První dojmy: Anticellulite

pátek 29. června 2018


Ahojte,
sluníčko nás sice v poslední době docela šetří, stále je ale období, které bych charakterizovala přílišnými starostmi o naše postavy. Naše prsa jsou moc malá a nebo velká, břicho si přes ty faldíky vlastně ani nevidíme, zadek si hnedle třeme o chodník při chůzi a to, co je pod tou celulitidou, to byly kdysi nohy. Ne, teď zveličuji. Kdo by se ale takto v létě necítil? Kdo by alespoň trochu nezkusil zhubnout? 

Musím se přiznat, že letos to prožívám i já. Během tohoto roku jsem si totiž zamilovala mekáč a na mém těle se to podepsalo 2 kily. Takže jsem byla nucená se nad svými stravovacími návyky zamyslet a trochu to zlepšit. Jo a taky se začít hýbat. Tento bod jsem si mohla okamžitě odškrtnout, když jsem začala pravidelně běhat. Chtěla jsem to ale nějak podpořit, takže když jsem pak narazila na výzvu od blogerky.cz, musela jsem se do ní prostě rychle přihlásit. Léto si to žádalo. A tak, abych nepohoršovala své okolí, získala jsem novinku Anticellulite od firmy Espoma. Tato novinky by měla bojovat s celulitidou.


"Anticellulite je speciální masážní krém určený k péči o problematické partie hýždí se sklonem k celulitidě. Obsahuje revoluční komplex 4 vysoce účinných aktivních látek přispívajících ke zpevnění, vyhlazení a hydrataci pokožky. Capsaicin, výtažek z chilli papriček, stimuluje prokrvení a odbourávání tukových buněk. Coffein podporuje metabolismus tuků a přispívá k napnutí pokožky. Jania Rubens je mořská řasa prospěšná při ochraně kyseliny hyaluronové v pokožce, kde podporuje celkovou regeneraci. V Anticellulitu je součástí komplexu Actiporine 8G, u kterého byla v rámci klinických testů prokázaná stimulace lipolýzy, tj. odbourávání tuků uložených v tukových buňkách a snížení stupně celulitidy spojené s vyhlazením pokožky. Vanyllil butyl ether pak prodlužuje účinky všech funkčních látek a také přispívá ke štěpení tuků. 


O krému jsem se dočetla, že má pokožku zahřívat, proto jsem čekala takové to příjemné teplo. Krém jsem si poprvé nanesla na svá problematická místa a čekala jsem. Po chvíli to začalo trochu hřát a bylo to příjemné. Říkala jsem si, že toto nebude další nepříjemná věc, ale naopak. Po další chvilce to ale začalo už pálit více a začalo to být i docela obtěžující. Měla jsem stehna v jednom ohni. Začala jsem tak vyvolávat konec pálení. Ten i přišel. A s tímto zážitkem jsem si měla krém nanést na stehna hned další ráno znovu. Nebudu vám lhát, nechtělo se mi do toho. Hned druhý den už to ale bylo lepší. Krém už mne nepříjemně neštípal, ale spíš jen hodně hřál. Nebylo to nic tak nepříjemného, jak jsem si to pamatovala z večera. Při každém dalším použití to bylo lepší a lepší. Nakonec mi došlo a tak nějak jsem zjistila, že jsem si poprvé nanesla krém na čerstvě oholené nohy a to byla tak chyba. Poučila jsem se a vy tuto kombinaci rozhodně nezkoušejte! :D


Výrobce doporučuje používat krém 2x denně jednou za dva dny. Já jsem ho používala spíš každý večer. Přece jenom ráno nemám tolik času, aby se mi stihl vstřebat a přestat hřát a řídit auto s nohami v jednom ohni se mi nechtělo. Snažila jsem se mazat fakt pravidelně a musím říct, že se mi to dařilo. Myslím, že u takovýchto přípravků je to alfa omega všeho. A vy už určitě čekáte na verdikt. Řekla bych, že to mým nohám pomohlo. Celulitidy jsem se sice nezbavila úplně, ale jistou změnu pozoruji a jsem zvědavá, co se bude dít dál. Musím ale připomenout, že jsem během používání tohoto přípravku pravidelně běhala, takže jsem měla i pohyb a ne jenom mastičku. 

Co říkáte na tyto přípravky? Zkoušeli jste někdy nějaké? Pomohli vám? 

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

6 komentářů:

  1. Jak sama píšeš, důležitý je pohyb a tyto krémy jsou jen podpůrné. Aspoň si to teda myslím, protože mi žádný krém s celulitidou nepomohl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Sama jsem tento krém testovala a musím uznat, že mě ještě nikdy víc jiný přípravek tolik nepálil, jako tento, když jsem zkusila zábalovou metodu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem vždy vůči těmto přípravkům trochu skeptická, ale asi to má něco do sebe, díky za tip, možná po něm mrknu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Já na celulitidu používám olej od Saloos. :) Výrobek nevypadá špatně. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc dobře. :) Já na celulitidu používala masážní pomůcku a různé olejíčky, musím říct, že to pomáhalo více než kdejaké jiné mazátka. :)

    LIFESTYLE AND BEAUTY . EU

    OdpovědětVymazat
  6. Jo díky za tip, no každopádně Fastfood je zlo na váhu myslím tím McDonald Burgrking atd.. No ale tak když už problémy s celulitidou a jinými částmi těla převazů tak se to dá řešit i chirurgicky třeba takovým zákrokem ale chápu že to není asi pro každou ženu. Já osobně právě o takové operaci už delší dobu a nemůžu se rozhodnout.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3