Výzva - 11. článek - Co mám ráda na každém ročním období?

čtvrtek 5. července 2018


Ahojte,
na dnes jsem si vybrala takové oddechové téma. Tedy alespoň pro mne. Jak už jste z názvu mohli vyčíst, povím vám, co mám na jakém ročním období ráda. Jestliže mne sledujete už dlouho, určitě vás nepřekvapí, že mám nejradši léto. O tom vám ale víc povím v článku na téma "Mé nejoblíbenější roční období." To ale neznamená, že po zbytek roku jen trpím a čekám na léto, to ne.


Zima
Určitě nebudu jediná, komu se vybaví Vánoce, když se řekne toto roční období. Jo, i já jsem taková. Na zimě mám prostě nejradši Vánoce. A pak také Nový rok, protože všude létají ohňostroje. Ohňostroj v našem okresním městě jsem vynechala jenom jednou, a to protože jsem měla nechutnou chřipku a téměř jsem nedokázala vstát z postele. A poslední věc, kterou mám na zimě ráda je to, že si můžu jet zalyžovat. Nelyžuji sice nějak často, ale jednou a nebo dvakrát se na svah dostanu. O to víc si to vždycky užívám.

Jaro
Jaro si vždy užívám. Mám ráda, když mohu sundat ty neforemné velké bundy a kabáty, bez kterých v zimě prostě nemohu být. Rozvážu šálu a stáhnu rukavice. Kalhoty vyměním za sukně a vystavím svou bílou kůži Slunci a konečně se trochu ohřeji a načerpám nějaké to teplo. Užívám si i to, jak příroda začíná rozkvétat. 

Léto
O létě se více rozepíšu déle, ale už teď prozradím, že já jsem člověk, který mnohem lépe zvládá velká tepla než velké zimy. Takže se vždycky ráda ohřeji!

Podzim
Přiznám se bez mučení, že podzim je pro mne docela depresivní. Ranní mlhy, deště. Co ale mám na podzimu ráda, je to, když svítí sluníčko a listy stromů se zbarvují do všech možných barev podzimu. Také si vždycky užívám teplé svetry, přes které ještě nemusím přehazovat kabát a nebo bundu.

Jaké máte vy nejradši roční období?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentáře <3