Výzva - 13. článek - Jak nejradši trávím čas o samotě

sobota 7. července 2018


Ahojte,
být doma úplně sama je pro mne téměř nadlidský úkol, protože u nás pořád někdo je doma. A když ne, nejsem tu ani já. Přece jenom se mi ale občas povede být doma sama alespoň na půl dne a to si pak vždycky náležitě užiji. Sice už si nevzpomínám, kdy jsem takovýto den měla naposledy, ale můžu si ho alespoň vysnít v tomto článku.


Můj ideální den by začínal bez budíku, to je základ. Probudím se sama od sebe, ale docela brzo. Projedu sociální sítě, protože toto je prostě můj zlozvyk. Ráda si ráno čtu, proto bych nevynechala ani knihu a na chvíli bych se do ní začetla. Když by mě to přestalo bavit, přišel by čas na běhání, cvičení a nebo kolečkové brusle. V poslední době jsem si zvykla hodně běhat. Cvičení vynechávám hlavně kvůli tomu, že doma není kde, abych měla soukromí. Kdybych ale měla barák pro sebe, určitě bych si i zaposilovala. 

Až po tomto přichází čas na snídani. Nemám zrovna dvakrát v lásce běhat a nebo cvičit s plným břichem. K snídani si nejradši dávám něco sladkého. V posledním roce jsem si hodně oblíbila ovoce a ještě mne to nepřešlo. Po snídani bych šla napsat článek a nebo nafotit nějaké fotky. Spíš tedy nafotit fotky. Namalovat se a fotit.

Po obědě bych dala dohromady fotky z dopoledne možná z nich i udělala nějaký ten článek. Došla bych si na dlouhou procházku, protože prostě miluji dlouhé procházky. Možná bych zkusila zase něco nakreslit - dříve jsem kreslila fakt hodně. Teď už na to není moc času, ale už se mi po tom několikrát zastesklo. Nikdy jsem se ale nedokopala k tomu vzít tužku do ruky a kreslit. Asi dělám chybu.

Program na večer by byl naprosto jasný - beauty večer. Udělala bych si pleťovou masku, zalezla do horké vody s koupelovou bombou a dala si dlouhou koupel. Pak bych se zase po sto letech namazala všemi možnými mléky a olejíčky, aby ze mne nebyla seschlá hruška. 

Po beauty večeru by byl čas už jen na čtení před spaním a pak samotné spaní. Jo, přesně takto nějak bych prožila svůj volný den.

Jak byste prožili vy svůj den jen pro sebe?


Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

1 komentář:

  1. Já miluju být sama, jelikož jsem hrozný introvert :) Naštěstí v Praze bydlím sama, takže to zažívám každý den!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3