Inspirace: 3 jarní outfity | 2018

neděle 22. dubna 2018


Ahojte,
Už dvakrát jsem pro vás dělala 3 outfity na určité roční období, jednou na jaro a podruhé na léto, a teď přišel čas na další trojku. Ano, vím, že jsem zapomněla na podzim a na zimu, ale já to napravím, slibuji! Jestli jste četli minulé články na toto téma, tak víte, že jsem vždycky všechny kousky oblečení brala ze Zootu. Tentokrát tu je ale menší změna, ze Zootu bude jen jeden outfit. (Co vůbec říkáte na letošní jarní kolekce? Já se musím přiznat, že se mi hodně líbí!) No, ale teď se už můžeme jít podívat na první outfit.



Abych ten Zoot nezradila tak rychle, tento první outfit je právě z něj. Opět jsem si neodpustila můj oblíbený odstín růžové, který jste už mohli vidět ve všech těchto článcích. Když já tu barvu tak žeru! Základem pro tento outfit ale zůstávají lehké modré šaty s růžovými kytičkami. I odstín té modré je prostě krásný. Přes šaty jsem převázala pásek, aby lépe vytvarovaly postavu. Sice už je teplo, ale na samotné šaty na celý den to ještě není, alespoň pro mne, a proto jsem přes šaty přehodila jednoduchý bílý blejzr. Boty a kabelku jsem ladila právě do odstínů růžové a přijde mi, že se k šatům oba dva kousky hodí. Musím se ale přiznat, že jsem docela dlouho přemýšlela, jestli zvolit právě tuto kabelku. Je docela extravagantní a určitě si najde plno odpůrců. Mne ale padla do oka a myslím, že tento outfit krásně ozvláštňuje. Měla jsem už v koláži jednodušší krémovou kabelku, ale s touto má celý outfit prostě větší šmrnc! Kromě náušnic, které jsem vybrala výrazné modré, jsem už ladila všechny doplňky spíš do minimalismu. Nechtěla jsem, aby se bily buďto se samotnými šaty a nebo s kabelkou. Tenhle outfit bych si vzala posezení u kávy s kamarádkou.



Jako druhý vám představím tento outfit z HM eshopu. Jako první jsem našla červenou halenku. Přece jenom jaro je jako dělané pro výrazné barvy a přece jenom jsem už z celé té zimní šedi docela otrávená. Proto jsem vybrala tuto výraznou červenou. Hledala jsem k ní nějaké kalhoty, chtěla jsem zvolit klasické černé, ale pak jsem objevila tyto a přišlo mi, že k halence naprosto dokonale jdou! Doufám tedy, že mi dáte za pravdu. V červeném tónu jsem pak už jen přidala náušnice ve tvaru kytiček a zbytek outfitu jsem dodělala v nevýrazných barvách. Barvu doplňků jsem zvolila zlatou, přijde mi, že spíše jde ke kalhotám. Tento outfit bych si vzala na odpolední procházku na náplavku.




Věci, z posledního outfitu můžete najít na Otto eshopu. Základem tohoto outfitu byly původně šedé kalhoty, které nakonec ale nejsou nejvýraznějším kouskem. Tento styl kalhot se mi ale v poslední době hodně líbí a tak jsem se rozhodla, že právě v jednom outfitu musí prostě být. Když jsem našla tyto šedé, bylo mi jasné, že to budou právě ony. Po chvíli jsem objevila i růžové sáčko. Asi nemusím ani vysvětlovat, proč jsem si vybrala právě to. Má představa byla, že pod sáčko už najdu jen nějaký jednoduchý černý vršek. Nakonec jsem ale objevila tuto košili a přišla mi neskutečně zajímavá a rozhodla jsem se, že ji tedy nechám vykukovat zpod sáčka. Myslím ale, že outfit by fungoval i něj. To, že jsem volila doplňky ve zlaté barvě asi nikoho nepřekvapí. K outfitu jsem přidala i sluneční brýle, přece jenom si nedokáži představit, že bych si tento outfit vzala v dešti. K těmto kalhotám se mi nejvíce líbí podpatky a proto jsem se porozhlédla po nějakých botách na podpatku a k nim i našla zdánlivě jednoduchou kabelku, která je ale ozvláštněná o popruh se zlatými prvky. Tento outfit si živě představuji na nějaké pracovní schůzce.

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥


10 komentářů:

  1. Tvoje outfity se mi líbí, nicméně já bych si nevybrala asi ani jeden z nich :D Jsem člověk, co zásadně nenosí bižuterii, nelíbí se mi to, takže to není nic pro mě...na druhou stranu jsem myslovník šatů a sukní a ty nosím opravdu skoro každý den :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé outfity, nejvíc se mi asi zalíbil ten poslední. :) Růžová to je moje.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné outfity :) Všechny jsou moc pěkné, ale mně se nejvíce líbí ten poslední :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Outfity jsou pěkné, nejvíce se mi líbí ten poslední. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten druhý bych brala hned, to je přesně barevná kombinace pro mě. :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  6. Všetky tri outfity sa mi veľmi páčia:)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  7. Outfity vypadají super. Já osobně bych hned oblékla ten druhý. Z prvního se mi moc líbí doplňky a u třetího vyhrávají kalhoty a sáčko :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkně sladěné jarní outfity! Povedly se ti :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3