Výzva - 14. článek - Poslední kniha, kterou jsem přečetla

neděle 8. července 2018


Ahojte,
už několikrát jsem se zmiňovala, že přes léto miluji ležet v knížkách. Vlastně jen v létě na ně mám pořádně čas a tak si to vždycky vychutnávám. Když jsem do této výzvy vybírala toto téma, říkala jsem si, že tu knihu, kterou zrovna mám rozečtenou, do měsíce prostě přečtu. Už jsem si ani nepamatovala, kterou jsem přečetla naposled před touto, použít tu by proto nefungovalo. Nepotřebovala jsem na to ale ani měsíc a jsem tu s článkem o knížce, kterou jsem dočetla zrovna dnes ráno.


Sedmilhářky


Sedmilhářky jsem viděla už jako seriál někdy dříve. Ten seriál mne absolutně nadchl a řekla jsem si, že tuto knihu prostě musím číst. Trvalo to sice docela dlouho, než jsem si ji pořídila, nakonec se ale tak stalo. Četla jsem ji nějaké dva týdny.

Kniha byla psaná velice čtivě a musím říct, že mne bavila, i když jsem přesně věděla, co se v ní stane. I když myslím, že konec byl nakonec v knize jiný, ale tím si nejsem jistá. Víte to někdo? Do knihy bylo jednoduché se začíst a dokonce ani nějak dlouho netrvalo, než se rozjela. Miluju knihy, které okamžitě začnou a nemusíte čekat až na nějakou padesátou stránku! Byla to prostě super oddychová kniha, kterou můžu všem doporučit.

Kniha byla o rodičích, kteří každé ráno doprovází své děti do státní školy v Pirrewee. Celá kniha už od začátku poukazuje na policejní vyšetřování, ve kterém se postupem stránek dovíte, co se vlastně stalo. To, kde se to stalo, už můžete vyčíst z časové osy, která provází celou knihu. Celé to vlastně začne, když během seznamovacího setkání ve školce jedno dítě škrtí malou Amabellu. Nesprávně je za viníka označen syn Jane, mladé matky samoživitelky, která se sotva přistěhovala. 

Četli jste knihu? Líbila se vám?


Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

5 komentářů:

  1. Knihu a ani seriál nepoznám. Keď som si prečítala názov knihy prišli mi hneď na rozum Roztomilé mrchy alebo inak PLL. :D Kniha aj seriál vyzerajú zaujímavo. ;)

    Krásny pondelok prajem. :)
    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat
  2. O knize už jsem slyšela a vypadá zajímavě možná si ji přečtu :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  3. hezký :) o knize jsem slyšela ve spojitosti se seriálem pll :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem na knihu koukala, zaujala mě ... hodně jsem slyšela o seriálu, tak uvidíme, třeba někdy mrknu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Já knihu nečetla, ale viděla jsem seriál a ten mě bavil. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3