Výzva - 26. článek - Má vysněná práce

úterý 24. července 2018


Ahojte,
kdo by občas neřešil to, jakou má práci. Vlastně se toto téma řeší určitě hodně vzhledem k tomu, že v práci strávíme tolik času! Jak by ale vypadala ta má práce, kdybych se mohla nadobro zasnít? Na to se spolu podíváme dnes.



Do své vysněné práce bych rozhodně nevstávala někdy před šestou hodinou ranní. Vlastně bych si budík nejradši nařídila až na sedmou hodinu, ale v naprostý většině případů bych se stejně probudila sama od sebe, protože kolem té sedmé se stejně vždycky vzbudím. Co by se mi dále líbilo by bylo to, kdybych mohla pracovat z domova. Celý život zatím jen někam dojíždím a přijde mi to jako nesmyslné plýtvání časem. Vždyť z každého dne zabiji hodinu tím, že sedím za volantem a jedu do práce a nebo z práce! 

Samozřejmě bych nepracovala z domova nonstop, ale občas bych se vydala i navštívit svého zaměstnavatele, abychom se domluvili na práci a abychom probrali už provedenou práci. Tímto způsobem bych mohla mít zaměstnavatele klidně i v Praze. Nechtěla bych ale sama podnikat, protože jsem hrozný nervák a myslím, že bych nezvládala žít v té nejistotě, jestli se mi mé podnikání vlastně nerozsype. Na druhou stranu ale nemám problém být doma a pracovat. Když vím, že fakt musím, tak vlastně ani neprokrastinuji.

A co bych vlastně chtěla dělat? Bavilo by mne být součástí nějakého eshopu a zařizovat vkládání nového zboží do katalogu. Vlastně by mi nejspíš nevadilo ani vyřizovat objednávky. Nebo bych psala články na blog nějakého eshopu, ty jsou teď také hodně profláknuté. Mohla bych i fotit a nebo natáčet a stříhat nějaká videa. Jo, tyto věci by mne fakt bavily. 

Jaké je vaše vysněné povolání?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

1 komentář:

  1. To by byla skvělá práce! Taky nemám ráda dojíždění, máš pravdu je to ztráta času :) taková práce by se mi taky líbila :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3