Spotřebovanci 1.1

neděle 6. května 2018


Ahojte,
Jak teď moc nepíšu, honí se mi hlavou myšlenky, jestli bych byla schopná existovat bez blogování. Jasně, takhle, když nemám čas ani na pořádnou procházku, tak to bych to určitě zvládla. Čím víc se mi ale stává, že jen tak jedu třeba autobusem a už mi v hlavě zase skáčou nápady na články. Jo, možná bych mohla žít bez blogu. Proč bych to ale dělala? Blog už mi chybí. Škola si ale žádá poměrně dost času, takže se už těším, až budu moct zase pořádně psát a hlavně obcházet vaše blogy. Ale zpět k dnešnímu článku. V mé krabici na spotřebované produkty se mi zase nashromáždil dobrý počet produktů a to už si žádá článek. Tak jdeme na to!


Jako první tu mám tyto tři plátýnkové pleťové masky z Aliexpressu. Ty už jste u mě určitě viděli, například v článku, který jsem jim věnovala a který můžete najít zde. Všechny byly příjemné na pleti, dobře držely a dokonce i plnily svůj účel. Nemám jim co vytknout a klidně je mohu doporučit.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Jako další tu mám hair repair od Gliss kur. Tento měl být proti třepení konečků. Abych řekla pravdu, nemyslím si, že takováto věc funguje. Každopádně vlasy se díky němu rozčesávaly lépe a i pěkně voněl.
Jako druhý produkt na této fotce můžete viděl More blond od Baley. Je to sprej, který zesvětluje vlasy. Obsahuje peroxid, takže je pro vlasy zátěží, ale určitě menší, než celá barva. Na vlasy si ho nastříkáte ihned po umytí a vysušíte vlasy fénem, čímž ho aktivujete. Nebude ale fungovat brunetkám a ani černovláskám, je to fakt myšlené jen pro blondýnky. Odstín to zesvětlí jen trochu. Když ale chcete tento efekt, je tento sprej ideální volba! Jen musíte mít trpělivost, největší efekt se objeví až po nějakých 10 použití.


Čokoládový kondicionér od značky přírodní kosmetiky Faith in Nature, o které jste ode mne slyšeli snad už milionkrát, nádherně voněl a plnil svůj účel skvěle. Určitě si ho pořídím znovu. (Ne, nestrávila jsem právě půl hodinky nakupováním nových šamponů a kondicionérů. :D )
Šampon proti lupům od té samé značky fakt nádherně voněl! Přírodně a citrónově. No, nedokážu sice posoudit, jestli proti lupům pomohl, protože jsem ho používala vždy na každé druhé mytí a jenom jednu tuto lahvičku, ale i tak jsem si ho užívala.
Masku na vlasy od Alverde jsem vám, myslím, už ukazovala. Jsem s ní fakt spokojená, dělá přesně to, co má dělat. Zrovna teď mi dochází její další balení a já si půjdu koupit novou.


Detoxikační masku od L'oréalu asi všichni znáte. Používala jsem ji každý týden. Pleť zanechávala hezkou a už jsem si pořídila další balení. 
Sprchová pěna od Dove mne neskutečně bavila! Její konzistence byla super, taková jemňoučká pěna, která krásně voněla a až hladila po kůži. Rozhodně bych se nebránila tomu, kdybych ji měla mít znovu. To ale musím první vypotřebovat mé nekonečné zásoby sprchových gelů, co doma mám. 
Balzám na rty od Biodermy jsem měla moc ráda. Voněl nádherně sladce jako nějaká žvýkačka, kterou jsem měla kdysi v dětství. Úplně jsem se do té vůně zamilovala. Rty i krásně hydratoval, rozhodně si zaslouží vaši pozornost.


Řasenku Paradise Extatic od L'oréalu jsem vám už představovala v samostatné recenzi, kterou najdete zde, proto se tu o ní nebudu dlouze rozepisovat. Zkráceně jen řeknu, že mi fakt sedla a už mám dokonce i druhé balení, které zrovna používám.
Makeup opět od L'oréalu z řady True match jsem používala ráda a dlouho. Nedávno mi ale přestal sedět odstín, který byl jinak úplně dokonalý. Potřebovala bych ale čistě bílou barvu a to už nikdo nevyrábí. Byla jsem i ráda, když mi v té samé chvíli došel, nerada bych ho totiž vyhodila, protože mi svými vlastnostmi vyhovoval. 
Tekutý korektor od Catrice Liquid Camouflage znají taky snad všichni. Mám už asi tak x-té balení a úplně ho miluju! 
Řasenku od Maybelline Big shot jsem nedopotřebovala. Z části kvůli jejímu kartáčku, který mi úplně nesedl a z části také kvůli tomu, že jsem si zrovna v ten čas pořídila miniaturku řasenky Better than sex a používala jsem radši ji. Tuto řasenku bych znovu nechtěla, ale věřím, že své fanoušky si našla.

Tak a to by bylo pro dnes ode mne vše. Máte nějaký z těchto produktů rádi?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

7 komentářů:

  1. Velmi mě zaujal ten čokoládový kondicionér :) zbožňuji kosmetické produkty, co voní po čokoládě. No a korektor od Catrice je moje velká láska.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Také kupuji plátýnkové masky na ali, zatím samá dobrá zkušenost :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám zkušenost jen s korektorem od Catrice a ten je fakt parádní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Korektor Catrice je stálice, tomu není co vytknout :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  5. Maska od Loreal tu já miluji. :) Koupila jsem si k tomu i kiwi peeling a ta nádherná vůně. :) Loreal makeup jsem také zkoušela není špatný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ty plátýnkové masky vypadají zajímavě, ale já bych se asi bála si to dát na obličej. mám taky jednu ze 3 fází kterou chci nafotit na blog, ale zároveň se bojím proto jsem ji ještě nezkusila a to ji tady mám pár týdnů už

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3