HAUL na léto 2018

středa 20. června 2018


Ahojte,
o výletu, který jsme uspořádaly s kamarádkou během května, jsem vám psala už zde. Také jsem se zmiňovala, že původní plán byl jet prostě na nákupy. Moc jsem si toho sice nekoupila, ale stejně jsem se rozhodla, že se s vámi o tyto nákupy podělím. 

Než se ale koukneme na samotné nákupy z Budějovic, ráda bych vám ukázala oblečení, které jsem měla možnost si vybrat na eshopu Blancheporte.cz. Jedná se o český zásilkový obchod s francouzskou módou a já jsem ráda, že jsem si mohla nějaké ty kousky vybrat. Překvapilo mne, jak oblečení přišlo zabalené. Všechny kousky byly úhledně poskládané přes kus kartonu, aby se oblečení po cestě nějak moc nepomačkalo. Trochu mne ale zarazilo, že nemají velikost 34. Jo, mne jejich 36 sedla skvěle, ale přece jenom je plno, plno ještě drobnějších holek, než jsem já. Tak ale teď už se pojďme podívat na to, co jsem si vybrala.



Kdybyste otevřeli moji skříň, najdete tam hrozně moc halenek, které jsou přesně takto proužkované a i velká část z nich má na sobě květinový motiv. Jo, tohle je prostě můj styl. Měla bych se ale zamyslet nad tím, jestli takovýchto halenek potřebuji tolik, přece jenom tímto tempem nebudu mít ve skříni nic jiného! Já jsem ale prostě nemohla odolat těm rukávkům. Halenka je z lehkého materiálu a je na těle příjemná.

Dále se mi tam zalíbilo i tyto bílé kraťasy, který opět přesně zapadají do mého stylu. Nejvíce na nich oceňuji, že jsou tak do půlky stehen a neukazují vám celý zadek. Nějak jsem se totiž toto jaro změnila. Začala jsem nemít ráda všechny ty miniaturní kraťásky a začala jsem spíš nosit sukně a šaty. No, tyhle budu ale moc vesele nosit, jak se mi bude chtít! :D 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Jako poslední z tohoto eshopu jsem si vybrala tyto modré vzorované kalhoty. Poslední dobou mám tento styl docela dost ráda a navíc se mi skvěle hodí do práce, protože jsou fakt pohodlné. 


Heh, toto tílko mám snad už od ledna, kdy jsme během čekání na výsledky jedné zkoušky vyrazili na nákupy. Nějak jsem na něj ale zapomněla a našla jsem ho až během uklízení skříně. Okamžitě jsem ho zkusila dát k této sukni, kterou jsem si koupila právě v Budějovicích, a hned se mi toto combo zalíbilo! Tílko je totiž tmavě modré, takže k sukni ladí. Růžové a oranžové kytičky umožňují i barevnější boty a kabelku. Je to prostě můj oblíbený outfit! Oba dva kousky jsou z CA.


V Croppu jsem si šla zkoušet snad patery šaty. Tyto kytkované jsem si do kabinky ale vzala jen tak na zkoušku. Nemyslela jsem si, že bych si je i mohla odnést. Nakonec se mi na mne ale tam zalíbily, že jsem je tam prostě nenechala a sehnala si k ním i pásek, s ním dělají lepší postavu. A bez nich jsou zase super na ty dny, kdy se chcete schovat před světem a prostě neexistovat. 


A jako poslední tady mám tuto fotku. Kabelka je také z Croppu a okamžitě se stala mou oblíbenou. Tak nějak ji teď tahám pořád. Obyčejné černé triko jsem sehnala v New Yorkeru, snad po sto letech jsem si tam vůbec něco koupila. Doufám, že mi vydrží déle, než bych od něj očekávala. Květinové kalhoty jsem ulovila v CA a okamžitě jsem se do nich zamilovala. Tahám je s sebou snad i víc, než růžovou kabelku. 

Tak a to by bylo ode mne pro dnes vše. Co jste si v poslední době koupili vy?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥



16 komentářů:

  1. tie čierne šatičky ti veľmi pristanú :) ja som si naposledy kúpila oranžové tričko čo je pre mňa veľká zmena keďže väčšinou nosím zemité farby ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      chápu, taky mám barvy, které úplně nenosím :)

      Vymazat
  2. Moc hezké kousky, hlavně se mi líbí hned ta první halenka, ta je parádní :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou opravdu krásné. :) Povedené nákupy.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Blúzka a tie šaty sú naozaj krásne. ;)

    Ann´s Life

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné nákupy nejvíce mě zaujaly bílé kratásky jsou taky uplně můj styl :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kousky, nejvíce se mi líbí to první tričko. Já jsem teď taky dost nakupovala oblečení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Já kraťasy taky moc nemusím. Vlastně mám jedny :D A to bílé a podobné jako ty tvoje. :)

    JannieBel

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa najviac páčia šaty :)
    Naposledy som si kúpila koženú sukňu, ktorá bola vo výpredajoch... nosiť ju ale asi teda budem až na jeseň, keďže teraz je na ňu teplo :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne kvetinové kúsky a nedivím sa, že kabelka je už tvoja obľúbená, je rozkošná :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3