Výzva - 25. článek - Dopis mému staršímu já

pondělí 23. července 2018


Ahojte,
v rámci této výzvy jsem už psala dopis mému mladšímu já, ve kterém jsem si ze sebe dělala docela dost srandu. No ale kdo z nás by si nedělal srandu ze svého třináctiletého já, že jo. Dnes zkusím napsat dopis do budoucnosti a překvapit své starší já. 


Milá Lenko, 
asi se teď divíš, kdo ti píše, ale jsem to já. Chtěla bych ti něco říct a doufám, že ti to v životě pomůže, až nebudeš vědět jak dál.

Víš, nesmíš život brát tak vážně. Já vím, že všechno hrozně prožíváš a všechno tě hned vystresuje. Každá malinká chybička, kterou uděláš. Každý malinký krůček vedle a ty máš chuť se vším skoncovat a jít se někam zahrabat a nebo se rovnou ztratit. Jestli v tomto budeš pokračovat, ze života nebudeš mít nic. Budeš pořád ve stresu a vlastně si ho ani neužiješ. Propluje ti mezi prsty a tobě najednou bude 50 a budeš si říkat, co jsi posledních pár let dělala, že jsi se vlastně vůbec ani nebavila. 

Nevěř lidem a dávej si na ně pozor. Ne všichni s tebou budou mít dobré úmysly a ty bys měla přestat vidět v lidech jen to dobré a ignorovat jejich špatné vlastnosti. Vím, že jsi zvyklá všem najednou věřit. Nemít problém jim hned o sobě všechno vyžvanit. Dávej si na to ale pozor, aby toho nezneužívali. 

Opovaž se naučit se lhát. Vím, že to neumíš a tím pádem se o to nesnažíš. Nemáš pak problémy typu, že nevíš, co si kde zase nevykládala. A hlavně máš čisté svědomí. Ty musíš mít čisté svědomí s tím jaký si nervák. Nedokázala bys žít se lží.

Neboj se promluvit na lidi. Jsi občas až moc tichá a uzavřená. Vím, že to o sobě víš, ale občas by neuškodilo s někým prohodit pár slov. Samozřejmě jen když nebudeš mít extrémně introvertní náladu, to by tě to akorát tak vystresovalo. Občas se ale musíš seznámit s nějakými novými lidmi. 

Doufám, že ses v těchto bodech změnila,
Lenka
PS: Držím ti pěsti!

V čem byste se do budoucna chtěli zlepšit vy?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

2 komentáře:

  1. Tak to bolo krásne. :) A vieš čo? Úplne si opísala moju povahu a mňa. Myslela som si, že som jediná...Ďakujem ti za tento článok, veľmi ma povzbudil. :)

    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3