Jarní únava

neděle 18. března 2018


Ahojte,
možná jste si všimli, že v týdnu nevyšel článek. Realita je taková, že mi došly předepsané články, které jsem si aktivně napsala někdy před dvěma týdny. A další realita je taková, že tyto dva řádky píši přes pět minut, což je u mne také docela nezvyklé. Jsem roztěkaná, nesoustředím se na to a celkově se cítím hrozně unavená.


Proč tu je fotka jahod? Ani si přesně nevzpomenu na to, kdy jsem je měla, ale připomněly mi slunečné dny, které mi tak chybí.

Tento úvod jsem psala v sobotu. Teď je neděle a stále mám jen ten, což je na článek docela málo. Ráda bych ho ale dnes dokončila. Opět jsem ale bez energie a chutě vůbec něco dělat. Tak snad to zvládnu.

Minulý týden jsem se už těšila, že bude jaro, dokonce jsem i vytáhla svou novou krajkovou sukni a užila si první nekalhotový den v tomto roce. Bohužel jsem ji ale zase rychle zandala a tento víkend to vypadalo tak, jak to vypadalo. Napadl sníh. Ten malý zbyteček energie, který se ve mne skrýval díky oteplování se, zase rychle zmizel a já už mám chuť zas jen ležet v posteli a koukat na jednoduché komedie a smát se jim. No, řekněte, že v tomto nejsem sama?

Začnu s tím ale něco dělat a pokusím se co nejdříve se napojit zase na normální režim a psát z radosti a ne z donucení. Všimli jste si? Ani na tu kosmetickou recenzi jsem se nezmohla! :D Každopádně, tyto tři odstavce jsem napsala během jednoho nádechu a cítím, že mi to psaní vlastně i chybí. Už se těším, až se do něj zase naplno ponořím!

Já jsem vlastně vždycky takováto na konci zimy. Jak jste na tom vy?


Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥



13 komentářů:

  1. To počasí me taky šíleně ovlivňuje :D Na víkend jsem si naplánovala spoustu věci, které jsem chtěla udělat a jakmile jsem ráno zjistila, ze je venku mráz a sníh, energie byla tu tam :D
    Naprosto té chápu! Ale neboj, snad už bude brzo hezky :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  2. Přijde mi, když je zima, jako kdybych byla dosti omezená, ani moc věcí se mi dělat nechce. Že se dost nesoustředím, to u mě je bohužel taky.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem teď hrozně bez energie, cokoliv co dělám mi trvá 2x delší dobu. Pořád bych jenom ležela a spala. Už se těším, až bude jaro a mě to přejde :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, určitě v tom nejsi sama. Když jsem četla Tvůj článek, přišlo mi, že to snad píše mé druhé já. Mám to naprosto stejně a už z dálky vyhlížím příchod dalších slunných dnů, které tentokrát vydrží až do podzimu. :-) Děkuji za motivaci, že v tom nejsem sama.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem neskutečně unavená, takhle na konci zimy. Si přijdu jako úplně jiný člověk, na baterky. Bez baterek. :D Ale ono až vyleze sluníčko, tak už to bude, doufám!, lepší. A aspoň to po ránu nebude venku takový šok. A já přestanu být nemocná. :)
    A co se blogu týče, to razím heslo: Když nemáš náladu, nepiš. Pokud článek není 100%, tak ho nevydám, prostě počkám na ten správný moment. :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  6. Já už se taky těšila, že odložím zimní bundu do skříně a bohužel, nestalo se tak. Takové počasí na náladě nepřidá, už aby vylezlo sluníčko a bylo teplo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle počasí je vážně příšerné...a celkově to, že je venku sníh a zítra začíná jaro...nic moc:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  8. Já se ti vůbec nedivím, těšila jsem se na jarní počasí a místo toho na sebe stále oblékám několik vrstev, kloužu se po ledu, venku je sníh a rampouchy... Taky u mě aktivita článků poklesla, v létě jsem sypala na blog jeden článek za druhým, teď nemám energii kvůli počasí, brzkému stmívání a především kvůli škole. Potřebuji krásné počasí a teplo jako sůl :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
  9. To já tohle období měla během zkouškovýho, nezmohla jsem se na nic, absolutně jsem se k ničemu nemohla donutit a ani jsem neměla chuť nic dělat...Teď už je to všechno naštěstí v pohodě, takže přeju, ať ti to taky brzy přejde :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som rada, že som si svoju "jarnú" únavu prežila počas januára a teraz sa cítim práveže každým dňom silnejšia sviežejšia:)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  11. Ani mi nehovor. Strašne mi už chýba leto. A čoraz viac a viac uvažujem, že pôjdem niekam na dovolenku k moru. A aj keby len tak sama tak by som si najradšej oddýchla. Jarnú únavu nemám ale práveže skôr mám tak viac energiu!

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
  12. Už se moc těším až skončí zima a budu moct vytáhnout křivák a hlavně šaty! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Také se těším konečně na ty slunečné dny a teplo. :) Poslední dobou na mě padla také nějaká únava a nechce se mi psát na blog, zato ale se věnuji jiným věcem, takže se tím zase tolik netrápím. :)
    Přeji, ať se z toho rychle dostaneš. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3