Výzva - 10. článek - Můj postoj k piercingu a tetování

středa 4. července 2018


Ahojte,
ufff. Jsem už ve třetině celé výzvy a musím říct, že mi to zatím fakt dává zabrat. Ze začátku jsem byla v pohodě, měla jsem vždy napsaný článek na den dopředu, od Berlína se mi to ale vůbec nedaří a já vždy smolím článek až v samotném dni vydání a většinou večer. O čem to bude dnes? O piercingu a tetování. Tak jdeme na to! 


Opět se vrátím až na základní školu, kde jsem se poprvé setkala s piercingem. Když jsem byla někdy v deváté třídě, začaly frčet všechny možné piercingy. Několik spolužaček si nechalo propíchat nos, jazyk a nebo pupík. Mě se to tehdy docela líbilo a nějaký takový piercing jsem taky docela chtěla. Neodhodlala jsem se ale zeptat se na něj rodičů, tak nějak mi totiž bylo jasné, že by mi to neprošlo. 

Možná jsem i v této době poprvé zažila, že se mé okolí nechávalo tetovat, v tom si ale nejsem jistá, jestli to bylo už teď a nebo až během gymplu. Každopádně tetování se mi hodně nelíbilo. Tak nějak mi nešlo do hlavy,  že se vůbec někdo nechá tetovat. Vlastně se mi pořádně nelíbily ani ty malé a nenápadné tetovačky. 

Postupem času se piercingy začaly vytrácet. Tedy, na lidech, kteří si nechali něco píchnout, samozřejmě zůstali, ale už to nějak nebyla alfa omega všech témat, které můžete ve škole o přestávce probírat. Přestala jsem úplně potkávat lidi, kteří by piercingy měli. A abych řekla pravdu, přestalo se mi to úplně líbit. I když v tomto je piercing docela dobrej. Přestane se vám líbit, tak ho prostě vyndáte a dírka zaroste. V tomhle je tetování horší.

A jak se změnil nebo nezměnil můj názor na tetování? Velká tetování se mi nelíbí pořád. Rukávům také nerozumím. Co se mi ale začalo líbit, je třeba handpoke. Různé kytky, hlavně tulipány. Náramky z kytiček. I malá klasická tetování se mi líbí. Poslední dobou jsem přemýšlela o tom, jestli si také nenechat nějaké udělat, ale myslím, že se do toho nakonec nepustím. 

Jaký máte vy názor na tetování a piercing?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

6 komentářů:

  1. Ty jo, Leni, jako celkem to chce odvahu psát denně takový článek se svým názorem :-) ale fandím ti! Já na piercing mám smíšené názory. Ale asi má taková rychlá odpověď je ta, že všeho s mírou a v tomhle případě to platí mnohokrát více :-) s tetováním to mám jiné. Tetování zbožňuji a sama dvě kérky mám a tento měsíc mě čeká další :-D a na zmiňovaném rukávu už pracuji :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok! Mne osobne sa veľmi páčia piercengy v pupku s nejakým tým príveskom. Keď si dám kombináciu leto-opálenie-plavky a piercing v pupku tak to môže vyzerať veľmi pekne a zaujímavo. :D Ale zasa, keď sa to prepichne hneď na začiatku leta tak je to trochu o ničom lebo sa s tým ľudia nemôžu aspoň 2 mesiace kúpať. :/ A tiež sa mi nepáčia také obrovské tetovania. Mám rada maličké a s nejakým významom, ale či by som si nejaké dala to neviem. ;)

    Krásny štvrtok! :)
    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se piercingy nikdy moc nelíbily, jediný o kterém jsem chvilku uvažovala, byl helix, ale vzhledem k tomu, že nesnesu ani naušnice, tak jsem tu myšlenku rychle zavrhla :) Ale tetování se mi líbí moc, sama o něm už dlouhou dobu uvažuju, už jen potřebuju sebrat odvahu a objednat se :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, ta výzva je fajn! Mě se vždycky líbilo všechno kolem body modifikací, a přijde mi super že člověk může vypadat jak chce. Třeba že může mít šperk, v pomalu jaké části těla chce, černou ruku, květinu kde chce, nebo třeba elfí uši. Já přemýšlím o nostrilu (mně by to prošlo) a někdy určitě i o tetování.

    OdpovědětVymazat
  5. No já jsem typ člověka milující jak piercingy tak tetování. Vždycky mě přitahuje někdo, kdo je potetovanej a sama bych si ráda v budoucnu chtěla dodělat rukáv :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já jsem se k tetování taky dopracovala postupně a během věku, ale už i tak jsem vyrůstala v době kdy se všichni nechávali tetovat a tak jsem do toho taky šla. A teď už mám 4 tetování ale měla jsem 5 to první jsem si nechala odstranit tímto způsobem. Ale jinak za zbytek jsem obravdu ráda a možná ještě někdy v budoucnu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3