Výzva - 6. článek - Má večerní rutina

čtvrtek 28. června 2018


Ahojte, 
mou ranní rutinu jste už viděli někdy v třetím článku, myslím. Když jsem fotila fotky na ranní rutinu, rovnou jsem nafotila i rutinu večerní. Nechtěla jsem ji ale dávat hned po té ranní, proto jsem ji chvíli vydržela nenapsat. Teď už mi to ale nedá a musím to už sepsat. Tak jdeme rovnou na to!

Jak vznikl název blogu?, Ranní rutina, 10 písniček, které aktuálně miluji, Má nejstarší vzpomínka, Dopis mému mladšímu já

Svou večerní rutinu tak nějak startuji sprchou. Během sprchy si vždycky rovnou odlíčím líčení a vyčistím pleť. Veškeré tyto kroky zastávám čistícím krémem od Mixy. V poslední době se takto odličuji pod sprchou, takže jsem tak nějak přestala potřebovat odličovací tampónky. Po sprše si vždycky rozčešu vlasy a zapletu si je do copánku. Nanesu si na pleť výživu, buďto přímo nějaký mastnější krém a nebo bambucké máslo, které jsem si v poslední době fakt hodně zamilovala. Na oční okolí použiji oční krém a rty přetřu balzámem na rty. Momentálně mám načatý Carmex s vůní granátového jablka. Po tomto jdu ještě chvíli na počítač. 


Když už mám toho vysedávání u počítače plné kecky, dojdu si vyčistit zuby, převleču se do pyžama a zalezu do postele. Projedu si naposled Instagram, odepíšu na nějaké zprávy na messengeru a odložím mobil. Jo, alespoň teď není mobil to poslední resp. první, co před (po) spaní vidím. Z nočního stolku si vezmu aktuálně rozečtenou knížku a před spaním si čtu. Vždy, když mi skončí zkouškové, zalehnu do knih a úplně si to užívám. Celé léto je i nakupuji. Prostě musím mít vždycky co číst! Momentálně mám rozečtené Sedmilhářky, ale o tom jsem vám už říkala v ranní rutině. 


Když už se mi zavírají oči a začínám usínat, odložím knihu a vezmu si krém na ruce, kterým si ruce namažu. Momentálně používám krém od značky Zoella Beauty, který mám už doma skoro rok, ale ještě se mi nepovedlo ho dopoužívat. Přiznám se, že na něj často zapomenu. Jsem v tomto takový neskutečný lajdák! Teď už se ale konečně blížím ke konci, z toho mám radost. Ne, že bych ten krém neměla ráda, ale ruce nějakou výživu potřebují. Po tomto krém odložím na noční stolek a usínám...

Co je poslední věc, kterou děláte před spaním?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

3 komentáře:

  1. Je pěkné si takhle ty věci sepsat. :)
    Večer rutinu nemám, pokaždé dělám něco jiného, záleží, jak mám chuť a zda ráno vstávám nebo ne. :)
    Co se týká krému na ruce, ten před spaním používám, ale používám ho i během dne, trpám na to, že se mi vysušují ruce a teď. jak dělám v práci, kde je hodně prachu na to trpím ještě více, než dříve.

    OdpovědětVymazat
  2. Já většinou hraju hry na mobilu, projdu si instagram nebo zavítám na Pinterest, ale to velmi zřídka, protože tam dokážu strávit hromadu času. A krém na ruce používám pravidelně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. U mě to záleží, jestli je to přes týden nebo přes víkend. Vzhledem k to mu, že mám docela na prd pracovní dobu, tak večer příjdu domů, navečeřím se, dojdu si do sprchy, kde se odlíčím a umyju si vlasy, uklidím byt, nakrmím mazlíčky a jdu spát. :D

    LIFESTYLE AND BEAUTY . EU

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3