Můj duben 2018 - škola, běhaní, trip do Norska

neděle 29. dubna 2018


Ahojte,
jsem v jednom kole. Takto by se dal shrnout celý můj měsíc, ale toto by nikoho nebavilo. Ale. Jak nadávám na to, že při škole ani pořádně nic jiného nestíhám, tak mi to nakonec ani tolik nevadí. Přece jenom mám ve škole kamarády, které mám ráda a kteří mi každé prázdniny docela chybí. A tyto chvilky se chýlí ke konci. Už aby byl zase říjen! Ne, takhle rychlé to být nemusí. No nic, už jdu k věci. 


Ze začátku se zmíním o škole, ale jen tak hodně rychle. Mám teď plno práce, plno rýsování. Blíží se odevzdávání velkého projektu, takže s ním trávím veškeré své volné chvilky. Sice na něj nadávám, ale už teď jsem se na něm naučila tolik věcí, že jsem za něj ráda. 
Co vám ale mohla napovědět fotka a co jsem tento měsíc začala dělat, je běh. Slouží mi jako odreagování od školy a celkově mi i zlepšuje náladu. Nikdy předtím jsem nijak neběhala a proto, když jsem minulou neděli šla poprvé s tím, že se musím přitom alespoň zbavit stresu, tak jsem se docela divila, že jsem byla schopná jen tak z fleku zaběhnout 3 kilometry. Byla jsem zvědavá, co všechno bez nějakého tréninku dokážu a od té doby jsem byla běhat už třikrát. Podruhé jsem dala nějaké 4 kilometry a pak dvakrát za sebou něco přes 5. Čas je hodně pomalý, ale mě to baví a užívám si to. Doufám, že mi to vydrží ještě dlouho, jelikož běh mi doopravdy pomáhá se cítit lépe. 


O čem jsem se vám už možná zmínila, je to, že se chystám na konci září s kamarádkou navštívit Oslo. Máte-li tedy nějaké místa v Oslu, které nesmíme vynechat, šup sem s nimi! Tento měsíc jsme zajišťovaly letenky a ubytování. Letenky jsme nakonec sehnaly za super cenu na kiwi.com a ubytování jsme sehnaly klasicky přes airbnb. Myslely jsme si, že si budeme muset najít jen nějaký pokoj v bytě u někoho, ale nakonec jsme našly krásný světlý byt za dobrou cenu. Ani já a ani kamarádka nejsme zrovna takové povahy, že bychom chtěly bydlet s někým cizím v jedné domácnosti a proto jsem fakt šťastná, že se povedl sehnat ten byt. Co vám budu povídat, hrozně se na Norsko těším a také se těším až vám o něm budu moct napsat!

No, dnes to bylo hodně krátké. Můj měsíc ale ve zkratce prostě vypadal tak, že jsem ho proseděla u počítače a pracovala na projektu. 

Jaký byl váš duben? Kam se chystáte v létě na dovolenou?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

8 komentářů:

  1. Wau. Tiež by som veľmi rada navštívila Oslo. Nórsko je veľmi pekná krajina. ;) Tak prajem príjemnú cestu. Užite si to. :)

    Ann´s Life

    OdpovědětVymazat
  2. Za běhání tě obdivji, já na to nikdy moc nebyla. :)
    Je super, že se povedl najít byt, v Oslu si to užijte. :)
    Já se letos chystám v červnu do Anglie.

    OdpovědětVymazat
  3. Oslo ti moc závidím, taky bych se ráda podívala do nějakých severských zemí :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  4. Užijte si to a snad budou i fotky z Osla :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Také bych chtěla začít běhat, ale spíš s někým :D. V Oslu jsem zatím nebyla :/, ale určitě si to v září užijete ! :)
    Můj duben byl takový rychlý :D a pracovní, začal mi také další trimestr a ani nevím už :D

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé Oslo si moc užij, nikdy jsem v Norsku nebyla .. musí to být paráda :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
  7. Mně utekl duben hrozně rychle, ani nevím pomalu jak. :D Dělala jsem nějaké věci do školy, byla na pár výletech a to Norsko ti závidím. Tam bych se hrozně ráda podívala. :)

    LENN

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3