  4. Líbí se mi vzhledově a dokonce i barevným provedením. A to je co říct, protože z většiny paletek se mi líbí tak 3-4 odstíny a zbytek zůstává nevypotřebovaný. Díky za tip :)

    Inka blog - blog o bydlení, tvoření, vaření a kráse

    OdpovědětVymazat
  5. Paletky vypadají krásně, ale není to moje "must have". :)
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  6. Já s Too Faced paletkami zkušenosti nemám, ale tato vypadá prostě skvěle, takže možná zkusím zainvestovat :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  7. Zvyčajne ma recenzie na kozmetiku nenadchnú tak ľahko, ale pri tejto paletke mi stačil pohľad na fotky a na všetky tie krásne odtienky. Obsahuje podobné odtiene, ktoré sama používam a ktoré proste zbožňujem. A ak je ich kvalita skutočne taká dobrá ako opisuješ, určite sa zamyslím nad tým, že si jednu takú zaobstarám. :)

    OdpovědětVymazat
  8. odtiene sú naozaj krásne :) keď aj nejaký tieň použijem, určite bude hnedý/ bronzový :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. Od této značky jsem ještě nic neměla, ale ty odstíny jsou nádherné. Hlavně se mi líbí i tvar srdíček. Kdybych si měla vybrat jeden odstín, nejvíce mě zaujal Black currant. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné stíny :) neměla jsem od nich nic.

    OdpovědětVymazat
  11. Pamätám si keď som nedávno chcela ísť do Urban Decay a nakoniec som musela ísť do Too Faced lebo bol zavretý. Aj keď ja okrem riasenky a rúžu asi ani nič iné nepoužívam tak som chcela potešiť sestru a premýšľala som práve nad touto paletkou lebo vyzerala božsky. Už len to balenie je preparádne. Nakoniec som jej vzala ale nejakú kolekciu troch paletiek aj s riasenkou.

    KLAUDI

    OdpovědětVymazat
  12. Tuhle paletku mám a dokonalost sama :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tahle paletka je fakt nádherná! Moc pěkná recenze:).

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  14. Už po ní pokukuji asi tak rok, ale prostě se k tomu nemůžu rozhoupat. Všechno, co jsem doposud od Too Faced vyzkoušela, stálo za starou bačkoru a proto mám trochu obavy z této investice. Vypadá sice hezky a pigmentovaně, ale mám strach, že mi prostě nesedne na kůži(nebo co jí vím:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zjistíš, až když ji budeš mít :D ale chápu, že se ti nechce jen tak vyhodit tolik peněz :)

      Vymazat
  15. To jsou dokonalé barvičky. Akorát tu výraznou růžovou bych měla nadosmrti. Ale ty hnědé s růžovými jsou fakt pecka :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, zrovna tahle tmavá růžová u mne také bude hodně dlouho :D ale občas ji použiji :)

      Vymazat
  16. Paletka vypadá dobře. A obal snad ještě líp:D

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pěkná paletka. Jsou tam přesně ty odstíny co naprosto miluju :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3