Recenze: Zimní čelenka

středa 6. února 2019


Ahojte,
jestli mě sledujete už dýl, víte, že jsem se dala do recenzování věcí z postovnezdarma.cz. Věci mám vždy v rámci spolupráce. Jelikož jsem student, tak se mi každá ušetřená koruna hodí, tudíž ráda takto zkouším levné věci, jestli za to vůbec stojí. Doteď jsem recenzovala 4 věci (1, 2, 3, 4) a vlastně jsem si neměla na co stěžovat. Dnes ale budu trochu přísnější. No tak jdeme na to!


Takovéto čelenky na zimu jsem si vlastně zamilovala už v Norsku, kde je nosilo plno holek. Když jsem si ji tam zkoušela v jednom obchodě, přišlo mi, že mi vůbec nesluší. Od té doby jsem to zkusila ještě několikrát a vždy jsem došla ke stejnému názoru. Nechtěla jsem se ale vzdát a když jsem viděla, že web nabízí zrovna tuto věc k testování, rozhodla jsem se, že tomu dám ještě jednu šanci a vyzkouším ji pěkně v klidu doma. Vybrala jsem si vínovou, která se mi hodila ke kabelce, kterou nosím nejčastěji k zimnímu kabátu. Někde se ale stala chyba. Nevylučuji, že se nestala na mé straně, je to dost možné, protože na faily jsem docela nadaná. Přišla mi červená čelenka. Byla jsem docela naštvaná. Vlastně do té doby, než jsem si ji vzala poprvé na sebe, protože jsem opět dospěla k názoru, že mi nesluší.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



No, pojďme to pro tentokrát obrátit a kouknout se první na to, co se mi na výrobku nelíbí. A budu objektivní, slibuji. První dost závažná věc, které jsem si hned všimla je to, že z části, která spíná čelenku do mašličky, koukají kousky vlny. Bohužel tak blbě, že to prostě nezamaskujete a kdybych se to pokoušela ustřihnout, dost pravděpodobně by se celá ta část rozjela. Teď jsem dokonce našla další trčící vlnu na zadní straně. Čelenka mi nepřijde kvalitně provedená.


Abych ale jen nekritizovala, tak čelenka má správný obvod. Tedy na mou hlavu, která je dost malá, ale určitě by neměla problém se vytáhnout a přizpůsobit jakékoliv hlavě. Tento problém jsem s některými čelenkami měla, že mi byly moc velké. Čelenka je dokonce i teplá, i když si umím představit, že materiál je trochu příjemnější. Když jsem ji ale měla na hlavě, ničím mi nevadila a nebyla nepříjemná. Samotný její design je dost jednoduchý, což já beru vždy jako plus, a čelenka vypadá hezky. 


Abych to ale nějak uzavřela a shrnula. Je mi líto, že vám musím říct, že tuto věc bych vám nedoporučovala kupovat. Je to první věc, která mě z této stránky tak zklamala. Jestli vás ale i přes toto výrobek zajímá, najdete ho zde. Jo a ještě pro vás mám fotku, která vlastně dokonale popisuje mé pocity, to jen tak pro pobavení. 


To bude ode mě pro dnes vše. Těším se na vás zas o víkendu s novým článkem!

Máte rádi takovéto čelenky?


Mějte se krásně a na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

12 komentářů:

  1. Taky mám jednu, ale teď ji moc nenosím. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda podobné čelenky, ale ne v takto výrazné barvě. Škoda té trčící vlny a poslední fotka je super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice




















    OdpovědětVymazat
  3. moc pekna celenka, krasne barvou ladi se rtenkou. vidim ze ma nejake nedostatky, ale porad mi prijde fajn :) kupovala jsem si podobnou cernou v Primarku, byť taktez ma k dokonalosti daleko, nakonec mam vzdy radost si ji vzit, kdyz bojuji s neprizni pocasi :-)

    MELISSA KINSLEY | www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já jsem v ní ještě ani jednou nevyšla a ani si nemyslím, že by se tak stalo, ale jsem ráda, že jsem si to zkusila :)

      Vymazat
  4. Náhodou bych řekla, že ti moc sluší a nejsem si jistá, jak by to vypadalo, ale možná bych si i zkusila tipnout, že víc než vínová, ale to už je jen odhad. Jo, ty vlnky jsou naprd, když čouhají, co s tím pak má člověk dělat. Ale zkusila sis to a to se cení. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si naopak myslím, že ti čelenka sluší :)) Jen by to tedy chtělo sehnat nějakou kvalitnější :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) já se v ní ale nějak ani necítím, tak hold zůstanu u své staré dobré čepice :)

      Vymazat
  6. Ja mám podobnú čelenku, ale v šedej farbe a mne cez zimu veľmi vyhovovala, aspoň mi nefúkalo do uší :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3