Knižní wishlist | léto 2018

středa 13. června 2018


Ahojte,
to, že začalo léto poznávám nejradši podle toho, že se mi najednou chce číst. Téměř pořád. I to má ale své logické vysvětlení a tím je to, že skončila škola a najednou na to mám plno času a toho samozřejmě ráda využívám. Během léta mne eshopy s knihami mají rády, tomu napovídá i to, že jsem zrovna tento týden musela svou knihovničku přesunout do delší poličky. Trochu se bojím, že po tomto létu budu muset využít největší poličku. No uvidí se. Teď se pojďme kouknout na knížky, které si přeji toto léto!


Nevím přesně, kdy to bylo, ale během prokrastinace jsem zvládla zkouknout snad všechna videa s Ladislavem Ziburou, co byly na YouTube. Od té doby mne hrozně láká si přečíst alespoň jednu z jeho knih, tak snad to toto léto vyjde. 
Další na mém seznamu je kniha Sedmilhářky od Bereniky Kohoutové a Mariky Šopovské. Tyto dvě mám hodně ráda a to je přesně ten důvod, proč bych si tuto knihu chtěla přečíst. Očekávám od ní to, že bude oddechová a zábavná.
Další Sedmilhářky na mém seznamu jsou ty od Liane Moriarty. Stejnojmenný seriál jsem zhlédla už někdy v zimě a líbil se mi tak, že bych si chtěla přečíst i knihu. Mám totiž zkušenosti s tím, že knihy bývají o dost lepší než filmy a seriály.
Už nějaký ten rok si opakuji, že si musím pořádně zopakovat angličtinu a neusnout na vavřínech. Proto jsem si objednala The Bat od Jo Nesba. Dlouho jsem chtěla něco od něj přečíst a tak jsem se rozhodla, že začnu číst sérii s Harrym Holem pěkně od začátku. A rovnou v angličtině, abych zabila dvě mouchy jednou ranou.
Hadrového panáka od Daniela Colea jsem kupovala někdy před Vánoci kamarádce k narozeninám. V té době jsem měla chutě si tu knihu nechat a jí dát něco jiného. Nakonec jsem se ale rozhodla nebýt sobec, ale chuť si knihu přečíst ve mne zůstala a tak doufám, že si to splním toto léto a třeba i rovnou s dalším dílem. 
Michal Viewegh je spisovatel, kterého mám ráda snad už od základní školy. Když jsem viděla všude ukázky, že bude mít novou knihu, přirozeně jsem si ji chtěla přečíst. 
Ester a Josefina mne baví na Instagramu. V plno těch situacích vidím sebe, někoho mne blízkého a celkově mi celý tento profil přijde trefný. To je ten důvod, proč by mne pobavila i jejich kniha "Terapie sdílením."
Poslední knihou, kterou jsem se rozhodla zařadit na svůj wishlist je Love x Style x Life. Dlouho jsem ji obcházela. Autorku neznám, to se přiznám na rovinu. Celkově mne ale tato kniha docela láká.

Tak a jak už jsem říkala v minulém wishlistu, tak i v tomto se koukneme na to, co jsem si minule přála a jestli se mi to splnilo.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:


Rtěnku Lip Stories jsem nakonec dostala k svátku od kamarádky a příjemnější rtěnku jsem na rtech snad ještě neměla!
Stradivarius kabelka je nakonec také má. Objednávala jsem si ji z eshopu a doručovali mi ji tak dlouho, na pobočku v Praze, že jsem si myslela, že už ji nikdy nedoručí.
Yankee svíčku jsem si ještě nesplnila, jak je mým dobrým zvykem. Už jsem ale objevila vůně, které bych v této větší velikosti klidně brala!
Denní krém od Alverde také ještě nevlastním, jediný důvod je ale to, že jsem ještě nedopotřebovala ty mé dva načaté. 
Další čaj od Oxalis jsem také ještě nepotřebovala i když se přiznám, že už jsem do toho krámu skoro vešla.
Na nějaké to tričko od Pink se čas od času koukám na Vinted, ale přiznám se, že mne to asi přešlo. Heh. Jo, i toto se stává! :D
Čtete rádi? Plníte si vše ze svých wishlistů?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

7 komentářů:

  1. Docela by mě lákaly Sedmilhářky, viděla jsem totiž seriál a bylo to super. Na čaje jsme se zrovna včera dívaly s kamarádkou...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Knížka Love x Style x Life je úžasná, určitě stojí za přečtení:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Knihu Sedmilhářky jsem někde vyhrála a ještě čeká na přečtení. Před několika měsíci jsem ale skoukla seriál a ten mě chytl. Někde jsem četla, že by snad mělo být pokračování, tak snad se dočkáme :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám nějaké knížky na wishlistě, ale mě nákupy v knihkupectví lákají vždy na podzim, kdy usedávám ke knihám a začínám číst. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Lip Storie rtěnku bych taky moc chtěla, takže gratuluji k vlastnění! :D Terapie sdílením mě jinak moc zajímá, přijde mi to hrozně originální a zajímavý koncept :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  6. Yankee svíčku bych chtěla taky, jen se bojím, že bude hodně aromatická a mně se potom spouští astma. :-/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3