#LittleChristmas - Vánoční wishlist 2018

sobota 24. listopadu 2018


Ahojte,
co je to venku za hnus? Člověk si sotva dá oběd a už je tma. Na mě okamžitě padne totální lenost a nejsem moc schopná cokoliv dělat. Nic se mi nechce. I ten barevný podzim odešel a u nás je už jen šedo. Občas někde sníh. No. Ať už je zase jaro, prosím!

Jediné, co mám na tomto období ráda, je to těšení se na Vánoce. Jedině tato atmosféra totiž rozhání mou podzimní depku a melancholii. A dnes na mě padly obě dvě tyto nic moc věci. Jo, klidně se tu přiznám, že se zrovna necítím moc šťastně. Proto jsem se rozhodla, že je na čase dát dohromady tento wishlist a trochu se zasnít.

Jak jste na tom vůbec s dárky? Začali jste je už kupovat a nebo zatím Vánoce ignorujete?

Já jsem zatím pořídila dárky jen pro svou partu lidí z vysoké školy, ale jsem za ně fakt šťastná. Když mi přišly domů, skoro jsem brečela radostí a fakt doufám, že se jim budou líbit alespoň tak jako mě. A že nikdo nepřijde se stejnými! A nebo že nezruší vánoční posezení kvůli škole. Jo, už i tento návrh padl. Každopádně vám nemohu napsat, co jsem jim koupila, protože by tento článek mohli číst a pak by to nebylo překvápko.

Abych to ale úplně nezakecala. Tady je ten můj wishlist.



Přišla zima a tak jsem tak nějak postřehla, že mi stále chybí na koleji velký hrneček, do kterého bych si dělala čaj. Přece jen toto období nedokážu bez čajů přežít, vařím si je téměř nonstop. Nějak mě ale nebaví si vařit stále nový čaj do malých hrnečků. No, v mém případě nejen čaj, já jsem totiž schopná z těchto velkých hrnků pít i kafe!
Dále mi chybí i nějaký pořádný termohrnek, do kterého bych si mohla dělat kávu anebo čaj do školy. Poslední dobou jsem totiž v bufetu kvůli kávě i několikrát za den a tato cesta by mohla být praktičtější. 


Další věci, které souvisí s tím, že je právě zima, jsou tyto. V zimě má pleť a vlastně i celé tělo dost trpí na suchý vzduch a proto bych ráda vyzkoušela tento mandlový krém, na který jsem slyšela samou chválu. 
Kdo by se v zimě nerad válel ve vaně? I já jsem schopná tam strávit i hodinu a vždycky si to víc užívám, když mám ve vodě nějakou koupelovou bombu a nebo pěnu


Svíček není nikdy dost. A Yankee Candle svíček už tuplem není nikdy moc! Miluji pálit tyto svíčky. Ale o tom se snad nemusím rozepisovat.
K těmto Vánocům jsem si vyhlídla nový parfém, protože můj Chloe Chloe mi zrovna dost dochází. Myslím, že do Vánoc dojde. A tak jsem si vybrala Mon Paris od Yves Saint Laurent, který se mi líbil už na první přičuchnutí. Vlastně jsem si ho už koupila, ale těším se, až ho pod stromečkem rozbalím!
I má oblíbená tvářenka začíná pomalu docházet a už jsem si v ní udělala i dost velkou díru. Nechápu, jak jsem mohla spotřebovat tvářenku! Tato je ale nádherně jemná a přirozená a já ji naprosto miluji, proto by mi udělalo radost nové balení této krásné Dandelion od Benefitu


Další věc, která by mi udělala radost, by bylo nějaké hezké pyžámko. A toto na fotce?! Tak to je boží! 
K pyžámku by se mi hodily nové bačkůrky. Před dvěma lety jsem dostala podobné, teď už jsou ale úplně prochozené a rozpadají se. Nosila jsem je téměř nonstop ty dva roky, tak se není čemu divit. Jen v těch největších horkách v létě jsem se bez nich obešla. 


Radost by mi udělaly i nějaké knížky, i když mám doma stále dost nedočtených z léta. 
Bez čeho si dál nedokážu představit Vánoce, jsou sypané čaje. Minulé dva roky jsem je vždy pod stromečkem našla a tak doufám, že tam budou i tento rok. Po Štědrým dnu si je vždy vařím a relaxuji. Ideálně u těch knížek, že jo. 

Co si přejete najít pod stromečkem vy?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥  

10 komentářů:

  1. to je super wishlist, ja zastavam nazor, i kdyz muj pritel nesouhlasi :D , ze hrnků neni nikdy dost, a cim vetsi tim lepsi :) tyhle co jsi nasla jsou krasne :) rozhodne neuskodi kosmetika, nove pyzamko a tak dal :)
    take bych si prala nejake knihy, doma uz mam Vikend od Haertla, a jsem zvedava jake to bude. o Veseli jsem cetla spis jen negativni recenze, ale stejne si ji prectu a uvidim, snad nebude tak spatna.
    Hacknuta cestina me take zaujala, treba si ji jeste koupim :)
    Jinak muj wishlist byl hlavne objektiv na fotak a mobil, oboji uz mam doma, takovy predcasny jezisek, ale vzbec mi to nevadi :D i kdybych pod stromkem uz nic nenasla, vubec by me to nemrzelo, hlavne bych si prala po letech konecne snih :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný wishlist! :) Přeju ti, aby se ti z něj toho co nejvíce splnilo :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Vánoční dárky jsem začala objednávat dneska :D A vlastně jsem si objednala i jednu drobnost pro sebe, když jsou ty slevy :D
    Ty hrnečky jsou moc roztomilý :D
    S kosmetikou, a zvlášť s parfémy, každému něco voní jinak a já se chci s dárky trefit, aby to ten člověk opravdu používal a líbilo se mi to, ne abych mu jen něco dala :) tak třeba z kosmetiky kupuju to, co mám sama odzkoušený :)
    Pyžámko je krásný :D zrovna dneska jsem dostala jedno ke svátku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný wishlist, spoustu věcí bych taky ráda našla pod stromečkem. Já jsem už začala s nákupy vánočních dárků. Už jen čekám na pár drobností z Ali a budu mít vše. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne nápady na darčeky :) Ja sama som len teraz začala nad tým rozmýšľať a zistila som, že pre každého mám nejaký nápad, no čo by som ja chcela dostať to vôbec netuším. Ale takýmto darčekom by som sa určite potešila.
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
  6. Juuu, to sú samé krásne veci. Až mám chuť si niečo kúpiť, ale snažím sa držať sa na uzde, keďže najprv musím spotrebovať čo mám a potom sa môžem rozšupnúť. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný wishlist! :) ten první hrnicek je nádherný! :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  8. Sypané čaje jsou úžasná věc a klidně bych si jich přála víc, ale už teď jich mám dost. :D Termohrnek je opravdu super praktická věc, to jsem chodila právě dost i pro čaje u nás, jen škoda, že u nás jsou ty čaje nepitelné. :D Snad se ti něco splní. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vánoční dárky mám na 90 % koupené :D.
    Moc krásný wishlist:). Sypaný čaj z oxalisu jsem koupila babičce a také je miluju nejvíc:).
    Já si přeji knížky, podložku na cvičení a anglický kurz:).

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, to je parádní wishlist.. Snad všechny věci z něj bych brala taky.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3