Jarní outfity | 2019

sobota 16. března 2019



Ahojte,
už ani nevím, kdy naposledy jsem se dala do sestavování outfitů. Baví mě to, mohu se v tom vyjádřit! A jelikož je jaro za rohem, přichází můj čas. Právě jarní a letní outfity sestavuji nejradši. Zimní mě nebaví, to se přiznám hned. No ale teď už to naštěstí není aktuální a Slunce se pomalu začíná ukazovat a kromě víkendového větru je už i docela hezky. Zimní kabát jsem ale ještě neodhodila, doufám ale, že příští týden už tak udělám. A teď se na to jdu navnadit!


V poslední době jsem si docela oblíbila košilové šaty. Nikdy jsem jim přesně nerozuměla, ale minulé léto jsem si jedny jen tak ze srandy šla zkusit do kabinky a zjistila jsem, že se v nich vlastně cítím dobře, že mi vůbec nevadí knoflíčky po celé délce a že je to dokonce i pohodlné. Sice to nějak nezvýrazňuje pas, ale to se dá snadno řešit páskem. Pro tento outfit jsem proto zvolila šaty, kterým se páskem pomáhat nemusí. Navíc jejich barva je pro jaro jako stvořená. Jelikož jsem celý outfit chtěla držet v jemném tónu, zvolila jsem světle modrou džísku a béžové boty a kabelku. Přemýšlela jsem, jaké dát punčochy, přece jen venku ještě není počasí na to, abychom vyšly úplně bez nich. Nechtěla jsem ale narušovat jemnost outfitu černými punčochami, proto jsem zvolila šedé. Zároveň jsem si trochu zaexperimentovala s doplňky a zkombinovala jsem zlatou se stříbrnou. Tuto kombinaci mám i na svých doplňcích a rozhodně mi to nevadí. Vybrala jsem hvězdičkový náhrdelník, pod který posadím letadlo. To je jak letět ke hvězdám! Na prsty jsem ještě navlékla prstýnky. A takto bych vyrazila na jarní procházku na Stromovku.


Už dlouho nejsem ten typ, který by na sebe navlékl čistě sportovní outfit a spokojeně si vyšel do ulic. Před rokem jsem ale začala běhat a tak jsem si musela pořídit nějaké sportovní oblečení a konečně si k tomuto stylu našla nějaký ten vztah. Začala jsem tedy u kategorie sportovní bundy, ve které jsem našla tuto mikinu. Jo, fakt tam byla! Miluji tu její barvu! K ní jsem našla tenisky, které mají skoro stejný odstín a byla jsem spokojená. Hodně se mi i líbí tlustší tkaničky na botách. Tedy, jsou to spíše takové stužky, určitě to od Pumy znáte. Bylo mi jasné, že už budu ladit jen černou barvou, nesnáším totiž, když se mi v outfitech nějaké barvy tlučou a chtěla jsem nechat vyniknout tuto. Zvolila jsem normální černé jegíny, černé Lacoste tričko, sluneční brýle a hodinky. Jelikož sama miluji tyto sportovní vaky, tento byl do daného outfitu nutností. Takto bych vyrazila na nějakou delší procházku.



Samozřejmě jsem si neodpustila ani takový můj outfit pro všechno. Jestli jste nějaký článek z této série četli, tento styl vás absolutně ničím nepřekvapí. Jsem schopná v tomto jít kamkoliv a cítím se v tom nejlépe. Nedávno jsem si koupila růžové kalhoty, které nosím hodně ráda, proto jsem chtěla najít do tohoto článku také jedny. Tyto jsou tedy spíš meruňkové, i tak jsem si je zamilovala! K nim jsem vybrala módní černý top s krajkou, přes který jsem přehodila bílý blejzr. V poslední době i ráda nosím polobotky, vlastně je teď mám na nohou častěji než tenisky a proto jsem je musela mít i v tomto outfitu. Jelikož jsem chtěla nechat velký prostor krajce na topu, volila jsem už jen jemné doplňky, které ale celý outfit zahřejí, když už očekáváme to teplo. Kabelku jsem vybrala jednoduchou černou, hodinky jsem zvolila v rose gold odstínu a náramky zlaté. A pak jsem ještě objevila tyto pudrové sluneční brýle a byla jsem naprosto spokojená.

Jaký styl outfitu se nejvíce podobá vašemu stylu?

Mějte se krásně a na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí

16 komentářů:

  1. Takisto milujem jar a hlavne vytváranie outfitov do týchto slnečných dní. Ten športový je úžasný, milujem kombináciu farieb čierna, biela a jemne ružová.
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou krásné outfity! Už se moc těším na jaro, už mě nebaví nosit zimní bundu :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to jsme dvě :D už jsem na tento týden vytáhla jarní bundičky :D
      Děkuji ♥

      Vymazat
  3. Krásné outfity. Dneska by se daly použít, jak bylo nádherně. Jen škoda, že se má zase ochladit. Tak moc se už těším na jaro.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké outfity, brala bych všechny :) Celkově teď na jaře budu měnit šatník, už se těším na teplíčko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíce mě oslovil outfit číslo tři, protože je to nejvíce můj styl :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  6. :O Outfit číslo dva je naprosto úchvatný! Hlavně ty hodinky <3 Mám od Daniela Wellingotna :) Tyhle <3 https://www.brasty.cz/damske-hodinky-daniel-wellington-dw00100201

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3